Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 2 Günlüğü

mexinth

Öne çıkan mesajlar

Kabilemde ki yaşlı kahinimiz beni çadırına çağırdığında garip birşeylerin olacağını hissetmiştim.
Etrafımız çöldü, topraklarımız çöldü. Hayvanlarımız, insanlarımız hastalanıyordu.
Birşeyler yapılmalıydı.

Evet kahinimiz bunun için çağırıyor olmalıydı beni. Kabilenin kahramanı chista (böyle miydi tam emin değilim)
Bana Garden Of Eden Creation Kit isimli bir teknoloji eseri aletten bashetti. Bunun sayesinde topraklarımız verimli olabilecek, yaşamaya devam etmek için gerekli olan besinleri ve en önemlisi umudmuzu tazeleyebilecektik...

Arroya Tapınağı,
Buraya gelip daha önce dünyayı belki de kurtarmış olan kahramanın eşyalarına ulaşmalıyım. Kahinin konuştuklarından anladıklarım bunlar...

Ah koca karıncalar ve iğrenç akrepler, hepsini öldürdüm.
Bu kapı, patlatmalıyım evet...

Neyse bu bomba işe yaradı, ne olduğunu ve nasıl yapıldığını seyahatlerimden birinde öğrenmeliyim.
Kabileden bir savaşçı,
Beni dövüşe çağırıyor...
Tabi ya kabilemiz beni sınıyor, bu dövüşü geçersem gerçek dünyanın kötülüklerine hazır olacağım.

.
..
...
....

Evet kazandım. Güçlüydü, yendim neyse ki.
Kapının arkasında olmalı...

İşte burda,
Vault 13 ten çıkıp dünyayı kurtaran kahramanımız, Albert'in giysileri ve efsanevi Pip Boy.

Kumaşı hiç yıpranmamış, bu Pip Boy'u kullanmayı öğrenmeliyim.

Ertesi Sabah, köye döner ve koskoca bir dünya(koca mı hah)
onu beklemektedir...

Not: Fallout 2 ye başladım. Çeşitli görev sonraları bu yazıyı güncellerim, arada ben görevleri yazdıkça kaçırmamam için öteki görevleri ipucu verebilirsiniz, malum dehşet quest/görev varmış...

G.E.C.K, bulacağım seni...
Ama nedense içimden bir ses seni bulduktan sonra asıl maceramın başlayacağını söylüyor, sonlanacağını değil!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

hoş olmuş da öyle dehşet sayıda quest yok zaten, bölge/şehir başına taş çatlasa 10-15 tane düşüyor.. :)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki:
yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Sosyal ağlarda paylaş

Arcane zaten questlerden yazıyorum, tabi tanıdık gelecek, hikayelendiriyorum bir nevi oyunu :)
Baştan birşey yaratmıorum sadece oyunu karaktern gözünden yansıtmaya çalışıyorum.
Mirage FO1 için ÖM den ulaş bana bir iki şey konuşalım..

What you do in your life, echoes in eternity
Birisinin imzası var böyle doğrusu yukarıda ki format olacak..
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 yıl sonra ...
BENDEFALLOUT2YEYENİDENBAŞLADIMYILLARSONRA.

pardon öhm.. gaz oldumda bugün bi gaz kurup yeniden başladım.

Olabilecek en piç karakteri olmaya çalışıyorum.

GÜNLÜĞÜ
Yemişim köyünü möyünü Wasteland'a 1 kere geliyoz aq. Yeterli cesareti olsaydıda köydekiler Wasteland'a atılsalardı.Ben çıktım Wasteland'ın kumlu topraklarında .... memiş bi tane hatun bırakmıcam , Modoc'da 1 oldu The Dendekide yolda. Modoc'taki hatun süperdi.Babası bizi bastı ama NP. Doktorum dedim anüsümede bakarmısın dedi , işim var bb dedim. Bidaha o eve girmem iyy neme lazım ya...
Klamath filan çok sıkıcı şehirmiş ya herkes ağır takılıyo ne iş?
The Den direk gittim 2 silah tüccarını kestim parçık pinçik öldüler (Bloody mess ftw) Şimdilerde vault city de takılıyorum.Tüccarı öldürürdüm ama guardlar görüyor.Doktoruda öldürcektim farkettiler .. Şehir girişinde resepsiyondaki hatuna teklif ettim yok , zor kadın modlarını girmiş takılıyo ... Speechı %100 lüyünce geri gelicem elimden kaçamaz ,bakışlarını farketmedim değil..
Sosyal ağlarda paylaş

benim gibi yap :
"junktown'a ilk girisim, quest falan kasmayim dedim herkesi geberttim, guzel oldu"
"hub a ilk girisim, cok kalabalik geldi herkesi oldurdum"
"brotherhood of steel base'nin girisindeyim, cok bayik geldi ama once armoru aldim, sonra giristeki tipleri tarayip gectim"

oyun bittiginde sag kalan yoktu bende fallout 1'de. evet mermi de yetiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Yaklaşık bir hafta önce ben de tekrar başladım. Kadın bir karakter açtım. İlk önce iyi bir şekilde bitirdikten sonra ne kadar adilik varsa yapıcam.

Unarmed ve Small Guns'a çalıştım paso. Hepsi 120 üstü, level 7 yim şu an.
Kodummu oturtuyorum, o cinsten. (:

[spo]Modoc'taki mezbaanın sahibinin kızını sadece erkekken tavlayabildiğimizi düşünüyordum. Halt etmişim. Tavladım, lezbiyen ilişki yaşadık. Saolsun halktan bir kaç kişi para toplayıp kilisede evlendirdiler beni. Hemen akabinde şehir dışında sinirlenip öldürdüm avratı. Silah kullanamıyormuş kahpe. Ne yapayım ben öyle karıyı. :D Tabii gidip babasına söyleyince o da göçtü o diyardan. E zaten yaşanacak gibi değildi Modoc. Ne diyor yerlileri: "This town is dying"[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

bişi sorucam bu vault cityde dag varya citizen oldugunu solesende sallamıyolar hani guardlar first citizen olan kadında git water pollution var onu düzelt durdur reactoru dio hani durdurmadan diek kapının onunde war mode durumuna gelince ve 6 7 ekşın pointi yuruyerek harcayınca gırıosun elini kolunu sallayarak cıkıncada olay yaratmıyolar bug deilmi bu :D
Sosyal ağlarda paylaş

normal olarak yürümeye kalktıgında sokmuyolar guardlar giremessin cekiolar citizenler girebilir felan diolarda bu sefer combat açıp saldırmadan yuruyunca paşa paşa giriosun cıkarkende problem yaratmıyosun ana bilgisayarı kurcalayıp hatta vault 15in yerini orenmiştim sanırım hala bitiremedim bu oyunu bu arda nerde bu geck sdfgsdgf
Sosyal ağlarda paylaş

vallahi öyle. kız olunca bir başka oluyor. gelen geçen laf atıyor. snap kick'i basıyorum, ortamdan tüyüyolar hemen. ama questlerde ya da öbür olaylarda hiç sıkıntı çekmiyorum. hemen veriyorum adama :D

[spo]Metzger'den Vic'i almak için 1000 dolar vermek gerekiyo. Ama kadın olunca Metzger dedi, başka yolları da var. Attı beni odaya, indirim yaptı sonradan 500 dolar verdim. :D[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

Derek, moms dinner'ın oralarda dolaşıyor. Ama ilginçtir, o kitabı ben east side girişinde the hole'nin üst tarafındaki tuvaletin içinde bulmuştum. daha rebeca ile konuşmamıştım üstelik. gidip vermiştim, zaten buldum dedim. ama tekrar oyuna başladığımda görevi aldıktan sonra gidip baktığımda yoktu kitap. derek'i aradım. bulamadım. :P
Sosyal ağlarda paylaş

dur ben de yazayım.
female, lvl7
str-6
end-2
int-8
agi-10
cha-8
per-8
luck-6

awareness, quick pocket, gifted
speech,small guns,unarmed
speech %70 civarları, diğerleri %120 civarları
karma 200 civarı, seperated ve grave digger'im.
Bu arada, the den'deki bütün mezarları kazın, içinden garip ve güzel şeyler çıkıyor. mermi bile var. :D grave digger'a çıkıyor adınız ama olsun.

[ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 20:45 tarihinde, Alcadras tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...