Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 1> Kelime: dergah > -Hani böyle insanlar ulvi bir amaç için bir araya gelir > aynı > mekanda > -Grup seks! > -Çarpılırsın valla! > -Ha... Tamam trafo! 2. kelime: mini etek erkek: hani sen hep giyersin de, ben sana giyme derim ya.. kız: don! topluluk: ohaaaaa! 3. kelime: araba -hani ben arif sem bana gerekmez bla bla -tarif? -yasa.. geçelim -Murat ın en sevdigi şey ne? -karı? -hayır. başka -seks? -hayır, hatta geçen gün değiştirdi. -haaa araba. 4. kelime:cin tonik -inle kim top oynar? -ciinnn! -yaninda ne iyi gider? -toniiik! 5. kelime:sümüklü böcek -hani bi hayvan var spiral şeklinde bi kabuğu var. -salyangoz -hah ona cok benziyo. Ama sen nezle olunca ne akar burnundan -sümük -evet evet bu salyangoz benzeri hayvanda bundan var -nası yani hayvanın sümüğü mü var? -evet. karafatma nedir? -hamamböceği -hah 2. kelimeyi kes -böc -yok yok kelimenin tamami -hamamböc -Allah belanı versin senin be 6. kelime:vazelin -hani abi böle yüzüne de sürersin kıçına da sürersin?.... -vazelin!!!!!!holeeeeyyy 7. kelime:beşik -hani alttan titretiosun yavruyu? -??!!!! 8. kelime:cazibe -abi benim hayvani neyim var? -pipin var -yok lan bu vahşi bişey -oha nasıl ya? 9. kelime: Palet tabu kelimeler: ayak-deniz-vs vs -golün büyüğüne girerken şeyine ne takarsın? -peştemal (topluluk iptal) 10. kelime: kav -abi şimdi kibritin üstünde ne yazar - ateşle yaklaşma - hayır allaan belasi, o tüp kamyonunda yazar, sööle ne yazar? - haa, tamam hatırladım, vasatı 40 çöp yazar - ......m oynamıyorum ben bu adamla 11. kelime: kaniş erkek: bahçeye bağlanan sadık 4 ayaklı eleman var ya kız: köpek erkek: heh, onun küçük ve şirin olanı. kız: doberman. erkek: ohaaa 12. kelime: odak anlatan kelimeye bakar bide gurubuna bakar çoğu fen lisesi mezunu mühendislik öğrencisidir. anlatan:çukur aynada merkezin yarisi grup(bir ağızdan): odaakkk 13 Kelime: abayı yakmak > Sen sevgilini ne yaparsın? > - Severim. > - Başka? > - Öperim. > - Başka? Başka? > - Daha fazlasını söylemem valla 14 kelime: baraj > -: Hani futbolcular kalenin önüne kurar maçta... > -Pusu... > -Yuh! 15 Kelime: helikopter > - Savaşta yaralıları kurtarır! > - Doktor! > - Değil... > - Sıhhiye! > - Değil, yukardan gelen bir şey... > - Ee... Allah?[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ekşisözlükte yazılı olan şeyleri burada kendiniz yazmış gibi yapmak ayıptır ayrıca o yazılar ekşi sözlüğe ait..[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Ekşi sözlükten alınmıştır. Bu onyüzbinmilyonunce kez olmaktadır. Yeterdir. Tabu diyalogları tabu olmalıdır artık.[signature][hline]G3nk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 nerden aldığını da belirt yoksa görüldüğü gibi kimse lafını esirgemiyor :P[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 "8. kelime:cazibe -abi benim hayvani neyim var? -pipin var -yok lan bu vahşi bişey -oha nasıl ya? " :)[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 olm valla ek$i sozlukten almadim. www.turkgenclik.net ten aldim.demekki onlar ordan almi$h lol[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ööeeeh yeter ama arkadaşım yani hiç mi "tabu" veya "tabu diyalogları" diye aratmaz insan.. ynai bu kaçıncı açılışı? çetelesini utuan biri gelsimn yazsın şuraya[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Aynı şeyden neden sureklı topıc acma ıstegınızı yerınıze getırıyorsunuz bır arastırsanız onunuze serılecek bı suru baslık Of yeter be[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Chemical, 03 Şubat 2005 09:54 tarihinde demiş ki: ekşisözlükte yazılı olan şeyleri burada kendiniz yazmış gibi yapmak ayıptır ayrıca o yazılar ekşi sözlüğe ait.. Sen sus baloncu kamil k1zma hemen eleman unutmu$ alt1na al1nt1d1r yaz1s1n1 geçmeye bla bl ablaa..[signature][hline]Tasar1m halinde... :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 hehe ama hakkaten baktım buda neredeyse 10. açılışı olmuş. Gerçi görmemiştim daha önce iyi oldu, sümüklü böcek güzelmiş :p[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 03 Şubat 2005 11:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Bir tane de ben yazayım. İzmir'de Yukarı Kafe'de tabu oynuyoruz. E erkek arkadaşı, K kız arkadaşı temsil ediyor. (kelime : dedikodu) E: Kızlar bir araya gelince ne yapar? K: SEX! E: Valla mı?[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 :)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Ahahah benım bı tane cok begendıgım wardı eskı topıclerden Kelıme:Cuce -Abı FRP de boyle uzun sakallı adamlara ne denıyodu -Yobaz -Ya bı gıt ısıne[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Ruby_DraGon, 03 Şubat 2005 11:12 tarihinde demiş ki: Ahahah benım bı tane cok begendıgım wardı eskı topıclerden Kelıme:Cuce -Abı FRP de boyle uzun sakallı adamlara ne denıyodu -Yobaz -Ya bı gıt ısıne euheueheuheuheuheuh :D :tebrikz:[signature][hline]Efsane geri döndü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ehuhehe cok guselmis ya :D[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Alexi_Septimus, 03 Şubat 2005 09:55 tarihinde demiş ki: Ekşi sözlükten alınmıştır. Bu onyüzbinmilyonunce kez olmaktadır. Yeterdir. Tabu diyalogları tabu olmalıdır artık. alexi duygularıma tercuman olmuş...[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 cthulhu lafı ağzımdan almış..[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Ya internetten buraya ikidebi c/p yapanları anlamıyorum... Biz gezmesini bilmiyormuyuz interneti? Zaten herkes bisürü şey görüyo internette,internet çok geniş bir ortam. Herkes gördüğü şeyi buraya koysa ne olur?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ilginç şeyler tabii ki de c/p lenmeli ama aynısından 29034723.45 tane olunca güzel olmuyor :/[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 +10000000000000000000[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 (bkz-eksisozluk tabu dialogları)[signature][hline]yörünge dışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 abi girdigim her forumda war bunlar ehueh ama okudukcada guluyorum o da ayri bi olay:d[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Sorulan kelime . MALA *Erkekler neye vurur -Mala Anlatan bendim bilende 20 senelik arkadaşımdı. heheh eşim gülmekten kınayamamıştı bile.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ege1903 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 12. we sonuncu kopardı beni :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bizimde tabu anılarımız varda amann kim anlatacak :D[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | :[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar