Disappear Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 cogu kisinin bana dedigi sendit 4unde bitirecek pre orderi fiyat fazlalasacak falan dedigi icin dun sanal kartima gidip para yatirdim ve senditten siparisi verdim ancak bugun baktigimda hala kartimdaki para cekilmemis ? herhalde pre order oldugu icin dagitacaklari gun cekecekler diye dusundum ama ilk defa gordugum start date diye onuda yazdim neyse yani korktugum bi sorun varsa bana bunu pre order olayinin bitmesinden sonra soylemesi bu para cekmemesi normalmidir birde pre orderin yarin bittigi dogrumudur yoksa 18indemi biticek?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... [Bu mesaj Disappear tarafından 03 Şubat 2005 13:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 paraları paketleri yolladıkları gün çekicekler diye biliyorum.[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 limit tanimlamamli sanal kartlarda problem cikacak. ykb hergun limiti sifirliyor mesala. adamlarin cekecegi zaman limiti tanimlamak lazim. acaba 18`i postaya verecekleri zaman mi? o zaman kredi kartindan cekecekler sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Liebe, 03 Şubat 2005 14:08 tarihinde demiş ki: paraları paketleri yolladıkları gün çekicekler diye biliyorum. [signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar