ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 rota pm attım cevap vermedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 adam seçiyor hergele :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Yoğun yaşıyorum ve Key istekleriniz genelde "acil" olduğu için ben sağlayamıyorum. Lazım olan varsa yazsın tekr, pazartesi bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 your visit is more than appreciated olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 rot a geçen ben de pm attım cevap vermedi çok bozdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 tiLi said: your visit is more than appreciated olmasın Eksik olmuş farketmedim yazarken. Yıllar olmuştur. Ehhe. Var mı başka bir isteğin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 rica ederim dostum :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Rotweiler said: Yoğun yaşıyorum ve Key istekleriniz genelde "acil" olduğu için ben sağlayamıyorum. Lazım olan varsa yazsın tekr, pazartesi bakayım. 2 tane için fiyat verirsen çok iyi olur:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 rot sayemde windows işlerin de açıldı artık bana bi g933 getirirsin kelepir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 bingildak said: µh said: aldım bu arada adamdan, bugün eft gerçekleşince kendi yollamış direk key'leri. win 10 pro ve office 2016 pro plus aldım. havmaç 50 teleye aldığın key e ne desteğı abi, en fazla soğuksu.jpg gönderir asdasd benimr rot'tan hatuna aldığım keyde problem çıkmıştı. totalde 3 key falan aldım sanırım adamdan sorun düzelene kadar. Şimdi problemsiz çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Ben simdiye kadar win dir ofistir 20 tane key aldim, hepsinde sorun cikti ama hala aliyorum. Bagimlilik yapiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 JetBrains e helal olsun diyip vermiştim 50$, 200 istese onuda veririm valla adamlar hakedio. ama windows için çok zengin+tembel deilsem ıh ıh virmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Esh said: Ben simdiye kadar win dir ofistir 20 tane key aldim, hepsinde sorun cikti ama hala aliyorum. Bagimlilik yapiyo Dört yılda beş kez bloklandı Allahsız. Hepsini de çözdük :)) Keşke problem benden kaynaklı olsa da olmadan devam etse :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar