goldbären Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 adam seçiyor hergele :)
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Yoğun yaşıyorum ve Key istekleriniz genelde "acil" olduğu için ben sağlayamıyorum. Lazım olan varsa yazsın tekr, pazartesi bakayım.
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 your visit is more than appreciated olmasın
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 rot a geçen ben de pm attım cevap vermedi çok bozdu...
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 tiLi said: your visit is more than appreciated olmasın Eksik olmuş farketmedim yazarken. Yıllar olmuştur. Ehhe. Var mı başka bir isteğin?
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Rotweiler said: Yoğun yaşıyorum ve Key istekleriniz genelde "acil" olduğu için ben sağlayamıyorum. Lazım olan varsa yazsın tekr, pazartesi bakayım. 2 tane için fiyat verirsen çok iyi olur:)
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 rot sayemde windows işlerin de açıldı artık bana bi g933 getirirsin kelepir?
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 bingildak said: µh said: aldım bu arada adamdan, bugün eft gerçekleşince kendi yollamış direk key'leri. win 10 pro ve office 2016 pro plus aldım. havmaç 50 teleye aldığın key e ne desteğı abi, en fazla soğuksu.jpg gönderir asdasd benimr rot'tan hatuna aldığım keyde problem çıkmıştı. totalde 3 key falan aldım sanırım adamdan sorun düzelene kadar. Şimdi problemsiz çalışıyor.
Esh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Ben simdiye kadar win dir ofistir 20 tane key aldim, hepsinde sorun cikti ama hala aliyorum. Bagimlilik yapiyo
Vasfi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 JetBrains e helal olsun diyip vermiştim 50$, 200 istese onuda veririm valla adamlar hakedio. ama windows için çok zengin+tembel deilsem ıh ıh virmem
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Esh said: Ben simdiye kadar win dir ofistir 20 tane key aldim, hepsinde sorun cikti ama hala aliyorum. Bagimlilik yapiyo Dört yılda beş kez bloklandı Allahsız. Hepsini de çözdük :)) Keşke problem benden kaynaklı olsa da olmadan devam etse :))
Öne çıkan mesajlar