Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hadi mod oldum bende.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
editleme kendini de, şu halinle yeteri kadar baş ağrıtıyorsun oyunda.. :-p

kutlarım, hayırlı uğurlu olsun.. 8-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
hayırlı olsun.

kutlarız...
:tebrikz:[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.."
Mesaj tarihi:
mod oldugu gibi tehditlere ba$ladı adam. msnden seni bölume almam bak nihahah lar fln :)
yine de tebrik ederim :-p[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.
Mesaj tarihi:
said:
Sam, 27 Ocak 2005 03:18 tarihinde demiş ki:
editleme kendini de, şu halinle yeteri kadar baş ağrıtıyorsun oyunda.. :-p

kutlarım, hayırlı uğurlu olsun.. 8-)

:tup: :-P[signature][hline]Firestorm the Mage
When you see me.
Prepare yourself to die.
If you don't prepare yourself to die.
I can do it for you
;)

Tıklayın
Mesaj tarihi:
bi kişi de düzgün h-a-y-ı-r-l-ı olsun yazamamış hahah
hayrılı
hayılrı
hayarafjapfkj
filan yazmışlar hehe
ama ben düzgün yazacam hayırlı olsun.canım benim en sevdiğim ders kimyadır aslanım sen var ya bence herşeye layıksın hehe sen politikaya atılsan dışişleri bakanlığına hatta başbakanlığa bile layıksın.
;) lipid bitti(onu da kimya terimiyle söyledim hehihih)[signature][hline]Vatandaşa sorduk:PATİCİK NEDİR?
Dağver Odunluk(92)
-Bence paticik insanın kendine yakışanı giymesidir.İnsan pırıl pırıl giyinip 2 dirhem 1 çekirdek sokağa çıksa etraftan kızlar "sahip ol bana paticiğimm!" demezler mi?...Dubai!
Mesaj tarihi:
ahmet değil ahmetc.ama neden ahmetc onu da bilmiyom.neden lan hakkaten?:-)[signature][hline]Vatandaşa sorduk:PATİCİK NEDİR?
Dağver Odunluk(92)
-Bence paticik insanın kendine yakışanı giymesidir.İnsan pırıl pırıl giyinip 2 dirhem 1 çekirdek sokağa çıksa etraftan kızlar "sahip ol bana paticiğimm!" demezler mi?...Dubai!
  • Yeni Oluştur...