GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 power basiyom fanlar donuyo,goruntu yok.farkli ekran karti taktim denedim olmadi,ram takip cikarma,slotlar arasi deneme,kisa devremi var acaba diye hdd,usb,cart curt her parcanin baglantiyi sokup cikarip denedim olmadi.ya saglam bi sekilde anakart cortladi yada benim bilmedigim bisey. Kadikoyde dolandirici olmayan saglam tamirci bilen veya baska bi onerisi olan varsa kral olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 farklı fişe takmayı denedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 denedim abi tık yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 kısa devre olsa kendini resetler PSU fanlar dönüyo post'luyor mu, post sesi geliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 İlk açıldığında görüntü gelir gibi yapıp gelmiyorsa boot etmiyordur. SSD mi var? Farklı bir kablo dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 yok valla,pc acilirken cikan seste gelmiyo,kürt gibi dönüyolar sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 POST'ta hiç ses gelmiyorsa PSU veya anakartta sıkıntı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 anakart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 ucuzcu olmayin yenisini alin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 bi parca bozulunca yeni pc almak en mantiklisi fds,tamirciyi hangi parcanin bozuk oldugunu teyit etmek icin soruyom ztn abi,parcayi tamir ettirmek icin dgl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 bios pilini çıkarıp takmayı denedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar