vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Win XP SP2 de gelen yenilikler yuzunden aynı anda en fazla 10 tane TCP baglantısı yapabiliyorsunuz bu da 15 user olan bir dosyayı ındırırken sadece 10 undan indirmenize, hızınızın dusmesine sebep olabilir. Bu sorunu çözmek içinburayi tıklayın...[signature][hline]Sinclair Silvian (-R-) Dark Venue Dünya Kötülerin Dünyası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ben torrentte 10 kişiden fazlasına bağlanabiliyorum o dosya daha çok bir çeşit trojan gibime geliyo[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ben torrentte 200 kisiye dahi baglanabiliyorum ilginc tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Machiaveli Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Dosyayi her ne kadar indirmesemde boyle bir $ey oldugunu biliyorum, daha once SP2 kullanirken benzer problemle karsilastim ve cozumu patchlemek oldu. Olay fake degil, dogrudur.. Ancak patch'i indirip kontrol etmek gerek yinede..[signature][hline]Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world carrying their own light to brighten both day and night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 torrentte asıl bağlantı tracker denen web siteleri ile oluyo. Diğer kullanıcılara bu site üzerinden bağlandığın için problem yok. Ama genede 'Simultane bağlantı sayısı' nı kısmak gerekebiliyor. Ama e-mule kullanıcıları için gerekli bi patch. Benim her zaman düsturum, önce bunu başkaları denesin şeklindedir. bırakın amerikalılar önce bununla iyice bi uğraşsın, forumlarda tartışsın. Sonuç olumlu olursa ben o zaman çekerim. yada direkt gidip win2000pro alın. En iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 trojan değil kendim indirdim kullanıyorum ve memnunum isterseniz indirmeyin ben yardım etmeye çalısıyorum benim areste de 15 user yazıyor ama gercekte en fazla 10...[signature][hline]Sinclair Silvian (-R-) Dark Venue Dünya Kötülerin Dünyası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 emule de 256 baglantısı olanlar icin patch gerekmiyormus ama daha ust baglantılarda patch gerekiyormus bunu soyleyen freeangel (emule dahisi divxplanet.net te kendi modu var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bende indirdim indirmenizi tavsiye ederim : )[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FBarish Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 emule da 10.000 kişiye bağlanıyorum sorun yok :)[signature][hline]Imagine a Life without Limits..!! ---------------- ForumKahvesi - Sıcak Dostluklar için Bir Yudum Kahve.. www.forumkahvesi.com www.forumkahvesi.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Nerden biliyorsunuz bağlandığınızı aynı anda ? Adam "aynı andaki bağlantılar", için demiş.. netstat ile ancak görebilirsiniz aynı anda kaç kişiye bağlısınız.[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write a Unix operating system. -- Linus Torvalds Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: Thunderbird, 01 Şubat 2005 17:39 tarihinde demiş ki: emule de 256 baglantısı olanlar icin patch gerekmiyormus ama daha ust baglantılarda patch gerekiyormus bunu soyleyen freeangel (emule dahisi divxplanet.net te kendi modu var) söz konusu şahsa saygısızlık namına görünmesin ama ben de öyle diyorum. 512 bağlantıyla patch öncesi 25-30 kbps arası verim alıyorum çünkü. edit: aynı anda kaç kişiye bağlandığımı emule'da "sources" sütunundan görebiliyorum son derece.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] [Bu mesaj Kendercik tarafından 01 Şubat 2005 23:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Söllediği Cok iyi olmuş arkadaşınn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Bızım cafe sp2 solıyem ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 sp2 makineyi kastırmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Gursu, 01 Şubat 2005 23:45 tarihinde demiş ki: Bızım cafe sp2 solıyem ;) Sabah sabah beni kopardın oeh konusma tarzını sefdim[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 en güvenlisi hiç bir .exe dosyası indirmeyip, o .exe'nin yapacağı işi manual yapmak: regedit açılır, [HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetServicesTcpipParameters] bulunur, TcpNumConnections değişkeni 0xfffffe yapılır. afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 @sharky Bizim de bir bildiğimiz var herhalde bunu buraya yazmışız netstatdan da baktım netten de araştırdım bu konuyu.[signature][hline]Sinclair Silvian (-R-) Dark Venue Dünya Kötülerin Dünyası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Gursu, 01 Şubat 2005 23:45 tarihinde demiş ki: Bızım cafe sp2 solıyem ;) LOL .! :lol:[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar [Bu mesaj eraygnr tarafından 03 Şubat 2005 13:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Gazanfer, 03 Şubat 2005 08:38 tarihinde demiş ki: en güvenlisi hiç bir .exe dosyası indirmeyip, o .exe'nin yapacağı işi manual yapmak: regedit açılır, [HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetServicesTcpipParameters] bulunur, TcpNumConnections değişkeni 0xfffffe yapılır. afiyet olsun. peki ya oyle bir degisken yoksa..[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 valla e-mule kullanıyorum sp2 ile, daha az verim almıyorum. fakat net'te gezmeye çalışınca aynı anda upload'ı kıssam dahi berbat oluyor sanki dl.. yine de şimdilik birşeye dokunup bozmak yerine beklemede kalmayı daha uygun görüyorum.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar