Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 veni vidi vici madırfakırs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Ya bu packlerden çıkmayan kartlar falan hangileri ? Yani hangi desteleri almak gerekiyor ? Bende de skyrim kartları hariç geri kalanı var neredeyse ama skyrim destesi çıkarmak biraz zor. Bi de şu temalı olanları almak gerekiyor galiba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Story olanlar ve miniset leri craftlayamıyorsun. Db expansion > clockworkcity > forgotten hero > madhouse > 1 tane daha çıktı ismini unuttum.. Ayrıca diğerleri zaten kendi kendine gelmez. O büyük paketlerdekilerden ihtiyacın olanları soul gemler ile summonlıyorsun. 3winde1 tane rast gele kart gelecekte, ondan skyrim çıkacakta, ihtiyacın olan olacakta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Akhlaur said: ..Bende de skyrim kartları hariç geri kalanı var neredeyse ama skyrim destesi çıkarmak biraz zor. 4 skyrim pack 10 gold şuan (bir sefer alabiliyorsun. event için yaptıkları bir şey. Hergün uyduruk fiyata bir şey veriyorlar) https://i.0imgur.com/7kPtoUS.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Ooo süper saol canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Bu kampanya hala var mı? 100 gold yapamadım 68 deyim, bundan alam bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 malesef 100 goldluk olanı kaçırdın. Her gün bir şey veriyorlar işte. Bugünde 10 golda 4 tane morrowing pack var. 400 gold olması gerekiyorken 10 gold şuan. Tek seferlik promosyon bunlar. Black friday geyikleri. Son 4 tane kaldı yanılmıyorsam. https://i.0imgur.com/6TsComh.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Densiz said: tüh :( Neyse bu dalgayı aldım en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 nerden bakıp deck kurabilriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 https://www.legends-decks.com/ https://www.legends-decks.com/decks/all/1/rating-down arama filtrelerini düzgün kullanırsan aradığın şeyleri bulmak kolay. fakat kart oyunlarına aşinaysan bu oyunda kendi desten ile oynamak daha fazla avantaj sağlar. Zaten yeni oyuncu olarak millet güzel kartlarını bilmeden ucuz desteler öneriler yenilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Bugünkü kamoanya da 1250 gold istiyor, 950 var(facepalm) Yine kaçırdık yareppim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 bu yeni oyuncu için iyi değidli. Premium / gold legendary kart veriyor. Dust için bile alınmazdı eğer paran azsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Ooo süper sevindim bu habere, teşekkürler Densiz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Densiz said: Bugünkü jackpot bundle nasıl? 1500 altınım yok ama kaçırma diyorsan para ile alayım diyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 21 pack zaten 2100gold eder. bence güzel fiyat değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 (tu)thanks almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 yani amaç koleksiyon tamamlamaksa güzel olabilirdi. Fakat paket olayı %90 gereksiz. bu oyundaki en önemli duvarlar, story expansion ve mini setler. neyseki onları da aşması kolay. Yani para harcamak isteyene tavsiye edebileceğim şeyler story ler ve mini setler. packler, puzzle lar vs. çok gereksiz. zaten oynadığın vakte değiyor, rewardları güzel oyunun. packlere gereksiz para harcamaya gerek yok (tekrar ediyorum: amaç bir an önce koleksiyonu tamamlamak veya kopya kartlardan dust vs. çıkartmak değilse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 10 golda 3 skyrim pack var bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Bu ay 30 pack falan açtım 1 tane leg çıktı bi tane de zaten olan leg çıktı böyle aşkın ızdırabını ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Silphatos said: 10 golda 3 skyrim pack var bugün Kaptım(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Densiz said: https://www.legends-decks.com/ https://www.legends-decks.com/decks/all/1/rating-down arama filtrelerini düzgün kullanırsan aradığın şeyleri bulmak kolay. Şimdi buralardan bakıyorum deck'i kurmak için ancak bende olmayan kartları soul gem ile parasını verip alamıyor muyum? benim collection da "see unowned cards"a tıklıyorum , mesela deepwood trapper lazım altında none left yazıyor. Alamıyor muyuz bunları, illa düşmesi mi lazım biyerden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 bazı şeyler craftlanamıyo ama yazıyor zaten bilmemne act3'den düşer vs gibi. senin dediğinebaktım demin 400 soula yapılabiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 üstde cevap verilmiş zaten. Aradığın kartı craftlayabiliyor olman gerekiyor. https://www.legends-decks.com/card/625/deepwoodtrapper Heroes of Skyrim expansion dan geliyor. oyunda craftlayamadığın şeyler sadece: STORY ve MINI SET expansionlar. SOUL SIGHT modunu açmamış olabilir misin? craft / summon moduna geçmeden aramalarda çıkmaz. Sadece varolan kartlarını görüyor olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 tamamdır siz öyle diyorsanız. SOUL SIGHT modu açık, kartı buluyorum ama craftlayamadım, bir daha deneyeyim, zati SILP in dediği gibi 400 soul ise hiç şeyetmeyeyim, ben 50 zannediyordum. 50 ye başka bir kartı yaptım, 3 tane verdiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Yanlışlıkla filtreleri açmış olabilir misin? belli bir expansionda veya kart kalitesinde aramış olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar