mahoolmez Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 beni şu kuba motosikletler rahatsız ediyor kulaklarımı mı aldırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Sequo tahminimce Antalya'da 5-6-7 yıldızlı otellerde tatile gitmişsindir sen. Oralarda benim genelde gözlemlediğim şey Avrupalıların insanlara rahatsızlık vermeden, gürültü etmeden, eğlenirken aktivite yaparken bile bunlara dikkat ederek tatil yaptıkları. Türkler geldiğinde ise garip garip sesler çıkardıkları, etrafa rahatsızlık saçtıkları. Onların çocuğu koşturup bizim yanımıza gelince geri çağırıyorlar hemen. Biz bir şey yapacağız diye değil, bizi rahatsız etmesin diye. Gelip özür dileyen bile oluyor çocuğu için. Bu kadar abartı olsun demiyorum ama çocuktur yapar deyip de alanı paylaştığın insanlara saygıyı öğretmeyince sonuç bu oluyor işte. Gayet net yani buna niye itiraz edildiğini anlayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 çocuklarda sıkıntı yok zaten aileler bok yani yapacak bir şey yok. ben de çocuk oldum ama öyle bağırıp çağırıp HEYSLÖMFŞLDAAAAAAAAAAAAAA diye dışarıda azmadım. ki son nesiliz neredeyse dışarıda oynayarak büyüyen ama aile terbiyemiz vardı neyseki. mahalle arasında top da oynadık, yazlıkta hırsız polis de. hepsini oynadık ama insanları rahatsız etmeden oynadık. çocuk olmak başka insanları rahatsız edebilecekleri anlamına gelmez ama burada karar verecek insan çocuk değil zira o yaşta anlayamaz ne bok yediğini. ailelerin suçu tamamen bu. herhangi bir eğitim vermeden salarsan dışarı olacağı bu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 nileppezdel said: Sequo tahminimce Antalya'da 5-6-7 yıldızlı otellerde tatile gitmişsindir sen. Oralarda benim genelde gözlemlediğim şey Avrupalıların insanlara rahatsızlık vermeden, gürültü etmeden, eğlenirken aktivite yaparken bile bunlara dikkat ederek tatil yaptıkları. Türkler geldiğinde ise garip garip sesler çıkardıkları, etrafa rahatsızlık saçtıkları. Onların çocuğu koşturup bizim yanımıza gelince geri çağırıyorlar hemen. Biz bir şey yapacağız diye değil, bizi rahatsız etmesin diye. Gelip özür dileyen bile oluyor çocuğu için. Bu kadar abartı olsun demiyorum ama çocuktur yapar deyip de alanı paylaştığın insanlara saygıyı öğretmeyince sonuç bu oluyor işte. Gayet net yani buna niye itiraz edildiğini anlayamıyorum Yanlış tespit ettin, genelde kendi yazlığımda bodrumda oluyorum. Şuanda yalıkavaktaki yazlığımda hemen yanımdaki villanın 2 tane çocukları mevcut. 1 adette bende var 7 yaşında gece 00:00'a kadar koşup bağırışıp eğleniyorlar bahçede. Hatta komşumun cocukları ne zaman isterlerse evime giriyorlar kapım her zaman açık. Bazen oluyor uyandığımda onları evin içinde lego oynarlarken buluyorum. Kısacası benim hakkımda tahmin yürütme yanlış yürütüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Ben eleştirmek için tahmin yürütmedim ki, ekonomik durumun imkan veriyor diye gidip görmüşsündür diye dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Laraken said: çocuklarda sıkıntı yok zaten aileler bok yani yapacak bir şey yok. ben de çocuk oldum ama öyle bağırıp çağırıp HEYSLÖMFŞLDAAAAAAAAAAAAAA diye dışarıda azmadım. ki son nesiliz neredeyse dışarıda oynayarak büyüyen ama aile terbiyemiz vardı neyseki. mahalle arasında top da oynadık, yazlıkta hırsız polis de. hepsini oynadık ama insanları rahatsız etmeden oynadık. çocuk olmak başka insanları rahatsız edebilecekleri anlamına gelmez ama burada karar verecek insan çocuk değil zira o yaşta anlayamaz ne bok yediğini. ailelerin suçu tamamen bu. herhangi bir eğitim vermeden salarsan dışarı olacağı bu yani. Bu yani aslında tüm anlatılmak istenen. Yani çocuğun bağırsın abi ben bağırmasına bir şey demiyorum. Ama 100 metre ötede sağlı sollu iki park var. Bak google maps açtırdınız bana artık. Her yer park. Maps'te olmayan daha yakında sağlı sollu iki park daha var abartmıyorum 200 metre uzaklığı maksimum. Yürüme mesafesi 3 dakika değil. Peki niye dışarıda, huzurevinin dibinde oynuyor çocuk? Çünkü sen çocuğuna vakit ayırmaktansa, onunla ilgilenmektense, parka götürmektense "amaaaan huzurevindekiler/komşular rahatsız olsun" diyorsun. Sorun bu ve sadece bu. Yoksa 10 yaşındaki çocuk gelen tepkiye göre çıkarıp sokağa da sıçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Video çekilecek mi cevap gelmedi? Mapsler resimler havada uçuştuğuna göre video da çekilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Evde değilim, video da bir şey kanıtlamaz. 30 saniyelik bir video rahatsızlık vermez, 5 ay yaşıyor olmak verir. Düzgün, sakin ve analitik bir şekilde yazmaya devam ediyorum, üçtür kurcalıyorsun. Israrla derail etmeye çalışırsan yine istemediğin yerlere ben derail ettireceğim, yapma. Diğer anlattıklarımla vurmaya çalış, video trololo ile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 gayet ben dahil video isteyenler mevcut neden kanıtlarla gelmiyorsun. gerçek kanıtlarla uyduruktan çizdiğin resim yada maps seni haklı olduğunu değilde; 1. Resim kabiliyetinin kötü, 2. Google maps kullanabilecek teknolojiye sahip olduğunu kanıtlıyor. ben daha çok haklı olduğunu kanıtlayabilecek unsurlar bekliyorum. Kaçacaksan daha yazmayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Yazma. Konu somut kanıtları gerektirecek bir konu değil. Rahatsızlık subjektif bir şey, senin bir sesten rahatsız olmaman benim olmama engel teşkil etmiyor. Konunun özü zaten çocukların yarattığı sesin dB cinsinden değeri değil, komşuların ve huzurevi çalışanlarının/görevlilerinin uyarılarına ve ricalarına ailelerin tepkisiz kalmaları. Sonuç olarak bu fasit dairede dönüyor olmamız sen ve ben ekseninde iki şeyi kanıtlıyor: - Tartışma adabından yoksunsun - Penisin ufak olduğu için kompleks sahibisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Haksız olduğun için lafı penisime dayandırmak istiyorsan yeni konu açıp penisimi derinlemesine tartışabiliriz ben ona da varım. Ama her 2 lafından birisi penisim olduğu için etkisinde güzel kalmışa benziyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 video çekip koy bence de sırf metal çalcam cok iyi ses sistemim var demek için topic açtın derim yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 E ısrarla ad hominem'e davet ediyorsan 1- Foruma fotoşoplu, patlıcanlı fotoğraflar koyarak komplekslerini açığa vurmayacaksın, vurursan davet ettiğin arenada madara olursun 2- Uyarıya kulak asıp sivil retoriğe geri döneceksin. Üzgünüm. Senin için oyun bitti. Daha fazla bait yok sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 nedir bu patlıcan meselesi yahu paylaşın da biz de bilelim sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Hayatında öyle birşey görmediğin için patlıcan olduğunu düşünebilirsin tabii ki. Ama hayatımda hiç tanımadığım görmede şansım fazla olmayan aydında yaşayan bir insanın penisimi konuşması bile kulağa hoş geliyor. Neyse hayal dünyan ve çocuk düşmanlığında sana başarılar. Pedofili bir çok insan da çocuklara olan bu hissi insanlar tarafından farkedilmesin diye aynı senin gibi çocuklardan rahatsız olur tavırlar sergiliyorlarmış. Diyorum ya seninde piskolojin bozuk. Penise kadar dayandığına göre var içinde bişeyler. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 nileppezdel said: nedir bu patlıcan meselesi yahu paylaşın da biz de bilelim sdfsdg http://i.hizliresim.com/9LynJr.jpg Şundan bahsediyorlar patlıcan diyorlar ama patlıcan falan yok. Kaldı ki cebimde araba anahtarı var. Işık yansıması olmuş atarken haberdar bile değildim. Ezikliklerini buraya vuruyorlar. Yüksek çözünürlük koydum yakınlaştırırsanız sadece cebimde anahtar olan kısmın kabarık diğer bölümün sadece ışığın bir oyunu olduğunu görebilirsiniz. Hatta cebimdeki anahtar da http://i.hizliresim.com/jnZ9EG.jpg budur penis'e benzemesinin bir sebebide bu olabilir. Patlıcan olsa potluk cebin sadece en uç kısmında değil heryerde olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 abi sdfsdg çok saçmaymış gerçekten forum manyak dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Patlıcanlı araba anahtarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 adam penisine zoom yapmamizi istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Remus said: Patlıcanlı araba anahtarı asdasf anahtarlı resmide koydum uyuyor söylediğine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 ulan şu kadar zengin olsam herhalde en son yapacağım şey paticiğe girmek olurdu :D neyse herkesin zevki kendine tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Sequo said: gayet ben dahil video isteyenler mevcut neden kanıtlarla gelmiyorsun. gerçek kanıtlarla uyduruktan çizdiğin resim yada maps seni haklı olduğunu değilde; 1. Resim kabiliyetinin kötü, 2. Google maps kullanabilecek teknolojiye sahip olduğunu kanıtlıyor. ben daha çok haklı olduğunu kanıtlayabilecek unsurlar bekliyorum. Kaçacaksan daha yazmayım. haci senin videoportal vardi ne oldu o is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 tabi ki 11 sayfayı okumadım diyerek başladığım sözlerimi, op'un sağa sola asmayı planladığı yazısını da "minvalde" kelimesinden sonra okumadığımı belirterek sonlandırıyorum. zira masum çocukların sığır anababaları da okumayacak, okusa da anlamayacak, anlasa da uyuz olacak, onlar uyuz olsa da zaten sığır oldukları için op'un sorununa çare olmayacak, verecekleri en büyük tepki op'un arkasından "ukala göt" demek olacaktır. yaşadığın yer site falan bir şeyse yönetimle konuş. ya da "sayın sakinlerimiz, çocuklarımızın bu güzel yaz mevsiminde dışarda oynayıp sosyalleşerek ve temiz hava alarak büyümeleri tabii ki türk nesli açısından çok faydalı bir durumdur. fakat bunu yaparken komşularımızı ve hemen yanımızdaki huzur evinde bulunan dedelerimizi ve nenelerimizi rahatsız etmemeleri de büyük önem arz etmektedir. lütfen bu konuya dikkat edelim. YÖNETİM" yaz. kullanacağın en havalı kelime öbeği "büyük önem arz etmektedir" olsun yani. hatta 1-2 de typo at ama çok bariz olmasın. ki'leri de'leri yanlışlıkla ayrı/birleşik yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Seele said: Sequo said: gayet ben dahil video isteyenler mevcut neden kanıtlarla gelmiyorsun. gerçek kanıtlarla uyduruktan çizdiğin resim yada maps seni haklı olduğunu değilde; 1. Resim kabiliyetinin kötü, 2. Google maps kullanabilecek teknolojiye sahip olduğunu kanıtlıyor. ben daha çok haklı olduğunu kanıtlayabilecek unsurlar bekliyorum. Kaçacaksan daha yazmayım. haci senin videoportal vardi ne oldu o is. Konu o değil onu merak ediyorsan özelden sorabilirsin. Ee şimdi sonuç video gelecek mi? Patlican olayınıda aştığımıza göre penisim hakkında konuşulmayacak gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar