Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satilik macbook pro late 2011

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam

Acil ihtiyacdan development icin kullandigim macbook pro mu satiyorum.

Orjinal hali 4gb ram ve 500 gb hd idi. Ben ram i 8gb a cikarip 500 luk hd yi samsung evo 250 ssd ile degistirdim.

Cok temiz kullanilmis olup herhangi bir degisimi bulunmamaktadir. Batarya kapasitesinin %91 i kullanilabilir durumda. O derece iyi kullaldi.

Islemci i7. Uzerinde macos son surum yuklu.almak isteyen e dilerse office 2016 orjinal yuklu olarakta verebilirim

Fiyat 2500. Pazarliga aciktir.
Mesaj tarihi:
Hd 6770 1 gb ekran kartlı olanı mı yoksa ekran kartı düşük olanı mı. Bende 15 ekran olanı var mat ekranlı i7 8gb ram ve 1 gb hd 6770m olanı, 3000den aşaya satmam diyordum. 0larının fiyatı uçtu gitti. Ucuza bırakıyorsun sende de aynısı varsa. Fiyatı yükselt biraz.
Mesaj tarihi:
Spiegel said:

Hd 6770 1 gb ekran kartlı olanı mı yoksa ekran kartı düşük olanı mı. Bende 15 ekran olanı var mat ekranlı i7 8gb ram ve 1 gb hd 6770m olanı, 3000den aşaya satmam diyordum. 0larının fiyatı uçtu gitti. Ucuza bırakıyorsun sende de aynısı varsa. Fiyatı yükselt biraz.

Bendeki AMD Radeon HD 6750M with 512 MB olanı.
Mesaj tarihi:
ha benimkinin bi alt modeli, o zaman 2500-2750 arasi normal ama daha asagiya satma bence. degerinin altina vermis olursun. omurluk makinalar bunlar, yenisini almiyorsan ya da cok sikisik degilsen satma zaten bence.
  • Yeni Oluştur...