Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekran görüntüsü patlamış bi laptoptan dosya alımı

hattok

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar laptop'ım gümledi ekran hiçbir şekilde gelmiyor simsiyah. Giderken de Ekranda mavi yeşil sarı renkler bolca mümkündü reset atmam sonucu ekranın patladığı kanısına varıyorum.

Şimdi harddiskten en ucuz yollu nası içindeki dosyaları alabilirim? bi projem vardı bütün güncellenmiş dosyalar onun içinde onları kesinlikle almalıyım. Napılır ne edilir ne önerirsiniz?

Hatta varsa imkan otomatik internete bağlanıyor diğer pcden lan üzerinden girip alabilir miyiz telefonla izinsiz giriş yapabileceğimiz program falan varsa onla girip telefona bile aktarabilsem yeter. HELP ME :(
Sosyal ağlarda paylaş

kzpmaza said:

15-20 liraya hdd kutusu al. başka bi pcye bağlayıp al içindekileri.

hdmi ile tvye bağlayıp görüntü gelince telefona aktarabilirsin.

Aluriel said:

ekran patladı derken ekran kartını falan mı kastediyorsun yoksa ekranın kendisini mi?

ekranın kendisi bozulduysa hdmi kablo ile normal monitöre yada tvye falan aktarabilirsin görüntüyü

Abi hdmi cıkışı yani bi çıkışı yok malesef laptopın 8 yıllık bir şey toshibanın. Şu hdd kutusuna bakayim ben bi teşekkürler cevap için.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Fn+f5 falan yap , belki ekrani kapatmissindir yanlislikla

abi şu bile olabilir inanın şuan laptop nerde bilmiyorum annem nerye koydu. Babam kapatırken delirdi çıldırdı saydırmaya başladı laptopa bu kapanmıyor bilmem ne falan diye. FN F5 Lik durum bile olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...