Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Tam zamanlı bir iş olarak değil ama canı sıkıldığında günde en az 1 yazı yazabilecek editör arıyorum. Siyasi düşüncesini, teknoloji hakkında fikrini yada oyun tanıtımı gibi aklına gelecek şeyleri yazacak aynı zamanda yazarken para kazanacak editör veya editörler aramaktayım. Nasıl para kazanılacak onuda anlatayım. Hali hazırdaki bir kaç editöre şu şekilde ödeme yapmaktayım. Günde 1 yazı yazarsanız haftada 7 yazı eder. Sizden beklentim bu yazıları tamamen sizin yazmanız yani sizi temsil etmesi gerekiyor bir yerden kopyala yapıştır olmayacak. Haftada 7 yazıya haftalık 50 TL ödeme yapabilirim. Belki düşük gelebilir ama sonuçta internette bedava yazdığnız fikirleriniz üstünden belki bir sigara parası kazanma şansınız olacaktır. Şuanda günde bu şekilde dilediği konu hakkında kendi fikirlerini sunacak ve 1 adet yazı paylaşacak editörler aramaktayım. Aynı zamanda kayda değer yazılarınızı facebook sponsor olarak paylaşıp güzel hit çekiyorum fikirlerinizi bir çok kişiye yansıtıp bir çok yorum almanızıda sağlıyorum. Bir nevi kendi köşeniz olacak ve insanlardan fikirleriniz hakkında yorumlar da alabileceksiniz. Sponsor girdiğimiz yazılardan bir örnek: http://goo.gl/b21wNW Düşünen varsa bana ulaşsın. Güzel kitle yakalayan editör için aylık maaş bazlı çalışmaya başlayabilirim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Editorluk degil yazarlik denir buna, terimleri dogru kullanalim lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Niye Editor olayım lan. Adamı kimse sevmiyordu ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 ÇabukYazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 arkadaş öm attı troll besleme diye sos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 GERGE said: Editorluk degil yazarlik denir buna, terimleri dogru kullanalim lutfen. Sorry mate hemen düzeltiyorum. Yazarlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 yazının yorumlarında alevikızı gördüm nerede sponsorluk yapıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 yazı uzunluğu bu şekildeyse haftada 7 yazı çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 dynamick'in girisimi gibi heralde, gl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 razzRaziel said: yazı uzunluğu bu şekildeyse haftada 7 yazı çok kendini yazmak için zorlayacak değil gerçekten yazmak istediği için yazacak kişilere ihtiyacım var zaren yoksa 100 kelime / 0.75 kuruştan hizmet veren bir çok insan var ama yazmak için yazıyorlar. Ben hem zevk alacak hem fikirlerini insanlara sunacak kayda değer kişiler arıyorum. Yazı kısıtlaması yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Shean said: yazının yorumlarında alevikızı gördüm nerede sponsorluk yapıyorsun Sponsor dediğimiz olay sponsor reklam yani yazıyı facebook'a reklam olarak veriyoruz. Günlük 10$ bütçe ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 paticik'te beğenmezler bu fiyatı, bence donanımhaber'i dene. gerçi sitedeki diğer yazılara göz attım, özellikle "haber" tipi olanlar pek bir kalitesiz, o tarz iki bişi karalayayım tarzı ise belki çıkar yapacak biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar