Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şuraya bi 5 yıldız çakar mısınız?

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

abi tatil kulturu diyorsan o kempinski degil bence yalniz..

yer icer *carim havuz basi diyorsan kempinski kotu secim..

o bolgenin tarihi dogal etnografik ortusunu ziyaret kultur turu icin de kempinski kotu secim..

kempinski diyince benim aklima yurtdisindan gelen askeri mulki erkanin mihmandarlarinin es cocuklarinin vs kaldigi bir ortam geliyor..valdorf astoria gibi mesela..bize fersah fersah yabanci bence..

hani ole bir otele gidip de pirinc kaplama trabzanlardan cikarken yada ne bileyim lostra salonunu lobinin kosesinden 2 parmak konulmus fincan cayimi yudumlarken filan hic ole aa negzel sahane tatil yapiyorum vs demem ..acaip yabanci bana..

pazarlama statejisi o ..biz imaj satiyoruz biz isim satiyoruz bizim icin onemlisiniz.. o yuzden yan taraftaki otelden 5 kat fazla para aliyoruz..kempinskiyiz biz bakin negzel kizarmis ekmek verdik size blabla..

ben ona da inanmiyorum belki yabancilar yer ama tr den kimsenin royal family modunda geleneksel tatil yolculugu modunda bunlara prim verecegini..
Sosyal ağlarda paylaş

yok TR de de başladı Royal Family tarzı tatiller şu an çoğu holding veya tanıdığınız büyük markaların sahipleri falan 15-20 kişi şeklinde high-luxury segment otellerde konaklıyorlar 1 - 2 hafta. Yatlarını çıkarttırıyorlar marinalarından falan.

bizim otel zaten yurtdışı profili ağırlıyor. Bu sene durum çok kötü diye böyle.
Türk misafir az olur, olursa da yine yurtdışındaki gurbetçiler oluyor.

keza aynı segment oteller için de öyle.

yine aynı şekilde yaş olarak size hitap edebilecek bir otel olmayabilir ama 40+ aile ile paranız varsa tatil yapabileceğiniz en güzel otellerden biri :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...