dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 abi tatil kulturu diyorsan o kempinski degil bence yalniz.. yer icer *carim havuz basi diyorsan kempinski kotu secim.. o bolgenin tarihi dogal etnografik ortusunu ziyaret kultur turu icin de kempinski kotu secim.. kempinski diyince benim aklima yurtdisindan gelen askeri mulki erkanin mihmandarlarinin es cocuklarinin vs kaldigi bir ortam geliyor..valdorf astoria gibi mesela..bize fersah fersah yabanci bence.. hani ole bir otele gidip de pirinc kaplama trabzanlardan cikarken yada ne bileyim lostra salonunu lobinin kosesinden 2 parmak konulmus fincan cayimi yudumlarken filan hic ole aa negzel sahane tatil yapiyorum vs demem ..acaip yabanci bana.. pazarlama statejisi o ..biz imaj satiyoruz biz isim satiyoruz bizim icin onemlisiniz.. o yuzden yan taraftaki otelden 5 kat fazla para aliyoruz..kempinskiyiz biz bakin negzel kizarmis ekmek verdik size blabla.. ben ona da inanmiyorum belki yabancilar yer ama tr den kimsenin royal family modunda geleneksel tatil yolculugu modunda bunlara prim verecegini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 tatil kültürünü yazlıkta buldum ben ya her fırsatta kaçarım artık. Allahın unuttuğu yerde zaten insan yok bişi yok mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 senko balıkçı levente gitmeyi unutma orada baya güzeldir fiyatlarıda iyi. Eskiden her müşteriye gidişte orada yemek yerdik be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 aklımda olsun nerde tam o, sahil seridinde mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 fenn said: Babama bekçilik tarzı bi iş ayarlamazsan 1 yıldız vereceğim ve burada domuz eti yeniyormuş, aksırına tıksırına kadar içki içilip fuhuş yapılıyormuş diye yaygara koparırım. (tu) 1USD'ler kenarlarda istiflenmis abi. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 s serisinden mi f serisinden mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 senko said: aklımda olsun nerde tam o, sahil seridinde mi? aynen orada sahilde parkın solunda kalıyor(meydanımsı park). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 yok TR de de başladı Royal Family tarzı tatiller şu an çoğu holding veya tanıdığınız büyük markaların sahipleri falan 15-20 kişi şeklinde high-luxury segment otellerde konaklıyorlar 1 - 2 hafta. Yatlarını çıkarttırıyorlar marinalarından falan. bizim otel zaten yurtdışı profili ağırlıyor. Bu sene durum çok kötü diye böyle. Türk misafir az olur, olursa da yine yurtdışındaki gurbetçiler oluyor. keza aynı segment oteller için de öyle. yine aynı şekilde yaş olarak size hitap edebilecek bir otel olmayabilir ama 40+ aile ile paranız varsa tatil yapabileceğiniz en güzel otellerden biri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar