barbu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Selamlar Kendim il il seçebileceğim ve sadece seçtiğim illeri aynı renge boyarken, diğer illeri 2. renge boyayabileceğim bir site filan biliyor musunuz?Interaktif birşey vardır belki. Output resim olarak alınacak en sonunda ki print screen bile alırım sorun değil o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Bulamazsan öyle bir şey GIS programından ben yaparım sana işini görürse ama ortadan çizgiler geçiyor şöyle. http://i.hizliresim.com/o7JpJq.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 paint'te fill with color ile boyarsın bunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Boyanabildiği sürece sıkıntı olmaz da ben biraz daha bakayım. Şimdilik aciliyeti yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 @Sabonis ya aslında bu iyiymiş de şehir isimleri de lazım. Paint ile boyamaya çalıştım, haliyle çok amatörce kaldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 email ver, excel dosyası yollayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 barbu said: @Sabonis ya aslında bu iyiymiş de şehir isimleri de lazım. Paint ile boyamaya çalıştım, haliyle çok amatörce kaldı :D fill ile gayet güzel boyuyor yaw, amatörce bile kalmaz? düzgün bi font ile font ile gerekli şehirlere isimleri de yazdın mı, gg. ben aynen böle bi sunum yapmıştım bankada çalışırken, beğenmişlerdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 100 Euro ya yaparım sana kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Luriel said: Bulamazsan öyle bir şey GIS programından ben yaparım sana işini görürse ama ortadan çizgiler geçiyor şöyle. http://i.hizliresim.com/o7JpJq.jpg Anavatan partisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 turkiye idari haritasi yazip aratmayi denemissindir kesin di mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 gis ile yapılacak işte mgm ye de bakabilirsin. yoksa buradaki arkadaşlardan ister yollarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar