monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Merhaba, Bir süredir elimdeki devasa pokemon kartı koleksiyonunu ebayden satışa koyayım diyorum fakat tam olarak emin olamadım. Kargo olarak neyi kullanıyoruz, ne kadarlık bir fiyat çıkar, kesin ulaşır mı, ebayden parayı çekebilir miyim gibi sorular var kafamda. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Türkiye deysen Paypal yüzünden ebay de satman çok zor olur. Hatta imkansız gibi. Çok iyi bir hesabın yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Türkiyedeyim evet :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 akirafes said: Türkiye deysen Paypal yüzünden ebay de satman çok zor olur. Hatta imkansız gibi. Çok iyi bir hesabın yoksa. neden? çok iyi hesapın derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Çok iyi hesap Vs diye bir ayrım yok abi. O nerden çıktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Bende de var devasa pokemon kart koleksiyonu tam 2783 kart var 378 tanesi first edition ve içinde 103 tane hologramlı olanlardan var diğerlerinde second edition ibaresi yok ama first edition dalgası da yok ben de satmak istiyorum aynı dertten muzdaripim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Cok iyi güvenilir bir hesabın varsa parayı direk havale bitcoinle baska bir ödeme ile istebilirsin. herkes paypal kullanmıyor. Güven temsil eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
r4hm4n Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 Şimdi dünyalar ediyor bu kartlar, 4-5 sene daha dayansaydınız şimdi en az 5 katına satardınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 1 saat önce, r4hm4n dedi ki: Şimdi dünyalar ediyor bitcoin, 4-5 sene daha dayansaydınız şimdi zengindiniz fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar