Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

heyecanlı bir topak

feverfeverray

Öne çıkan mesajlar

feverfeverray said:

lvlup seansına takas olarak alienware istemek nedir ama noyan sen de yani

Yani şimdi buraya ss koymak istemiyorum fakat bazı insanlar psikiyatrlere gidip ilaç kullanarak ya da terapistlere gidip onları anlayamayan insanların sıkıcı yöntemleriyle geçirdikleri fayda sağlayamadıkları dönemlerden sonra tek lvl-up seansı ile çok daha etkili süreçler yaşadıktan sonra "madem öyle ben bunlara her ay bir sürü para bayılacağıma senin istediğin pahalı birşeyler varsa onu alayım toptan ödeme olsun x sayısında seansa bölersin.. Hem insaniyet, hem samimiyet hem de bilgi olarak senden öğreneceğim çok şey var.. aşırı samimi ve iyi niyetli bir rehber olabilirsin" dedikleri için öyle şeyler de koyuyorum.. tek seans olarak düşünme yani... hani takas bazında 2,5 gram olduğu için şuanki seans bedelim o da money olarak 320-340 tl arasına denk geliyor.. x10 seans olarak düşünsek zaten 3k'lık bir alienware gayet makul oluyor.

bu konuda hala daha kafana takılan birşey var mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

ben de aciyorum TOP-UP!

No need to run out
When your energy is low
Buy a TOP-UP!

tarotla kartla ve bunun gibi yeni seylerle de degil hayvan kemikleri ile bakiyorum. (bilen bilir, krallara bile hayvan kemikleri ile yol gosterilirdi)
sizin geleceginizi sekillendirmeniz icin yolunuzu cizmenize yardim ediyorum.
her seansa sizin ruh halinizi yansitan hayvani seciyoruz ve bu hayvanin size eslik etmesine nasil firsat taniyacaginizi gosteriyorum.
size o ay enerjinizi korumasi ve her enerjiniz dustugunde size aktarmasi icin ozel TOP-UP Enerji kristali veriyorum.

TOP-UP Hayatinda basarili olmak isteyen herkes icin cok gerekli bir destek.

(tabii bu sacmaliklar yerine kafanizi kullanmayi da denebilirsiniz ama o zaman nasil salak sagacagiz, keriz silkeyeleyecegiz...)

TOP-UP!
KAZANIN!
Sosyal ağlarda paylaş

feverfeverray said:

okuyup uflemek degil
tarota inanirim
yol gosterir, gelecegi gostermez.
ama 10 seans lvl up gelmek bilemiyorum iste. daha makul seyler istedigini gordum yoksa sokak hayvanlari icin mama gibi.

Fal bahane , psikanaliz şahane diyorum hep. Ha tarot kendi başına semavi dinlerin kutsal kitaplarından bile çok eski bir tekamül ve olasılık hesaplama algoritmarlarını içinde barındıran bir sistem...

Ha birileri gelip siz çok iyi falcı olduğunuz söylendi diye geldiğinde " aradığınız şey birşeyleri sorgulamak ve kafa yormak yerine ne olacağını direk birisinden duymak istiyorsanız o kişi ben değilim , en yakın fal kafesine gidip gönül rahatlığıyla para ödeyerek duymaya ihtiyacınız olan yalanları duyabilirsiniz" diyorum çok havalı oluyor..

lvl-up seansıda tarot'dan çok daha fazlası.. hem insanlar hayatlarında tanıyabilecekleri en güzel enerjili samimi insan ile sohbet edebiliyorlar.. Herkesin birbirine anlayışsızlık gösterdiği bu dünyada gerçek samimiyet çok değerli kimileri için.. Haftalık olarak psikoterapilere katılan insanlar olduğu gibi haftalık olarak lvl-up seanslara katılım da çok doğal.

Konu ne olursa olsun ve hatta hiç fikrim olmayan bir mesele bile olsa gerekli parçalar önüme koyulduktan sonra her zaman yaratıcı düşünme ve ileri seviyeye taşımak konusunda işe yarar bir sohbet partneriim.

10 defa seansına katılan birileri oldu mi diye sorarsan da henüz olmadı fakat yakında olucak =))
Sosyal ağlarda paylaş

TOP-UP'da "olasilik" yok, kesinlik var. "tekamul" yok dogrudan enerji bagi var. "cok havali" oldugu dusunulen sahte cumleler, psikanaliz yok, dogrudan Atalarin ruhuna ve tecrubesine, hayvanlarin gucune temas var.

TOP-UP, kartlardan çok daha fazlası.. hem insanlar hayatlarında kullanabilecekleri en yuksek enerjiye kavusuyorlar. hem de basariya ulasiyorlar. Rhu'nun birlesik atalar ruhunun ve hazir oldugunuzda Juz'un (tum rhu'larin olusturdugu dev gruplar) tecrubelerinin kaninizda dolastigini hissedeceksiniz. Kutsal hayvanlar sizi yonlendirecek.

Herkesin birbirine anlayışsızlık gösterdiği bu dünyada gerçek guce ulasabilmek çok değerli kazanan olabilmek için.. Haftalık olarak TOP-UP'a katılan insanlarin surekli kazaniyor olmasi cok dogal.

Konu ne olursa olsun kazanin.

ayda 10 defa seansına katılan birileri oldu mi diye sorarsan CEO musun derim. Dunya lideri mi olacaksin derim.

Ejelgi Bolup

(ben de gireyim aslinda bu ise lan, sik sik para al asdfasdfasdf)
Sosyal ağlarda paylaş

Aruzyon said:

feverfeverray said:

abi uzun süredir yeni üye gelmiyo, (kapalı biliyorum)
20+ sayfa geyik dönmüyo artık. gündem belli, içimizde iç kalmamış.
heyecanlı bi topak olsun bu.
anlatsanıza bir şeyler. :/

Aslında delicesine ilginç olaylar yaşıyorum fakat her açtığın topikte hem hakaretler yiyip hem de yetkililer tarafında kilit yiyince pek yazasım gelmiyor öyle arada bakıyorum faşişt yönetimli ortama .. Facebooka yazıyorum en azından orada kimse karışmıyor.

Ama facebooka da herşeyi yazamıyorum.. ne güzel burada rahat rahat yazabiliyorken yönetim baskısı altında noob heriflerden hakaretler işitmek o kadar keyifli gelmiyor. Birde 983737 yıldır orjinal hesabım banlı o da can sıkıcı.. insan kendi nickiyle yazma özgürlüğünü istiyor.. Bu durumda ayrıca bir psikolojik baskı.. madem yazıyorum niye kendi hesabımla olmuyor falan filan..

şimdi farkettim bunu. resmen noyan "faceten eqlesene, özelden güzel hususlar qonuşurus"a bağlamış.

cnm ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...