Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Llama said: türkiyede niye yasak sperm bankası günah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 olm su isi ogrenin de yaziverin gayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 hangi isi?? bu konuda bir link .mecliste soru onergesi ve cevabi..yassah diyor.. pdf icerir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 http://www.ntv.com.tr/saglik/tup-bebek-merkezi-kapatildi-embriyolarinin-pesine-dustu,jyslzApBx0S4AaN3fqYRGg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 abi o kadar mala bağlamış vaziyetteyiz ki pazartesi günü kemoterapi görüceksin dediler tmm ok dedik cumadan getir evraklarını ona göre ilaç istenicek dendi ve ben bugün komple unuttum onu. komple çıktı kafamdan aklımdan. 75 kere tembih tembih dönerse eğer unutursun derler ya aynı misal perşembe gecesi hatta sabah hastaneye giderim falan diye plan yaptım ve unuttum komple bütün gün aklıma bile gelmedi eve geldim akşam saat 10 kapıdan girdim ve allah kahretsin dedim. pazartesi günü hastaneye gitsem kesin e getirmemişsin evraklarını derler ve postalarlar beni. kafadan 1 hafta attı kemoterapi hey allahım ya. ulan veriyosunuz işte kemoterapiyi ayın 8 ine de randevu veriyosunuz yazın işte işleyin bitsin gitsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar