xunn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Gençler selamlar. Buraya o gün çizdiginiz, karaladıgınız şeyleri hem geyik, hem critique almak için koyuyorsunuz. Alternatif olarak aklınızda güzel fikir varsa, başka bir patinin fan art'ını yaptırmak isterseniz yazıyorsunuz, bilegi kuvvetli adam kendi mizahıyla çiziyor. Genel amaç bilekler çalışsın, geyikler dönsün, görsel mizah anlayışımız genişlesin. Şimdi böyle threadler yeni başlayan başlamayı düşünen insanlar için hep gergin ortamlardır. İsterseniz mousela çizin. Ama cidden emek veren insanlar da görmek isterim. Açılışı bizim daesu'yla ingilitere'de çıkaracagımız bi korku çizgi romanının layoutlarıyla açıyorum, ben çiziyorum o boyayacak. Proje ilerledikçe koyarız buraya da birşeyler. Çizgi romanla ilgilenen arkadaslara burada tavsiye verecek olan insan bol. Webcomic bile olur. 3D modeldir, şudur budur koyun buraya. Mutlaka bakıp birşeyler ögrenecek, tavsiye verecek adam vardır. ps: Abi valla çizicem yeni eve tableti koyucak masa yok henüz. http://i.imgur.com/o4aEgNG.jpg http://i.imgur.com/JNy5R45.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Aphrael karalasanıza. Hiç güzel Aphrael çizimi yok nette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Dram thread diye okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 aşırı ciddi açılış. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 daha önce başka bir başlıkta vardı, biraz repost olacak ama, başlığa destek olalım. ben konuyu yanlış anlamışım, çizip koyayım yorum ve eleştiriye sonuna kadar açıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 anladığım kadarıyla eskiz gibi hemen yapıp koycaz eski işleri değil, bu arada en alttaki ne güzelmiş, büyük görsel koysaydın da inceleseydik ayrıntıları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Eski iş de koyabilirsiniz abi farketmez. Grego 2. işteki bulutların lineweight baya tatlı olmuş ellere saglık. Aynı disiplini anatomiye falan uygularsan baya hoş şeyler çıkar. Dragonfire said: Aphrael karalasanıza. Hiç güzel Aphrael çizimi yok nette. Abi talepler böyle daha circlejerk'e açık şeyler olursa insanın çizesi gelir. Şöyle anlatayım, üyelerle ilgili geyik, istersen paintle çöp adam, context içinde kalan şeyler. Bir ton forum karakteristigi olan üye var, bunları tiye alan şeyler. Mesela beni foruma post atarken arkamda milyonlarca reaction image'la çizebilirsin atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 evet, öyle oturduğumuz yerden koymakla olmuyormuş, bileklerine kuvvet çizenlerin o zaman. @xunn, anatomik fail çok bol evet. o konuda baya yardırmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 anatomi çalış ilk ben yazayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Grego said: evet, öyle oturduğumuz yerden koymakla olmuyormuş, bileklerine kuvvet çizenlerin o zaman. @xunn, anatomik fail çok bol evet. o konuda baya yardırmam lazım İstedigin yerden koy baba. Bu arada anatomi kas değildi kastım., çizgi kalınlıgı denen mevzuyu bulutlarda yaptıgın gibi digerşeylere uygulamandı. Hani bazı yerlerde siliniyor ya kontorlerin, onu herşeye uygulayabilirsin. Perspektifi de vermeye yardımcı olan birşey lineweight. KenshinHimura said: anatomi çalış ilk ben yazayım Git bana attıgın one-inch-punch anını çiz gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 ha şimdi daha net anladım, bi ufak deneme yapayım, en son 2 yıl önce çizmiş biri olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Her akşam. HER AKŞAM. http://i.imgur.com/BbuWmQu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 HAHAHHAHAHAHAH GOLD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 lütfen şurda ciddi ciddi çizim tartışacaktık. hemen sululuk etmeyin. hem de OP yapmış, cık cık cık... (ahahahahaha, yaşasın kötülük!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 2011 yılında yaptığım bir çalışma bu. ben bu kadar çizebiliyorum Resimde anlatılmak istenilen mesaj, arkadaşının vazosunu kırması üzerine onu bir kaşık suda boğmaya çalışmasıdır. suyun ve gözyaşının mavi olması resmin sanatsal değerini ön plana çıkarmıştır. http://hizliresimyukle.com/images/2016/07/20/316065_10150333185462210_676423064_n1.md.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Link patlak. Mod el at! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 xunn un banının kalktığını yeni farkediyorum, iyi olmuş. Topak ta güzel geniş kapsamlı galiba. çizimim çok kötü benim, anatomi 3/10 falan... bu sebep ile istek yapıyorum; kahkahalar ile orgazm olarak boyu kadar bir darbeli matkap kullanan feto çizimi. böyle birşey yapsanıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 @oce4n: 10/10. Cuce said: Link patlak. Mod el at! Çizim at çizim. yok mu render falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 xunn said: Her akşam. HER AKŞAM. http://i.imgur.com/BbuWmQu.jpg abiii DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 lovecraft0Z said: . Abi niye editledin, ilk defa mod güçlerimi kullanarak baktım gayet tatlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 istek aliyor musunuz? Charlie Brown'i Cengiz Han olarak cizsenize. Boyle at ustunde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 http://i.imgur.com/00XAXl5.jpg Bi ara temizlerim çok kirletmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 beni çizmezsen namertsin artık ahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 cok cok harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar