RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Bir kız beni yüzüyle etkiler.Gülüşüyle,yüzündeki mimiklerle etkiler beni.E tabi bundan sonrada göğüslere bakarım.İri göğüsler beni benden alır[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ensesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Kişilik ve gözler[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 walla ben ilk kez takkelere sona kaseye bakarim....[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SFX Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Ben her zaman gözlere bakarım...[signature][hline]PhalanX, 20 Ocak 2005 23:37 tarihinde demiş ki: Kral belli 2. kim 2.? Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: I FUCK ALL AREA MASTERS YOU ARE SON OF A BITHC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 önce yüzüne sonra kıyafet ve hareketlerine sora tanışmış olursam muabbetine..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 yahu arkadaşlar benim anlamadığım şu zeka işine nasıl bakıyoruz? mübarek herkes bakmış, bir kutu filan mı var açıp bakıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 alo ayrıca bazı mesajlar hakkaten komik olmuş, sıralama filan var. kardeşler, karpuz seçmiyorsunuz, ne bu böyle bre; sanki önce kabuğa vuruyor, sallıyor, kesiyor, rengine bakıyor ve yiyorsunuz. allah cezanızı verecek. rasgele gidin işte. zaten nereye bakacağınız belli olur karşınızdakine göre, siz hiç istemeden. birinin gözüne, birinin poposuna bakarsınız; kimbilir bir diğerine hiç bakamazsınız bile, o size bakar. sanki şu yaşınızda her şeyinizi planladınız da, bir tek kız/erkek arkadaşınızı nasıl seçtiğiniz kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 valla kızın neyine bakarsınız gibi bi soru geldiği için, ilk bakış kriterlerimizi söyleyelim. valla iki ayrı değerlendirme kriterim var. bir sarhoşken diğeri değilken. sarhoşken dikkat edilen, kızın boyu posu oluyo. çünkü genelde ince ayrıntılar seçilmiyo. alkolün ortaya çıkartığı iç güdüler çalışıyo çünkü o sırada. açıkca söylemek gerekirse genlerimizden gelen dürtüyle göğüslerine bakarım. herkes de bakar. bakmıyorum diyen yalan söyler. bazılarıda popoya bakar. ben tercihimi göğüsten yana kullanıyorum. gerçi düşündüm popoyada bakıyorum. neyse ... sarhoş değilken tabi ki öncelikle kızın yüzüne bakılır. sonra ayakkabılarına bakarım. ayakkabı seçimi önemlidir. hani şu kendine yakışan geyiği varya, işte o bu durumda geçerlidir. diyelimki kız kısa boylusa ve dev gibi topuklu giydiyse elenir doğal olarak. genelde bu durum kendine güven sıfır demektir. bu sadece bi örnek tabi. mesela spor ayakkabıyıda severim. efendime söyleyeyim ellerine bakarım mutlak. güzel mi elleri diye. güzel değilse bile bakımlımı diye. sonra kesin saçına bakarım.güzel yapmışmı saçlarını, özen göstermişmi diye.çoğu kız çok güzel değilse bile saçlarını öyle bi yaparlar ki(naapıyolar bilmiyorum) olduklarından çok daha güzel gözükürler. ha bide saçı böyle garip şekiller içindeyse genelde bunalımda oluyo kadınlar. neden bilmiyoruım ama böyle. yani bunalıma, depresyona girince saçlarını değiştirme ve genellikle saçma sapan durumlara sokma gereği hissediyolar. ha her iki durumdada uzun boy önemli aslında. yani uzun boylu kızlara karşı bi zaafım var. ama bu özel bi durum tabi. yoksa kısa boylununda güzeli olur. hemde çok güzeli olur.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 rad bu konularda ortak yanımız çokmuş sana kocaman bi +1 ;)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Dayt!!! Ne oluyor burada?? Biri Durumu açıklayabilirmi, Türk dizilerine benzemiş:-p[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Zuahah El ve Burun önceliklidir benim için.[signature][hline]--- God is in the TV --- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 On iki parmak bağırsağına bakarım. Töbe töbe... tanımadığınız kızın zekasına nasıl bakıyonuz onu anlamadım. (agresifleştim bu saatte)[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 dış görünü$.[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 vücut-giyiniş ve surata bakarım. sonra hal ve tavırlarına konuşmasına bakarım.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 etek altına bakarım[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 fazla dürüst bu erkekler ya.[signature][hline]we will always be so much more human than we wish to be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: BombaciMulayim, 29 Ocak 2005 23:23 tarihinde demiş ki: zaten nereye bakacağınız belli olur karşınızdakine göre, siz hiç istemeden. süper tespit, bunu söyleyen en azından bombacı çıkmış.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bir kızın önce tabiki dış görünüşüne bakılır zaten kız da erkeğin dış görünüşüne bakar yani bunu kız neye bakar erkek neye bakar diye kısıtlamaya gerek yok iki taraf için de aynı bu... dış görünüş deyince bence yüzü güzel olmalı flm demeye gerek yok güzellik göreceli bir kavram olmakla birlikte aslında hiç de göreceli bir kavram değildir bence çünkü bana göre güzel olan başkasına göre de güzeldir bana göre güzel olmayan biri başkasına göre de güzel olamaz benim kanımca... ya da o insanın beklentileri daha düşüktür diyebiliriz... neyse kızın ayrıca dış görünüşü dışında bulunduğu sosyal ortama dikkat etmekte fayda var sadece güzel diye bir kıza hemen atlanmamalı, ayrıca yaşadığı yerle sizin yaşadığınız yer uzaklığının oranını iyi tutmalısınız... bunlar dışında konuşurken kendini kasmayan, sizden olduğunuzdan farklı birşey beklemeyen, sizi kendisinin istediği şekilde davranmaya zorlamayan, rahat olan, gereksiz durumlarda gereksiz tartışmalara girmeyen, doğru dürüst bir kız olması gerek bence...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: Ra_d, 29 Ocak 2005 23:50 tarihinde demiş ki: sarhoşken dikkat edilen, kızın boyu posu oluyo. Minyonsa alıyorum ben. Sonra sabah hüsran olabiliyor, daha kötüsü direkt akşam hüsran olabilir. - Hadi bize gidelim. - Seni seviyorum. - Git babanı sev ya.[signature][hline]G3nk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ya tabiki herkes önce fiziğine bakar sonra iç güzelliğine biçoğu benim için önemli olan iç güzelliği desede büyük yalan mesela ben ilk önce yüzüne sonra fiziğine sonra da zekasına bakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 siz galiba kızla tanıştıktan sonra ona 100 soruluk bi test yapıp zekasını ölçüonuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 konuşurken belli ediyo kendisini. gözlerine bakarım ben.[signature][hline]En refresh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 eL , ayak , kaç , göz vs. vs. vs. böyLe geneLLenmez bunLar Erkek adam hatunun neresi iyiyse orasına bakar...[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ayakkabıdır ilk baktığım şey. muhabbet biraz ilerledikten sonra müzik zevki. ülkemiz şartlarında gece dışarı çıkabilme potansiyeli. ha bide *ses*i[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar