Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pekiii bir erkek neye bakar???

Suu

Öne çıkan mesajlar

Önce yüz, sonra vucüt, sonra giyim , sonra hal ve hareketleri ya bunlar tanışmadan önce bakılan yerler ve durumlar.bide tanıştıktan sonrası önemli beni mutlu edebiliyomu vs. vs.[signature][hline] 4ever Be$ikta$
Quamen

[Bu mesaj Hell_Angel tarafından 28 Ocak 2005 22:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 28 Ocak 2005 17:32 tarihinde demiş ki:
Ben önce suratına bakarım yüzü sıfatı yerli yerindeyse göğüslere inerim tmm ok sona kalçalara bakarım tamam oda ok boyuna duruşuna yürüyüşüne bakarım sonra konuşma aksanına bakarım sonra eğitim durumu kroluk katsayısı vs. sine bakarım dogruya dogru.

Budur..

Bi de bende ayak takıntısı vardır ayaklarına bakarım.. Tabii ayakkabı varken zor ama..Çirkin ayaklı kız sevmem hatta anında soğuyabilirim o kızdan..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 28 Ocak 2005 17:32 tarihinde demiş ki:
Ben önce suratına bakarım yüzü sıfatı yerli yerindeyse göğüslere inerim tmm ok sona kalçalara bakarım tamam oda ok boyuna duruşuna yürüyüşüne bakarım sonra konuşma aksanına bakarım sonra eğitim durumu kroluk katsayısı vs. sine bakarım dogruya dogru.

tanışmadan önce işte bu yane tebrik ettim..
tanıştıktan sonrada kızın sıcak kanlılığı, bana olan ilgisi gibi şeyler benim içn çok önemli..
[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..

[Bu mesaj Dwinz tarafından 29 Ocak 2005 02:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ssj4songoku, 28 Ocak 2005 15:40 tarihinde demiş ki:
Benim Çok güzel bir sıralamam var.

1.Zeka
2.Yüz
3.Vücut orantısı
4.Kafa Dengi

Vallahi bu dördünü tutturan bir kızla çıkamadım daha ve
tam aradığı kişi ile çıkabilen erkek sayısının da çok düşük olduğuna eminim.Bizim kaderimiz bu :(

arkadaşla kafa dengiyiz anlaşılan :)
sadece sadakat eklicem o kdr :)[signature][hline]Ultima Online, Hayat Offline...
http://forum.paticik.com/view.php?id=105586

[Bu mesaj Uzaylılar tarafından 28 Ocak 2094 01:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Her ne kadar bazilari "ben fiziksel özelliklerle ayirt etmem" dese de ilk önce kizi söyle bir gözden gecirir. Bir kusuru varmidir veya normal ötesi çirkinmidir diye... Üstte belirttigim tipler cirkin olmasin yeter piskolojisiyle yürürler. Kendime gelince bende bir bastan assagi tararim. Zekasi, konusmasi, cana yakinligi ve bunun gibi özelliklerde iyi olur fakat güzel olunca insana sen biçim verebiliyorsun. Tabii "aptal sarisin" tiplemelerinden olmasinda...

Her kiz kendi icinde güzeldir. Biz erkekler onlarin iclerini okursak güzelliklerinin farkina varabiliriz. Disi guzel olan birinin ici cirkin olabilir :P Tam terside mevcuttur. Yeter bu kadar felsefik konusma sanki cok bisi biliyorum da :P[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
skyly, 29 Ocak 2005 02:50 tarihinde demiş ki:
Disi guzel olan birinin ici cirkin olabilir

Ki böylelerini hiç hiç hiç tavsiye etmem.

Ps:Eski sevgilim böyleydi.Kızla 2 ay çıktım.2 ayın 60,5 gününde hiç tanımadığım heriflerle kavga ettim.[signature][hline] 4ever Be$ikta$
Quamen

Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki:
mp3 günah kullanmayın
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bir bayanin ne kalcasina ? ne goguslerine ? Nede ayaklarina bakarim ? Zaten bunlar biraz fetiş oluyor. Benim için ilk olarak igrenilmeyecek kadar cirkin olmasin yeter. Sonrasi bana yakinligi olacaktir. Bana yakinligi derken benim damarimi bulup, ilacimi basip, acimi dindirmesi lazim ki bu onunda ayni aciyi yasadigini gosterir. Acilari ayni olanlar birbirlerine daha yakindirlar. Ve bu benzerlik bu yakinlik sizleri manyak bir girdap in içine surukler. Ben 2 sene once ayrildigim bir bayan taniyorum. Bilmiyorum buraya giriyormu ama adini bagirmak geliyor içimden Duygu Metin ( Ankara - Tunali civari Taniyan varsa iletsin : ) Hala gecenin saat 4 u olsun konusurum. Bazen içerim kafam guzeldir gene aklima gelir gene ararim ve epey konusuruz. Bunlari gecelim. Yani o kadar farkliyiz ki; Ben tutar ahmet kaya dinlerim bir yanda teoman cd lerim durur o ise tutar evenascence dinler diyer yandan VEga dan bu sabahlarin bir anlami olmaliyi dinler. Ben patavatsizin tekiyimdir cok rahat bir insani kirabilirim o ise ne olursa olsun kimseyi kirmaz ve istedigi sonucu elde eder cok tatli bişidir. Bunlari neden soyledim bilmiyorum alakasiz galiba konuyla.
Neyse alakaya gecelim.
Ben kizin bana karsi katlanabilirligine bakarim. Ki bana katlanabileni buldugumda mutlaka evlencem. Yani gecenin bir yarisinda içmiş de olsam sarhos da olsam benimle konusabilecek, Onu aldattigimi soyledigimde beni yerden yere vurmayacak ve " peki beni hala seviyormusun ? "diye soracak.
Daha sonra bunun bir yalan oldugunu soyledigimde " domuz " deyip de en yakin cismi bana firlatabilecek. Ona her nekadar sevdigimi soylemesemde benim onu sevdigimi bilecek. Ona hediye almamamin onun begenip begenmeyeceginden kusku duydugumdan oldugunu bilecek. Surekli bulustugumuzda gidecegimiz yeri onun secmesini istememin sebebinin benim goturdugum bir yerde rahat edip edemeyeceginden kuskulu oldugumu bilmeli. Beni nereye gotururse gotursun ben onunla olduktan sonra onemsiz ama bayanlar için mekan cok onemli oluyor. Vb... Faktorler işte benim ilgimi ceken.
Ve eger bir gun bunlarin tamamini ve belkide anlatamadiklarimi hissedebilecek, yapabilecek birini bulur onunla bir sure cikar ve bir omru beraber geciremezsem işte o zaman benim sonumdur...

Riehn...[signature][hline]The Adventurer Riehn...
Yeni bir dunyaya adim atmak için beklemede.
www.corbeau.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

Bakar dediğinden fiziksel konuştuğunu çıkarıyorum,

Genel olarak yüzüne, gögüslerine, beline, kalçalarına ve bacaklarına bakar.

Ve de dış güzellik değil iç güzellik önemlidir lafı çirkin insanların uydurmasıdır. Gayet önemlidir yukarıda saydığım 5 kısım.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki:
yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
Sosyal ağlarda paylaş

zaten dış guzellıgını begenmedıgın bır ınsanla neden tanışmak onunla ılgılenmek ısteyesınkı. İç guzellık olarak konustugumuz şey fızıksel ozellıkten her zaman sonra gelır.Herkes için boyledir bu.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 29 Ocak 2005 11:53 tarihinde demiş ki:
Ve de dış güzellik değil iç güzellik önemlidir lafı çirkin insanların uydurmasıdır.
hahah, çok doğru söylemişsin. sonuçta ilk planda olan şey görünümdür, ilk etkileşim gözlerle gerçekleşir. ciddi bir ilişki için iç güzellik de dış güzellik kadar önemlidir tabii, ama herşeyden önce görünüme bakar bir ilişkinin başlayıp başlamaması.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...