Suu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Sadece merak ettim bir erkek bir kızla tanışmadan önce ve sonra neye bakar??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 valla bunu bilio olman gerekio bence.ama tabe ben susiim erkekler konussun..[signature][hline]her dişi antiostro dogar onu ailesi ya da cevresi ostro yapar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Aklindan ilk neler geciyorsa ona bakar.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 tanışmadan önce - gözlerine, saçlarına, kıyafetine. tanıştıktan sonra - sadece gözlerine. :)[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 tanışmadan once bariz bi şekilde dş görünüşüne bakar, klasik klişeler vardr msela sarışn mavi goz, esmer mavi goz fln (bunnar benim tabi ehae) bana göre once bu kzlar dikkat çeker illa tanışacağım varsa bunlarla tanışırm bunlara öncelik veririm, tanıştıktan sonra yani güzel olabilr ama çook salaksa sallarm veya kullanırm. 2 si de oldu valla, ama tanışıp da kafa dengimse bağlanıyorum, şu anda da öyle :)[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ben erkek olsaydım akıllı herkesle çıkmayan güzel bi kıza kesin bakardım bi de kafa dengimse...(e buna kim bakmaz:))[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 tanışmadan önce gözlere tanıştıktan sonra her hangi bir yerine bakjabilirim artık enresi ilgimi çekerse[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 O olmuyor ne yazik ki .[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 gözler kalbin aynasıdır direk gözlere bakarim onlar nasil biri oldugunu anlatir zaten bana. ha bide tanıstıktan sonra benim ve onun istedigi her yere bakarim.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK [Bu mesaj crocodile tarafından 28 Ocak 2005 14:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 . pardon edit yerine quote [Bu mesaj crocodile tarafından 28 Ocak 2005 14:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 tanışmadan önce hareketlerine davranışlarına belki dış güzelliğe tanıştıktan sonra gözlerine olabilir tam bilemiyorum.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: sirnaber, 28 Ocak 2005 14:35 tarihinde demiş ki: gözlerinde bişiler bulmak gerekli. sonra elleri çok önemli. konuşma tarzı, kullandığı kelimeler, mimikler. aura olayı da önemli. +1 zeka, konusma tarzı ve gözler (renk olarak degil. anlam, bakış olarak.)[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ya zekasinin neyine bakacaksiniz satrancmı oynıcan hergun sanki. :-D azcik kafasi calissin yeterli. zaten kadin milletinin fazla zekalısıda adamin basina bela olur parmaklarinda oynatırlar walla adamı.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Benim Çok güzel bir sıralamam var. 1.Zeka 2.Yüz 3.Vücut orantısı 4.Kafa Dengi Vallahi bu dördünü tutturan bir kızla çıkamadım daha ve tam aradığı kişi ile çıkabilen erkek sayısının da çok düşük olduğuna eminim.Bizim kaderimiz bu :([signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro :hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 onunda bana bakmasına, güzel olmasına[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 eller , gözler, konuşup tanıştıktan sonra zeka[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Yüzüne bakarım gözlerine bakarım ilk.Sora zekasına bakarım.Daha sora kalbine inerim.Fiziği sölemedim,ztn kalbine incegim kızın fiziği güzel olmalı yani[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Ben önce suratına bakarım yüzü sıfatı yerli yerindeyse göğüslere inerim tmm ok sona kalçalara bakarım tamam oda ok boyuna duruşuna yürüyüşüne bakarım sonra konuşma aksanına bakarım sonra eğitim durumu kroluk katsayısı vs. sine bakarım dogruya dogru.[signature][hline]playingarena i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
billur Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Ben ilk göğüslere bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Önce yüze bakılmalı sonra vucuda gerçi fazla önemli değildir ama bir ufak pürüz olursa hemen soğurum. Bir kız kendine bakan cinstense diğer önemli kısım kendine güvenidir. Kendine güvenmeyen kızın kimse yararı yoktur.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 erkeğinden erkeğine değişmekle birlikte. hemen her erkek güzelliğe bakar. bu bir gerçektir. ha güzellik kavramı farklıdır o ayrı. fakat gözler mözler gibi şeyler söylemicem ben açıkçası.tabi bunlara bakanlarda vardır illaki onlarada bi lafım yok. bir kadında görsel olarak benim için önemli olanlar eller, tırnaklar, ayaklar ve boyundur. bunların nizami ve düzgün olması demek zaten kadının güzel olması demektir. bence tabi :)[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
i_died_for_you Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 tahminimce bi erkeği en çok etkileyen... hatun salına salına yürüyo ark.larıyla ve birden gülümserken sana döndü ve gözlerinin içine baktı... kim olsa vurulur böle bi hatuna ...[signature][hline]where are you to night? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ilk bakış(hoşlanma):saçlarına-yüzüne-özel olarak gözlerine ikinci bakış(aşk): harketleri-tavrı-sevdiği şeyler[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 1-Burun ! 2-Surat 3-vücud 4-zeka (bu yönlendirici faktör eğer zekiyse aşık olurum değilse sadece çıkarım=)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 walla ılk gorus herzaman fızıkı halıne gore degerlendırılır ama konustuktan sonra ne kadar guzel olursa olsun salaksa zaten onun guzellıgı kalmıyor ama bende ılk yuze bakarım fızıkı olaraktan sonrada ınce bellı olcak :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar