Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kardeş problemi

forgiver

Öne çıkan mesajlar

kardeş katlinin vacip olması için hangi şartların oluşması gerekir
of delirtiyo beni ya hiç anlaşamıyoruz; çok çabuk tartışıyoruz
yaş farkı 7 o yüzden düelloya davet etmiyorum, genelde konu bilg. oluyor kim daha çok oynadı, bazende sudan sebepler
tavsiyeleriniz neler[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

.kill :)
yok $aka bir yana tek çareniz uzla$mak bunu devamlı dene.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?
[code=php][/code]
[Bu mesaj Xharloan tarafından 01 Şubat 2005 15:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

büyük olan sensin heralde
olgunlaş o zaman

sonra kardeşin benim şimdi dolaştığım gibi senden nefret edip benim abim olmadı diye dolaşır rahatlıkla hiç bir vicdan azabı çekmeden[signature][hline]I have grown older,
You have grown colder,
And nothing is very much fun,
Any more.
Sosyal ağlarda paylaş

2mizinde siniri çabuk geçiyor ama çokta çabuk sinirleniyoruz
bu tartışmalr her zman olmuyo ama oldumuda baya kötü oluyo
aslında birbirimizden nefret etmiyoruz ama sevgimizde paylaşmıyoruz
ben 1 adım yaklaştığım zamanlarda onun benim bu adımımı görmemesi sinir ediyor beni belkide yaşıan göre fazla şeyler bekliyorum ondan
problemler oluyor olmadığı zmanalrda oluyor ama ginede akılda hep tartışmlar kalıyor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

valla her zmn büyükler haksızdır.Küçücük bi kardeşiniz var ztn sahip çıkacağınıza itip kakıosunuz :( Sahsen ben en küçük yerine tek olmayı yada küçük kardeşim olsun isterdim ühühühü :([signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

benimde kardeşimle 7 yaş var.
12sinde fln oda başbelasıydı.şimdi liseye başaldı 15 oldu fln biraz kafası oturmaya başladı yerine. mesela şahsen derhal 18 olsunda barlara fln gidelim istiyorum.
tek sorun benden daha iri bişey olmaya başladı uzun fln bide.e eskisi gibi hırpalanmıyor.ama abi olunca kafadan +15 alıosun:)[signature][hline]***ultrAslan***
HERYERDEYİZ
Sosyal ağlarda paylaş

hayır
kardeşinden 7 yaş büyüksün
19 yaşındasın (yaşını başını almış birisin kısacası)
kardeşinin bir kaç sene içerisinde geçireceği tüm depresyonları sorunları sen zamanında geçirdin
onu en rahat anlayabilecek insansın
buna rağmen başkasından fikir istiyosun, kardeş katili olmayı düşünüyosun

değerini bilin kardeşlerinizin, kaybedersiniz onları yoksa ilerde birbirinize kalıcaksınız doğru ama arada bi sevgi yoksa hiç bişi olmaz, silinir gidersiniz[signature][hline]I have grown older,
You have grown colder,
And nothing is very much fun,
Any more.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Volfied, 01 Şubat 2005 17:10 tarihinde demiş ki:
........ değerini bilin kardeşlerinizin, kaybedersiniz onları yoksa ilerde birbirinize kalıcaksınız doğru ama arada bi sevgi yoksa hiç bişi olmaz, silinir gidersiniz

annemle babamda aynı şeyi söylüyor ama hep biranlık sinirimize yenik düşüyoruz sanırım benm daha çok tahammül etmem lazım ama zor iş gerçekten[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

yaw yaş farkı 7 değilmi yat kalk dua et ne diim şimdi şöle düşün senden 1 yaş küçük olsaydı veya 2 yaş o zaman sana daha rahat karşı gelirdi;yaşınız yakın olduğundan senden fiziksel olarak etkilenmezdi,sana hayran olmazdı(her kardeş abisine,ablasına yaşça 3 veya daha küçükse hayrandır-bilimsel bi tezim kanıtlıcam bi ara-),saygı duymazdı gerçi eğlenceli de olabilir yaşça arkadaş gibi bir kardeş olması. Bi de ikiz veya üçüz olsaydınız ev resmen muharebe alanına dönerdi(tahmin). Bilgisayar sorunundan kurtulmak istiyosan bigisayarı elegeçir.Oynamasını engelle kıyamıyosan(hiçbir abi kıyamaz -istisna durumlar hariç- )ona çok samimi ve iyi davran(baya etki eder)şımarırsa sertleş.Durum kötüye giderse onla uzun süre konuşma.Kısa bi süre sonra yumuşar özür diler(dik kafalı değilse),kendini affettirmeye çalışır(ortalama 3 gün kral gibi yaşarsın).Zaten bu taktik bütün sorunlarını çözer(garantili).Yaw sen ne dinliyon beni en iyisi git döv ne uğraşçan(deneme bunu:P).Ama en kesin çözüm;ara sıra 2 kişilik oyunları oynayın(gecenin köründe oynarsanız daha gevşek olduğunuzdan daha keyifli olur ayrıca kaynaşısınız kardeşinin sana olan saygısı sevgisi artar(tecrübeyle sabit).bu arada abimle yaş farkım 5.İşe yaramayabilir ama sen yinede dene:P.Bir anlık sinirin tutarsa kardeşinin yaşı kadar içinden say
[signature][hline]Paticikde yaş ortalamasını azaltan insanlardan biriyim işte ne diyim.

[Bu mesaj Bungala tarafından 02 Şubat 2005 03:22 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Bungala tarafından 02 Şubat 2005 03:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...