Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Sabah oyun oynarken aniden görüntü gitti. Bilgisayarı kasadan kapatıp tekrar açtım. Açtıktan sonra klavye kafasına göre kısayollara basmaya başladı ki benim bastığım tuşlar bir işe yaramıyordu. 3 4 defa oturumu kapadı. İçine bir şey kaçtı diye açıp temizledim ama bir işe yaramadı. Keyboard tester diye bi siteye girince f7 ve 9'a deli gibi bastığını gördüm ama her basışta 20 30 karakter birden çıkıyordu. Şimdi bunları yazarken kendi kendine windows media centerı açtı ve bilgisayarı kapadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Cilginmis cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 yeni klavye al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 pc başında çok zaman geçirince tuşlar ''yapışmıştır'' iyi temizle sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 ghosting gibi geldi ama değil de gibi. her restart attığında aynı tuşlar mı takılmış görünüyor? bi de trojan.exe falan açmış olabilir misin, güvenli kipte falan bi denesene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Klavyeyi yeni temizledimde arada bi basması duruyo. Tek bi tuşa basınca 4-5 karakter birden çıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 klavyenin pinlerini temizle. bende de oldu geçende. kasaya giren pinlerden biri küflenmiş. üfledim geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 cd rom açılıp kapanıyor mu? şaka bi yana benim laptopa su dökülünce böyle çıldırmıştı. klavyeyi değiştirmek çözüm olur gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 http://i.hizliresim.com/L35ayo.jpg canım sıkıldı şema hazırladım. siyahlar normal basıyor. aralarında bağlantı olanlarda birbirini tetikliyor. en garibi ı çünkü enter,windows ve alt tuşuna basabiliyor. aynı zamanda o, ı olarak muhteşem üçlüye basıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 http://i.hizliresim.com/Zdyjq3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Ne klavyeymiş be. Ben olsam yakardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar