tiLi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Esh said: Aeropress > all :P abi aeropress guru özentilerinin aldığı gereksiz ve pahalı bir gimmick falan mı? dil çıkarınca kıllandım. kahve yapma yöntemi seçicem de
Esh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Bi yerdetad once sonra al. Hario v60 da tad
vulga Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 "nutella yerim" said: magnetisma alanında doktora yapan bir muhendis olarak elimden geldigince anlatmaya calıstım, sekil video falan koyardım ama cok usendim hehe benim tam bir sene önceki ilacım senmişsin abi. lisans bitirme tezini, indüksiyonlu ısıtmalı bir imalat yöntemi üstüne yapıyoduk grupça. koskoca fakültede manyetizmadan anlayan hoca bulamadık. klasik hesapları yapıp termal hesapları analiz programında yarı deneysel şekilde yarı sabunlayıp halletmek zorunda kaldık. yok mu şöyle elle tutulur; bobin çapını, akımını, süresini, ısıtılan malzemenin elektrobilmemne katsayısını girip de istenilen sıcaklıklara ulaşacak bir formül bişey? bi de indiksüyonda çok yüksek sıcaklıklara çıkılabilitedeki çok yüksek sıcaklıklardan kasıt ne kadar yüksek? bobinin kendi malzemesi vs gibi kısıtlar ne kadara kadar imkan veriyor? bu sorulara sağlıklı yanıt bulabileceğimiz bir başucu kaynak var mı?
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 vulga said: "nutella yerim" said: magnetisma alanında doktora yapan bir muhendis olarak elimden geldigince anlatmaya calıstım, sekil video falan koyardım ama cok usendim hehe benim tam bir sene önceki ilacım senmişsin abi. lisans bitirme tezini, indüksiyonlu ısıtmalı bir imalat yöntemi üstüne yapıyoduk grupça. koskoca fakültede manyetizmadan anlayan hoca bulamadık. klasik hesapları yapıp termal hesapları analiz programında yarı deneysel şekilde yarı sabunlayıp halletmek zorunda kaldık. yok mu şöyle elle tutulur; bobin çapını, akımını, süresini, ısıtılan malzemenin elektrobilmemne katsayısını girip de istenilen sıcaklıklara ulaşacak bir formül bişey? bi de indiksüyonda çok yüksek sıcaklıklara çıkılabilitedeki çok yüksek sıcaklıklardan kasıt ne kadar yüksek? bobinin kendi malzemesi vs gibi kısıtlar ne kadara kadar imkan veriyor? bu sorulara sağlıklı yanıt bulabileceğimiz bir başucu kaynak var mı? su program isini gorur http://www.ansys.com/products/electronics/ansys-maxwell
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Esh said: Bi yerdetad once sonra al. Hario v60 da tad Kör oldum
Esh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Evet niye tad yazdiysam, bazen inadina $arz yaziyorum bu da onun gibi oldu
Öne çıkan mesajlar