Flam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 51+tavuk döner. edit: yükseltiyim biraz düşük oldu. 51+battalbeyden çiğköfte dürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 bombilo said: ulan bi bitmediniz agresifmisim de kime ne demisim lan surada, baska bi yerden kuyruk acın vardır da onun kasıntısı tutmustur senın anca. esh, steam indirimleri beklemeye devam et sen bence. Kuyruk acısı derken? Sen kimsin? İlk defa görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Bir de lanlu lunlu konuşma, mahallen değil burası ben de kahveden arkadaşın değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 ne burası peki? steril plazan da değil aslanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 60 veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Esh said: 60 veririm ahahahHhahaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Millet atisirken aralarda eshin teklifleri çok tatlı olmuş. -oolum seni dibiiiaa gorum bak -reelde gel chaqall -70 son Asfsfsfsddddfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 adamın grand budapuşt oteli var hala 40 liranın hesabını yapıyor : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Oyun 100 etmiyo cunku sorun o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 sanamı sorcam nasıl konusacagımı speys. ne tip adamsın lan sen. hem gel topicte salak sacma yorum yap, sonra da millete nasıl konusacagını ogretmeye kalk. hayırdır sen bu mahallenin aga babası mısın? esh oyun ediyor etmiyor onemlı degıl de senın bu topic baltalama derdin ne hayırdır? etmiyosa almazsınız, boganıza mı basıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 hakkaten çok agresifsin ya. hep de aynı akışta gidiyorsunuz birader: yüksek fiyattan mal koy fırsatmış gibi sun baltayı yiyince minik atarla savuştur ikinci baltayla rage aç satışı dükkanı bırakıp kavgaya tutuş irlandalı boksör admin gelsin ağzını kırsın kapanış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 bombilo said: sanamı sorcam nasıl konusacagımı speys. ne tip adamsın lan sen. hem gel topicte salak sacma yorum yap, sonra da millete nasıl konusacagını ogretmeye kalk. hayırdır sen bu mahallenin aga babası mısın? esh oyun ediyor etmiyor onemlı degıl de senın bu topic baltalama derdin ne hayırdır? etmiyosa almazsınız, boganıza mı basıyorum. Olm insanlar seninle tasak gecerken ben teklif sunuyorum. Daha ne olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Hadi bi 5 daha atiyorum 65 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Tamam hadi o zaman cok agladin esh kiyamam. Az yaverlik yap sana beles oyun ne de olsa alisiksin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Bana konuşuyorsan bana soracaksın, ben seninle düzgün düzgün konuşurken sadece niye agresifsin dedim diye pisleşmene gerek yok. Mahalleden kekelerinle ya da başka herhangi biriyle git nasıl konuşursan konuş bana ne. 67 tl veririm bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Bak simdi yakismadi. Teklif belli. Sen ne de olsa satamayinca onuruna yediremeyip forum disi satildi yazacaksin o da dert degil. O yuzden 65e ver gec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Yok olm sen gerekeni yap yavere belese verildi yazacam neyse o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Para pesin kirmizi mesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 bu kargaşada ps3 ü satarsam çok iyi olacak lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 250ye verip gecicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 68tl + 10 pokeball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Arkadasini yollamis adam fiyat arttirain diye. Cakaaal. 70 yeni teklif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Ben mi arkadaşı? lol sipeys 67 yazmış diye 68 yazdım bi de kıyak geçtim işte pokeballarla B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Anadolu cocugu yer mi bu numarayi olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Ben bidding den çekiliyorum bence maksimum 70 eder zarar etmeyelim şimdi. Size başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar