marksman Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 donanım olarak dandik kasanın yerini değiştirmek için monitörün dvi kablosunu çıkarıp taktım. ekran çözünürlüğü seceneklerinde 144hz yok suan. tüm modlara baktım yok. amd catalyst control center veya benq'nun Display Plotuna baktım. olmadı. ne deneyebilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 DVI double link kablo olması lazım düz dvi degil. Gerçi asıl anladığım kabloyu çıkarıp takınca seçenek gitti gibi bişey eğer öyleyse bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 kablo yalan olmustur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Diger dvi a takmissindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Monitorde 144 hz ayari kapalidir once oradan aciliyor bazi modellerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 how to 144hz [monitormodeli] diye youtube'a sor, vardır kesin ayarını, incesini anlatan tuto :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 144 Hz monitörde hala Netflix çalışmıyo en uyuz olduğum mesele bu şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Olmaz oyle sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Bayadır çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Esh said: Olmaz oyle sey https://bugs.chromium.org/p/chromium/issues/detail?id=422741 Aynen bu sorun var, 144 Hz olarak Chrome da açarsam DRM si ile sorun çıkarıyor. Tüm ekran şu eski televizyonların statik efekti ile kaplanıyor. Sadece Chrome değil, tüm ekran. Köşede çarpıya ezbere basmazsan kalıyorsun öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 App i yok mu olm netflix in? Browser based niye yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 mortheria said: DVI double link kablo olması lazım düz dvi degil. Gerçi asıl anladığım kabloyu çıkarıp takınca seçenek gitti gibi bişey eğer öyleyse bilemedim. kablo aynen ondan. hali hazırda 144hz kullanıyordum. Esh said: Diger dvi a takmissindir sdf. aklıma ilk o geldi, baktım iyice nıck. hala olmadı. kasa küstü heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Esh said: App i yok mu olm netflix in? Browser based niye yani App ile denedim şimdi, W10 a yeni geçtiğim için kullanmıyordum. Anlık o statik ekran geldi yine sonra da şu oldu: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Cok ilginc ya Ben 75 hz'de izledim mesela bisi olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Abi benim derdim 144 Hz de izleyememek zaten, 120 ye kadar sorun yok. Oyun Netflix arası refresh rate değiştirmek zor geliyo sdfasd Edit: Bu arada plot thickens: Yukarıdaki error code audio ile ilgiliymiş, onu düzelttim bu sefer Windowstayken de full ekran statik verdi, bi de full screen değildi Netflix app çarpıyı bulamadım, Alt + F4 le kapadım da kurtuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 şu alınır mı? http://www.hepsiburada.com/acer-gn246hlbbid-24-1ms-analog-hdmi-dvi-full-hd-oyuncu-monitor-p-BD803909 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Panel ne? Anchor semiconductors mu? Oysa direk benq ve asustaki panel. Al gec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 ne bilim bilmiyorumki, şu klasik herkesin bildiğin benq'yü alam bari ya 100 tl için riske girmeden http://www.hepsiburada.com/benq-xl2411z-24-1ms-analog-dvi-hdmi-full-hd-led-monitor-p-BD802137 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 250$ la Amazon'da VG248QE, vergi bok püsür hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 amerikandan monitör almak çok utopik, ben bunu aynı gün kuryeyle alacam mesela kargo bile değil asd. amerikadan onu beklerken delirirm ne zaman gelcek kayboldu mu kırıldı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 kaybolmaz, kırılmaz da ölü piksel bleeding hede hödö olursa iade, yenisinin gelmesi falan ızdırap olur. aynı şey tr'den alıp kargo/kurye için de geçerli. dükkandan alamıyor musun, hemen açıp deniyorlar orda. paint açıp rgb testi yaptım ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Ya yeni konu açmayım. 144 Hz monitör yaptım kendime. Masaüstünde 60 hz üstüne gerek olmadığını biliyorum ayrı konu, ancak masaüstünde 120 hx falan ayarladığımda gözüm acıyor gibi oldu. Yaşadığım saçmalık mı? Yoksa masa üstünde 60 hz fazlasınla zaten işim ne di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 valla ben bugün kurulumu tamamlayıp dirilttim sistemi, windows 10 activation'la uğraşıyorum falan derken monitör ayarına demin bakıp 144 hz'e getirdim. mouse falan nasıl smooth lan kalpler çıktı kafamdan <3 o yüzden bence sen de araştırıp çöz o sorunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 masaüstünde bile 120hz 144hz farkediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 144hz mönitör kullanmaktan eskisine bakamıyorum. Midem bulanıyor bir süre sonra. Alışınca çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar