Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

144hz monitör ayarı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
donanım olarak dandik kasanın yerini değiştirmek için monitörün dvi kablosunu çıkarıp taktım.

ekran çözünürlüğü seceneklerinde 144hz yok suan.

tüm modlara baktım yok.

amd catalyst control center veya benq'nun Display Plotuna baktım. olmadı. ne deneyebilirim ?
Mesaj tarihi:
Esh said:

Olmaz oyle sey

https://bugs.chromium.org/p/chromium/issues/detail?id=422741

Aynen bu sorun var, 144 Hz olarak Chrome da açarsam DRM si ile sorun çıkarıyor.

Tüm ekran şu eski televizyonların statik efekti ile kaplanıyor. Sadece Chrome değil, tüm ekran. Köşede çarpıya ezbere basmazsan kalıyorsun öyle.
Mesaj tarihi:
mortheria said:

DVI double link kablo olması lazım düz dvi degil.
Gerçi asıl anladığım kabloyu çıkarıp takınca seçenek gitti gibi bişey eğer öyleyse bilemedim.

kablo aynen ondan. hali hazırda 144hz kullanıyordum.

Esh said:

Diger dvi a takmissindir

sdf. aklıma ilk o geldi, baktım iyice nıck.

hala olmadı. kasa küstü heralde
Mesaj tarihi:
Esh said:

App i yok mu olm netflix in? Browser based niye yani

App ile denedim şimdi, W10 a yeni geçtiğim için kullanmıyordum.

Anlık o statik ekran geldi yine sonra da şu oldu:

Mesaj tarihi:
Abi benim derdim 144 Hz de izleyememek zaten, 120 ye kadar sorun yok. Oyun Netflix arası refresh rate değiştirmek zor geliyo sdfasd

Edit: Bu arada plot thickens: Yukarıdaki error code audio ile ilgiliymiş, onu düzelttim bu sefer Windowstayken de full ekran statik verdi, bi de full screen değildi Netflix app çarpıyı bulamadım, Alt + F4 le kapadım da kurtuldum.
Mesaj tarihi:
ne bilim bilmiyorumki, şu klasik herkesin bildiğin benq'yü alam bari ya 100 tl için riske girmeden http://www.hepsiburada.com/benq-xl2411z-24-1ms-analog-dvi-hdmi-full-hd-led-monitor-p-BD802137
Mesaj tarihi:
kaybolmaz, kırılmaz da ölü piksel bleeding hede hödö olursa iade, yenisinin gelmesi falan ızdırap olur. aynı şey tr'den alıp kargo/kurye için de geçerli. dükkandan alamıyor musun, hemen açıp deniyorlar orda. paint açıp rgb testi yaptım ben :D
Mesaj tarihi:
Ya yeni konu açmayım. 144 Hz monitör yaptım kendime. Masaüstünde 60 hz üstüne gerek olmadığını biliyorum ayrı konu, ancak masaüstünde 120 hx falan ayarladığımda gözüm acıyor gibi oldu. Yaşadığım saçmalık mı? Yoksa masa üstünde 60 hz fazlasınla zaten işim ne di mi?
Mesaj tarihi:
valla ben bugün kurulumu tamamlayıp dirilttim sistemi, windows 10 activation'la uğraşıyorum falan derken monitör ayarına demin bakıp 144 hz'e getirdim.

mouse falan nasıl smooth lan kalpler çıktı kafamdan <3

o yüzden bence sen de araştırıp çöz o sorunu :D
  • Yeni Oluştur...