Berk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 valla Dorsia böyle turlar mevcut ben bilmiyorum ama genelde antalya köprülü kanyonda filan yapılıyor. Bu gezelim görelim programına çok benzemez ama; yürürüm ederim diyorsun da bi noktadan sonra zorlayaibliyor. benim gittiğim kamp international youth award camp outtu işte bronz sertifika iin gereken kamptı(ilk kamp yani). eğer lisedeysen bak sizin okulda var mı böyle bir program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 benim gittiğim gezi Tema Vakfı tarafından yapılıyordu. Hatta NTV de bile çıkmıştı bi ara bizim rehberi görmüştüm. :)[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Toledor, 02 Şubat 2005 01:14 tarihinde demiş ki: Bakırköyden Taksime oradan inönü stadına:) çevreden mi? sahilden mi? :)[signature][hline]all your base are belong to us !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 nişantaşından taksime hiç duraksamadan taksim bebek oradan aynı istikamette taksime döndük ve bunların hepsi neredeyse hiç duraksamadan oldu[signature][hline]yörünge dışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 hmm bi kere koşu bandında 45 dakikanın 30 dakikasını saatte 12 kmyle koşarak ve 15 dakikayıda 7 km ile yürüyerek tamamlamıştım.. yaklaşık 8 km falan ediyo... şimdi aklıma geldi.. karasudaki yazlığımızdan bi ırmağın döküldüğü yere kadar hemde kumsaldan gidiş dönüş toplam 3.8 km koşmuştum ve bir kısmındada yürümüştüm..[signature][hline]yörünge dışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Geçen sene o çok kar yağdığında; zeynep kamil ----> üsküdar sonra otobüsle belli bi yere gelip yeterince uzun bir -----> kavacık[signature][hline]Streea the Mincer Reany the Necro Froc the Merc DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 kadıköy akmardan kadıköy tepe ye kadar[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 sarhoş yürütmece topiği sandım :p edit:ankara armada dan bizim eve çiğdem :p edit2:ikinci mesaj için kusura bakmayın uyku sersemliği.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY [Bu mesaj theKingpin tarafından 02 Şubat 2005 06:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 . [Bu mesaj theKingpin tarafından 02 Şubat 2005 06:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Silivri Maxi den Marmara Ereğlisinin yakınına kadar yürüdük 3 kişi bütün parayı kızlara harcadık bide servisi kaçırınca yanımızda telefonla gelip alıcak biri olmayıncada böyle oldu =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 tophaneden barbarostan çıktık ulusa gittik ulustan da akatlara yürüdük[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 yanında muhabbet edecek birileri varsa tabi nazlı fln değillerse 40'da 50'de yürürsünüz ben hatunla 20'e yakın yürüdüm :) kendi istedi valla yoksa dolmuşa bineceydik euheu.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?[code=php][/code] [Bu mesaj Xharloan tarafından 02 Şubat 2005 10:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Fistan, 02 Şubat 2005 01:13 tarihinde demiş ki: ben antalya'da olanlara söliyim. sigorta hastanesinden(orman böl. müd. lojmanlarından) EXPO Center'a yürüdüm. iki kişiydik çok zevkliydi. 30km yok artik gerci okuldan kactigimiz zamanlarda zeytinköyden(antalya anadolu lis.in önünden) meltem'e yürümü$lügümüz vardir o da 10 km falan[signature][hline]pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP I am the best fcuk the rest =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 arada goztepe-bostancı giderim,nadiren de kadikoye bostancıdan ole diyim ,yurumeyi seviyorum[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 16km sanırım[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 birçok yere yürüyerek gideriz arkadaşlarla, ama sanırım bir seferde en uzunu Sarıyer-Beşiktaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 100 metre fazlası yoruyo valal :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ben bakkala kadar yürümüştüm bi kez...[signature][hline]-Abi Karadeniz TAŞ Fırını Nerde? -Bilmiyorum Nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bi kere kardeşimin üzerine yürüdüm bayağa uzundu kardeşim 1.80[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 beykoz-kadıköy... maltepe - kadıköy Bide beykoz-maltepe yapmayı düşünüyorum...[signature][hline] Who are those little girl's in pain Just trapped in a castle of dark side of moon Twelve of them shining bright in vain Like flowers that blossom just once in year They're dancing in the shadow like whispers of love Just dreaming of place where they are free as dove They never been allowed to love in this cursed cage It's only the fairy tale they believe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 İzmirliler bilir Anadolu caddesinde gecenin bi saati son paramla karsiyaka otobusune binmisken otobusun altinyola girmesiyle karsiyaka otobu olmadigini farkettim ondan sonraki ilk durakta nerdeyse altinyolun ortasinda..ordan inip Yunuslara kadar yurumustum .. hic hos degildi yani :)[signature][hline]|R.I.P| sularmı yandı ? neden tunca benziyor mermer? Bu bir lisan-ı hafidir ki ruha dolmakta, Kızıl havaları seyret ki akşam olmakta.|[/b]-[Koli Basili(msn)]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 3-4km[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Toledor, 02 Şubat 2005 01:14 tarihinde demiş ki: Bakırköyden Taksime oradan inönü stadına:) hangi güzergahtan yürüdün ki bu yolu? sahilden mi[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 odama buzdolabı almak istiyorum ama izin vermiyorlar, istemiyorum uzun yürüyüş falan ehe.[signature][hline]Where is your savior now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: blackchaos, 02 Şubat 2005 09:54 tarihinde demiş ki: Silivri Maxi den Marmara Ereğlisinin yakınına kadar yürüdük 3 kişi bütün parayı kızlara harcadık bide servisi kaçırınca yanımızda telefonla gelip alıcak biri olmayıncada böyle oldu =) Güneş altında 40 kilometre. Çok zor yani. Delirmiş olmak lazım. O yollarda dümdüzdür böyle. Öh bre.[signature][hline]G3nk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar