Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en uzun ne kadar yürüdünüz

hyde

Öne çıkan mesajlar

valla Dorsia böyle turlar mevcut ben bilmiyorum ama genelde antalya köprülü kanyonda filan yapılıyor.
Bu gezelim görelim programına çok benzemez ama; yürürüm ederim diyorsun da bi noktadan sonra zorlayaibliyor.

benim gittiğim kamp international youth award camp outtu işte bronz sertifika iin gereken kamptı(ilk kamp yani). eğer lisedeysen bak sizin okulda var mı böyle bir program.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm bi kere koşu bandında 45 dakikanın 30 dakikasını saatte 12 kmyle koşarak ve 15 dakikayıda 7 km ile yürüyerek tamamlamıştım.. yaklaşık 8 km falan ediyo... şimdi aklıma geldi.. karasudaki yazlığımızdan bi ırmağın döküldüğü yere kadar hemde kumsaldan gidiş dönüş toplam 3.8 km koşmuştum ve bir kısmındada yürümüştüm..[signature][hline]yörünge dışı
Sosyal ağlarda paylaş

sarhoş
yürütmece topiği sandım :p

edit:ankara armada dan bizim eve çiğdem :p
edit2:ikinci mesaj için kusura bakmayın uyku sersemliği.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan
GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY

[Bu mesaj theKingpin tarafından 02 Şubat 2005 06:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tophaneden barbarostan çıktık ulusa gittik ulustan da akatlara yürüdük[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Sosyal ağlarda paylaş

yanında muhabbet edecek birileri varsa tabi nazlı fln değillerse 40'da 50'de yürürsünüz ben hatunla 20'e yakın yürüdüm :) kendi istedi valla yoksa dolmuşa bineceydik euheu.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?
[code=php][/code]
[Bu mesaj Xharloan tarafından 02 Şubat 2005 10:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 02 Şubat 2005 01:13 tarihinde demiş ki:
ben antalya'da olanlara söliyim.
sigorta hastanesinden(orman böl. müd. lojmanlarından) EXPO Center'a yürüdüm. iki kişiydik çok zevkliydi.
30km

yok artik
gerci okuldan kactigimiz zamanlarda zeytinköyden(antalya anadolu lis.in önünden) meltem'e yürümü$lügümüz vardir o da 10 km falan[signature][hline]pati pati resim =op
sende yaz yaz yaz =oP
I am the best fcuk the rest =)
Sosyal ağlarda paylaş

beykoz-kadıköy...
maltepe - kadıköy
Bide beykoz-maltepe yapmayı düşünüyorum...[signature][hline] Who are those little girl's in pain
Just trapped in a castle of dark side of moon
Twelve of them shining bright in vain
Like flowers that blossom just once in year
They're dancing in the shadow like whispers of love
Just dreaming of place where they are free as dove
They never been allowed to love in this cursed cage
It's only the fairy tale they believe...

Sosyal ağlarda paylaş

İzmirliler bilir Anadolu caddesinde gecenin bi saati son paramla karsiyaka otobusune binmisken otobusun altinyola girmesiyle karsiyaka otobu olmadigini farkettim ondan sonraki ilk durakta nerdeyse altinyolun ortasinda..ordan inip Yunuslara kadar yurumustum .. hic hos degildi yani :)[signature][hline]|R.I.P| sularmı yandı ? neden tunca benziyor mermer? Bu bir lisan-ı hafidir ki ruha dolmakta, Kızıl havaları seyret ki akşam olmakta.|[/b]-[Koli Basili(msn)]-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 02 Şubat 2005 09:54 tarihinde demiş ki:
Silivri Maxi den
Marmara Ereğlisinin yakınına kadar yürüdük 3 kişi

bütün parayı kızlara harcadık bide servisi kaçırınca yanımızda telefonla gelip alıcak biri olmayıncada böyle oldu =)

Güneş altında 40 kilometre.
Çok zor yani.
Delirmiş olmak lazım.
O yollarda dümdüzdür böyle.
Öh bre.[signature][hline]G3nk...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...