Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 siz bütün hafta yatarken benim random 1-2 gün (düz haftalık) iznim vardı o kadar. ayrıca kargo bekliyorum bi sürü, hiçbiri gelmiyor. kısaca tatile de, tatile gidene de acayip doluyum şu an. yarın da izinliyim, hepinize çok feci yüklenip "pizirtisi sndrimi"nizi üçe beşe katlayabilirim ama yapmıyorum. söyleyeceklerim bu kadar <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Ben bayramda kiz arkadasimin ailesiyle tanistim, isteme islerini kinustuk, nisanlik falan baktik. Sen iyisin yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 @dead Hayatının hatasını yapmışsın panpa geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Turk kizina giderek hayatinin hatasini yapmisti zaten. Double fail in onemi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Anandan 12 tamtur isterse senligi gor asil sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Yabancısını nerden bulacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 1 tamtur neydi? neden 12? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Remus said: Yabancısını nerden bulacak. bana esh bulacak, sozu var abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Eshin oteli vardı di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 ruslarin gelmesini bekliyoruz iste, helal sut emmis, guzel bir rus gelince isareti cakicak.. ben de takim elbise, cicek, cikolata ve limon ile taradigim saclar ile kapiya gelecegim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 bana hergün tatil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 seninki de kötüymüş be dead, hani benim standart halim zaten işe gidip gelmek. sen tatili öldürmüşsün direk sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 3gece 4gün diye gittim 3 gece 1 gün tatil yaptım amk fazla içmemek gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar