Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ailenizin Bilgisayar Konusundaki Yaptırımları

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

Eminim her ailede vardır. Ulan ilk babam bana bilgisayarı alıp (6 yaşında commodore) bilgisayar öğrenmemi istemesine rağmen yaptırımları vardı..

Mesela uyumam için odaya gelirdi annem. 5 dk ya uyu derdi. Uyumassam fişi çekerdi...
Babam gece aniden kalkar monitorun üstüne elini koyardı sıcak mı değil mi diye..
Babam sigortaları kapardı.. Eskiden bole telli felandı sigortalar.. Sigortanın telini sökerdi..
Modemi alır odasına koyardı. Gece hırsız gibi girerdim odaya.. Sonra kilit aldılar tabi. Sessizce anahtarı düşürmeyi öğrenince, küçük ev kasalarından almışlardı.
Evde klavyeden mouse, elektrik kablolarından modeme kadar geniş bir yelpazede yedek parça zulam vardı.. Bunları yakalayınca ram'i sökmeye başladılar..

Eh hiç kalkmıyodum ki başından..

Sizdeki yaptırımlar neler genelde?[signature][hline]AAL'05
Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki:
10k postlu madalyalıya veriyorum !
Sosyal ağlarda paylaş

Eskiden bilgisayarıma şifre koyarlardı, artık "Sen bilirsin" diyorlar, rahatım =)[signature][hline]Never come near me again..
Do you really think I need you..
John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan

[Bu mesaj Spidee tarafından 02 Şubat 2005 05:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yaf babam öğrenmemi istediği için o tip yaptırımlar koyamıyodu.. Yani uğraş ama uyumayıda bil diyodu kısaca..
Zaten en sonunda artık yedek parça almaya başladığımı görünce pes ettiler..
şifre zaten koyamıyodu, biosu sıfırlıyodum.. bole bilgisayarın açılmasını engelleyen programlar vardı. Yaklaşık bi 20 tane denedi hepsini bi şekilde aşmıştım. O zamanlar çocuk kilidi gibiydi programlar..
Bilgisayarı falan kaldıramıyodu işte çünkü gün içinde kullanayım istiyodu...
[signature][hline]AAL'05
Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki:
10k postlu madalyalıya veriyorum !

[Bu mesaj nedanko tarafından 02 Şubat 2005 05:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dersle ilgili sorun çıkartiolardı. zaten çok oyun oynamiodum. eskiden dial up ken babam telefon hattına anathar koydu, böle içerden açıp kapatabiliodu hattı eheh. Çok girince "tık" die ses geliodu içerde. kopuodu bağlantı ehehe. öss zamanı kablo varken kendimi kontrol ediodum zaten sorun olmadı arada laf atiolardı ama yaptırım yapmiolardı. Şimdi ünideyim kimse karışmıo. arada çok oturuosun gibi laflar gelio, beline yazık, gözlerine yazık gibi laflar.. ama hala devam.. :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

ilk zamanlar hadi olm yeter artık çık birazda dışarıda gez filan diyolardı ondan sonra babam hadi olum sizin işiniz gücünüz yokmu gidin dışarı ben oynıyım demeye başladı :D şimdi birşey yok[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım.
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım.
Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.
Sosyal ağlarda paylaş

en buyuk yaptırım herhalde donanımsal bı sorun olunca özellıkle 1-2 hafta yaptırmıyorlar.cunku pc olmadıgı zmn derse egılımlı oluyorum :-p[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.

[Bu mesaj Pyr0 tarafından 02 Şubat 2005 07:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Eskiden telefonu kapattırıcam falan diye tehdit ediliyordum bi arada dial up modemi sökmüstü yedek 3 tane almıstım ehueh yinede girip baglanırdım sonra 0 lara kapatıldı telefon bu sefer 145 ile 146 cözümüm oldu ehueh sora direk kapattılar teli. bende cep telden girmeye basladım euh oda güsel fln derken cep teli elimden aldılar. simdi ayrı eve cıktım adsli kaptım babalar gibiim.[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901
Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi
Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?)

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

"STOP PLAYING THAT COMPUTER OR I WILL SHOT THE BUNNY! DO YOU WANT ME TO SHOT THE BUNNY?"

:P
benimki geliyo bağırıyo
partekülleri söküyo
kablomodemi söküyo
sigortaları kapatıyo

Ben:
kapı duyunca karartmaya alıyorum odayı
ses çıkarmıyorum
fan seside sabit olduu için bilgisayar açık uyudum falam sanıyo
eahuhea[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi yaw bende kendimi yalnız hissediyordum bu konularda daha 2 gün önce bi geldim harddisk yok :)
neymiş nete çok giriyormuşum babam el koymuş yaw ne yapacağımı şaşırdım ilk defa oluyor böyle şey eskiden bir tek kızarlardı onada alışmştık :)
sonra hdd kurtardık Allah'tan ya :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?
[code=php][/code]
Sosyal ağlarda paylaş

bide kabloneti falan sökünce bağırırken elinde savuruyor ya
kalp duruyo orada
sürekli odaklanıyorsun kırıcan layn bidaha bulamam ondan ayarları ile falan .. kırıcan laaaan

hdd yide aynı şekilde bişiler yapsa deliririm:D[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...