Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 o fiyata gitmez pampito Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 kaça gider bilgildak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 miyaw33 said: drall yolladim bu arada airi ankaraya,yapabilirse eleman haber veririm. Bana da haber eder misin ya Bi tane anakartı hddsi yanık enkaz 13" air yatıyo dolapta, kullandıgım 11" i de drall gibi kabşpya bağlı kullanabiliyorum sadece. Çok acı bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 1400 e falan donanımda okutursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 biliyorsun galiba bu piyasayı bingildak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 1600 liradan satıldı. Bir problem olmazsa gelecek hafta alışverişi yapacağız. Bu sebeple satıştan kaldırıyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 triplere bak sanki admin sdfsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 adminlik neyi var ki? kendi ürünüm ve satışını iptal ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 edemezsin kardeşim kafana göre iptal, sen bi söyle bakiyim patiye açtığın ilanı gidip forum dışına falan mı sattın yoksa, yasak buradaki birine vereceksin !!!11 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Alacak arkadaşımız dedesi ile kavga etmiş ve almaktan vaz geçti. :) O yüzden tekrar güncellemek istiyorum bu başlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 eheuhe bahaneye bak ya 2 yıl önce falan sahibinden.com bişi satınca hesabı banlediler muavin gibi tipler bişiler yazıyor artık hakaret falan ediyorum direk sfxvx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Bu sefer sattım, 1760TL'den tank yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar