Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 bende varım, beni de ekleyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 hadi alak ta okuyak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Ben de girerim. Yillik o kadar veriyorum Wired'a zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 ben de girerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Ben ,dana,gerge,komodo,erucalavera 5 olduk. Şimdi kim alabilir ? Ona gönderelim parayı android telefon veya tablet lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 EFT ile yollarim alacak olana hemen. Kim aliyor, evet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 aynı şekilde eft atabilirim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 bende eft ile alabilirim.Gerge tech danismani olarak sana yollasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Alirim almasina da once birinin para yollamasi gerek. 10tl eksik cikiyor mevduat hesabinda. Sanal kart ile alacagim. Simdi kendi kendime eft yapmak istemiyorum baska bankadan. Kisi basi 47TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Ya da once isterseniz 6 aylik test edelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Tatildeyiz, eft gitmiyordur buyuk ihtimal zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 gerge at iban numarani ozelden,yollayayim sana,isbank varsa hemen gecer.Ben alayim diyecegim ama arife gunu benim karti kopyalamislar,banka tum kartlarimi iptal etmis guvenlik icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Wired'a filan Turkiye'ye kapali diyor bu arada? Garanti bu arada, pazartesi gecer o nedenle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Entertainment Weekly yok. New Yorker yok. Okurum dediklerimin cogu Turkiye'ye kapali. Vazgectim abi ben. Oyle gorundugu kadar iyi degilmis bu. Yerli dergi okumak icin girmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Bir aylik alip kendim deniyorum VPN ile calisiyor mu diye. 4 yollayin postalari. Eger calisiyorsa bir ay sonra yillik gireriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Tamamlandi mi 5 kisi? Tamamlanmadiysa beni de eklesenize. Ay sonuna dogru gondereyim para (TR hesabim suyunu cekmis iyice) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Bir aylik aldim ben denemek icin, 5 kisi tamamladik ama. Mail adreslerini verdiklerinde yollayacagim. Para yollamaniz lazim degil tabii, masrafi daha cok olur =) Vazgecen olursa ilk sirada sen varsin di bu durumda. Bir ay sonra begenilirse yillik girmek daha mantikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 GERGE said: Bir aylik alip kendim deniyorum VPN ile calisiyor mu diye. 4 yollayin postalari. Eger calisiyorsa bir ay sonra yillik gireriz. tr'ye açık,kapalı mevzusumu var ya offf. Nereden bakıyoruz hangisi var hangisi yok. 1 ay beklerken kampanya bitmesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Kampanya degil, temelli bir sey gibi anladim ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 GERGE said: Bir aylik aldim ben denemek icin, 5 kisi tamamladik ama. Mail adreslerini verdiklerinde yollayacagim. Para yollamaniz lazim degil tabii, masrafi daha cok olur =) Vazgecen olursa ilk sirada sen varsin di bu durumda. Bir ay sonra begenilirse yillik girmek daha mantikli. Super (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 iban alayim pzt gonderirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Bayram tatili bitsin bende ilgilenecegim 2.besli icin ben alirim bana yollarsiniz. Hatta bayramdan sora ben alirim eklenen yollar isterse 6ay sora eklensin. Zaten talep olur bi sekilde. Eklenmek isteyen yazsin pm atarim. 1haftaya kdr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 iban yok abi, mail at, bir aylik yollayayim. bir yillik alirken para toplariz. Kisi basi 4tl filan su an cunku, masrafi o kadar bu isin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Bitti benim slotlar. miyaw33, Masticore, Komodo, erucalavera aldi. Bir ay sonra konusuruz tekrar. Giristigimizde bir kisi fazlaymis sanirim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Konuyu dana acti, ardindan ben yazdim. Siz ne ara organize oldunuz yahu :) Ben alırsam direk yillik alirim ya. Simdi gerge sen sunu sole: ipad uzerinden nasil calisior kendi uygulamasi mi var account girdigin spotify gibi. Ayle olayi da spotify ayle gibi linkle mi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar