dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 link bu gencler.. dh de bir ruzgar esmis.neden burada da olmasin dedim.. site legal periodik dergi uyelik portali..senelik gold uyelik alimlarinda 5 kisinin daha kullanimina izin veriyor.. yani gold uyelik 1 sene aldin 5 mail adresini girdin onlar da senin gibi kullanabiliyor..offline okuyabiliyor gecmis sayilarini da indirebiliyorsun.. 1 senelik su anda 232 tl civarinda..birlesip voltran i olusturalim mi? 46 47 liraya filan geliyor senelik.. birisi alabilirim derse ben katilabilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 ben mens health e üye oluorm tek başına o fiyata ama ipad'den okuyorum, oluyo mu öle bişi uygulama üstünden çalışıo mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 http://help.magzter.com/ ios android vs app var buraya göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 amm account girişi gibi bişi yok direk appstore accountuna göre bakıo sanırım. edik: denemek gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 mens health çıkmış sanırım magzter'dan ya. neyse ona benzer bi dergi bulurum, mh'tan vazgeçerim 5liyi bulursak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Appstore acc girisi yada newstande ekleniyosa +1 olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Fin said: Appstore acc girisi yada newstande ekleniyosa +1 olurum ben de aynı şartlarla +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 yerli yabancı tüm bu dergiler varsa beni de yazın +1 ama mobil kullanılabilmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 hm hatunlu dergiler bol ya. guzelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 once app'i indirip bedava olan dergiler ile kullanici deneyimi kazanmak gerekli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Ipad appi iyi de android appi meh. Ben kullaniyorum oyle 5li uyelikle memnunum epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 eh be..gencler bir zaman surdu ilgi alaka gostermeniz.. okudugum kadari ile -dh den..ios android uygulamalari var..pdf olarak kaydetmiyor direkt programi ile okumamiz lazim..ama onu da bir turlu pdf hailne getirmeyi basarmislar tabi..yani az ugrasirim diyorsaniz eski sayilar dahil hepsini arsivlememiz olasi.. simdi kim alacaksa beni de yazin..bayram donusu eft ile hesaba parayi gondereyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Benide ekleyin bari, kime yolluyoruz paraciklari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 bu arada dergilerin kapaginin sag alt kosesinde sari logo varsa gold uyelik bilmemnesine acik demektir..bazi serilerde yok golda uygunluk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 KillJoy said: mens health çıkmış sanırım magzter'dan ya. neyse ona benzer bi dergi bulurum, mh'tan vazgeçerim 5liyi bulursak. ohoo.. onlar da zaten buralardan bir yerlerden cevirip cevirip yaziyorlardi merak etme.. 2 3 4 ve daha gidiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Valla ben yeni gördüm yoksa girerdim. Nalbur teknik diye aylık dergi bile varmış lan adsadasf Şimdi 1 email hakkımız var peki hem telefonda hem ipad'de kullanabilirmiyim bu hakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 muhtemelen evet abi..amerikan dergilerine baktim da..bakmaktan yoruldum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 peki 1 mail adresiyle 1 den fazla kişi girebiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 abi cakalliga bizim kafa kadar meyilli olmadiklarindan muhtemelen ona da evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Bir email degil. Spotify aile gibi calisiyor herkesin kendi hesabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 peki herkesin kendi hesabi derken, tek alet mi? *misal ben 1tablet-1tel'e ayni hesabi girebiliyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Hangisine evet :) Android'i olan var mı. Google store'daymış indirim. Bir de şöyle bi güncel list yapalım. 5 kişi kim var şimdi alıcak olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Herkesin ayri hesabi var Ayni hesap hem ipad hem s7 ye ekledim. Offline download var. Android app arada crashliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 birinc.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar