Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kasap Tavsiyesi - Avrupa Yakasi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar. Et mevzusunu biraz onemsiyorum ve oyle her yerden almamaya calisiyorum. Hele oyle migros carrefour falan elimden geldigince uzak duruyorum ama yeni tasindigim icin bu civarlarda (Harbiye nisantasi osmanbey civari) soyle saglam guvenilir bi kasap henuz bulamadim. Onceden mahalle kasabindan aliyodum ve eti cok iyiydi fakat burada buldugum 2-3 kasap hic de oyle guven vermedi. Hani karsidaki Eren Et gibi guzel et satan, guvenilir bi kasap tavsiyesi varsa sahane olur. Aramaya da inandim ama son kasap tavsiyesi 12 sene once istenmis.

tl;dr kasap lazim aga.
Mesaj tarihi:
Abi aynen gunaydin'in etleri iyi guzel de dedigin gibi etle beraber kazik da yemek istemiyorum asdf. Hele ki mangala falan misafir geldiginde gunaydin'dan hayatta yapilmaz o alisveris.
Mesaj tarihi:
Bathory said:

Abi aynen gunaydin'in etleri iyi guzel de dedigin gibi etle beraber kazik da yemek istemiyorum asdf. Hele ki mangala falan misafir geldiginde gunaydin'dan hayatta yapilmaz o alisveris.

Olm bu devirde misafir dalyarak degilse etini rakisini kendi getirecek
Mesaj tarihi:
Drall said:

Osmanbeyin orda meat and meet'ti galiba restoranın adı, karşısında kasabı vardı, sucuğu lezzetliydi. Bi bak derim yakınsan

yakinim yakinim. bi deneyeyim orayi. sagol.
  • Yeni Oluştur...