Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Selamlar. Et mevzusunu biraz onemsiyorum ve oyle her yerden almamaya calisiyorum. Hele oyle migros carrefour falan elimden geldigince uzak duruyorum ama yeni tasindigim icin bu civarlarda (Harbiye nisantasi osmanbey civari) soyle saglam guvenilir bi kasap henuz bulamadim. Onceden mahalle kasabindan aliyodum ve eti cok iyiydi fakat burada buldugum 2-3 kasap hic de oyle guven vermedi. Hani karsidaki Eren Et gibi guzel et satan, guvenilir bi kasap tavsiyesi varsa sahane olur. Aramaya da inandim ama son kasap tavsiyesi 12 sene once istenmis. tl;dr kasap lazim aga.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Yani kiymaya 50 lira vermek istiyosan tabi
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Abi aynen gunaydin'in etleri iyi guzel de dedigin gibi etle beraber kazik da yemek istemiyorum asdf. Hele ki mangala falan misafir geldiginde gunaydin'dan hayatta yapilmaz o alisveris.
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 migrosun carrefourun etleri öyle mahalle kasabından falan hijyenik ve sağlıklı
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Ok o zaman ben gidip migrostan alayim beklemis koyun pirzolalarini.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Bathory said: Abi aynen gunaydin'in etleri iyi guzel de dedigin gibi etle beraber kazik da yemek istemiyorum asdf. Hele ki mangala falan misafir geldiginde gunaydin'dan hayatta yapilmaz o alisveris. Olm bu devirde misafir dalyarak degilse etini rakisini kendi getirecek
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Kuzuyu kivircik satan yer bulman lazim migros un et kombinalarinin muduru bizde kaliyo , etler guzel ama o kalite mahalle kasabi gibi degil
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Osmanbeyin orda meat and meet'ti galiba restoranın adı, karşısında kasabı vardı, sucuğu lezzetliydi. Bi bak derim yakınsan
Mrlee Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 megacenter var esenlerde çok efsane etler geliyor
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Drall said: Osmanbeyin orda meat and meet'ti galiba restoranın adı, karşısında kasabı vardı, sucuğu lezzetliydi. Bi bak derim yakınsan yakinim yakinim. bi deneyeyim orayi. sagol.
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Memleketini sor, erzincanlıysa şans ver.
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 AHAHAHA evet gercekten erzincanlilar iyi kasap. Hepsinden hemsehri indirimimi alirim. Etiler belediye sitesi girisindekinden memnundum ben epey.
Öne çıkan mesajlar