sostizm Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Ben bu işi "sahibinden" öğrendiydim. Safety is number one priority. https://www.youtube.com/watch?v=_FSDAg5LClc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 bunlar rafadan degil ki olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Çok var yutüğbde tarif, suda pişirip çılbır yapan bile var (yoğurtsuz yapıyor amerikalılar gerçi ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 son yaptigi cilbir zaten aka poached egg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Az önce yaptım beklemediğim kadar iyi oldu. Daha doğrusu bildiğin çırpılmış yumurta oldu ve çok az uğraştırıp 1 fincan harici bulaşık çıkarmadı. 1dk pişir çıkar karıştır geri pişir şeklinde yaptım iyice karışsın diye, içine az bişey süt ve peynir de koydum mis gibi oldu valla. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 o diil de mikrodalga çok zararlı diyen kafaları ne yapcaz? geçen bi kıza söyledim mikro alıcam bi o eksik var evde diye, aman sakin bilmemne şu bu... oturup 10 dakka anlatasım da yoktu zararlı olmadığını, falan hıı öle mi bilmiyodum falan diye geçiştirdim dshfuahds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 sabonis said: ızgaralı mikrodalga almayı düşünüyom şu 10 gün içerisinde, herkese soruyom bunu. ızgaralı mikrodalga bildiğimiz mini fırın gibin ısıtma yetisine sahip mi değil mi? yani sostizm mi yetememiş, ızgaralı mikrodalga sadece pazarlama amaçlı gibin mi. sostizm said: Biz bir sürü hayal ile ızgaralı aldık bir türlü beceremedik kullanmayı. Bir kitapçığı var onu kaybetmemek lazım az bişey değiştirince kızarmış köfteden zıplayan pinpon topu köfteye geçiyor. Veya Silgi olarak kullanabileceğin hindi göğüs üretebiliyorsun. Ben yorumların için 10 gün bekliyorum o zaman. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 deadwoll said: Öte yandan neden mikro dalgayı tavaya tercih ettiğimi söyliyim; birincisi tavaya kırmak için yağ kullanmak lazım, o yağ hem tavayı hem etrafı kirletiyor; bulaşık işi çıkıyor ekstradan. İkincisi Sahanda yumurtayı tavada güzel yapmak için kapak falan kapatmak ya da uğraşıp beyazını yaydırmak gerekiyor ki beyazı iyice pişsin, sümük gibi kalmasın; mikrodalgada öyle bir olay yok her yeri güzelce pişiyor. tereyağıyla nasıl etraf kirleniyor? sulu sulu beyazı sümüğümsü olan en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 sağolun sümük kıvımlı yumurta tanımı yaptığınız için. 3 yıl daha yemem yumurta artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 o sorumun sonucunu öğrenmeden almam yalnız, uzun bekleyebilirsin:D Deathblade said: sabonis said: ızgaralı mikrodalga almayı düşünüyom şu 10 gün içerisinde, herkese soruyom bunu. ızgaralı mikrodalga bildiğimiz mini fırın gibin ısıtma yetisine sahip mi değil mi? yani sostizm mi yetememiş, ızgaralı mikrodalga sadece pazarlama amaçlı gibin mi. sostizm said: Biz bir sürü hayal ile ızgaralı aldık bir türlü beceremedik kullanmayı. Bir kitapçığı var onu kaybetmemek lazım az bişey değiştirince kızarmış köfteden zıplayan pinpon topu köfteye geçiyor. Veya Silgi olarak kullanabileceğin hindi göğüs üretebiliyorsun. Ben yorumların için 10 gün bekliyorum o zaman. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 abi yumurta cok iyi oldu ahaha scramble yaptim resmen kupada. ama 3 yumurta biraz sisti sut koyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 sabonis said: o diil de mikrodalga çok zararlı diyen kafaları ne yapcaz? geçen bi kıza söyledim mikro alıcam bi o eksik var evde diye, aman sakin bilmemne şu bu... oturup 10 dakka anlatasım da yoktu zararlı olmadığını, falan hıı öle mi bilmiyodum falan diye geçiştirdim dshfuahds. ben babama anlattım onu geçen gün, hatta youtube'da video falan izlettim sistemin nasıl çalıştığına dair. Hayret ki inandı ve şu anda herşeyi mikrodalga ile hallediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Promenader said: deadwoll said: Öte yandan neden mikro dalgayı tavaya tercih ettiğimi söyliyim; birincisi tavaya kırmak için yağ kullanmak lazım, o yağ hem tavayı hem etrafı kirletiyor; bulaşık işi çıkıyor ekstradan. İkincisi Sahanda yumurtayı tavada güzel yapmak için kapak falan kapatmak ya da uğraşıp beyazını yaydırmak gerekiyor ki beyazı iyice pişsin, sümük gibi kalmasın; mikrodalgada öyle bir olay yok her yeri güzelce pişiyor. tereyağıyla nasıl etraf kirleniyor? sulu sulu beyazı sümüğümsü olan en iyisi. Abi yag kizdigi zaman saga sola sicriyor, tezgaha falan. Uzun vadede silmesi mesakatli oluyor. Tava kullaniyorsun falan ustune. Mikrodalgada sadece fincan kirleniyor. Scrambled egg de mesakatli bu arada 2 3 kere bi gaz yapiliyor da sonra gg. Ya da ben tembelligin kitabini yazmak uzere olabilirim bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Gordon un scrambled tarifini izledikten sonra ilaç gibi geldi valla uğraştırmayan fincanda yımırta. Obligatory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 deadwoll said: Promenader said: deadwoll said: Öte yandan neden mikro dalgayı tavaya tercih ettiğimi söyliyim; birincisi tavaya kırmak için yağ kullanmak lazım, o yağ hem tavayı hem etrafı kirletiyor; bulaşık işi çıkıyor ekstradan. İkincisi Sahanda yumurtayı tavada güzel yapmak için kapak falan kapatmak ya da uğraşıp beyazını yaydırmak gerekiyor ki beyazı iyice pişsin, sümük gibi kalmasın; mikrodalgada öyle bir olay yok her yeri güzelce pişiyor. tereyağıyla nasıl etraf kirleniyor? sulu sulu beyazı sümüğümsü olan en iyisi. Abi yag kizdigi zaman saga sola sicriyor, tezgaha falan. Uzun vadede silmesi mesakatli oluyor. Tava kullaniyorsun falan ustune. Mikrodalgada sadece fincan kirleniyor. Scrambled egg de mesakatli bu arada 2 3 kere bi gaz yapiliyor da sonra gg. Ya da ben tembelligin kitabini yazmak uzere olabilirim bilemedim. yağı eritip cozurdamaya başladığı gibi kırıyorum yımırtayı. ekmek kızartıp yağ sürdüm o daha çok batırdı ortalığı :/ yediğin gibi sıcak sıcak temizlesen daha kolay olur ya biriktirince hem kurur hemde göze zor gelir. yumurta çok op bir yiyecek olmasa bende uğraşmam ama yapacak bir şey yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar