Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mikrodalga Fırın


deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Az önce yaptım beklemediğim kadar iyi oldu. Daha doğrusu bildiğin çırpılmış yumurta oldu ve çok az uğraştırıp 1 fincan harici bulaşık çıkarmadı. 1dk pişir çıkar karıştır geri pişir şeklinde yaptım iyice karışsın diye, içine az bişey süt ve peynir de koydum mis gibi oldu valla. Tavsiye ederim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o diil de mikrodalga çok zararlı diyen kafaları ne yapcaz? geçen bi kıza söyledim mikro alıcam bi o eksik var evde diye, aman sakin bilmemne şu bu... oturup 10 dakka anlatasım da yoktu zararlı olmadığını, falan hıı öle mi bilmiyodum falan diye geçiştirdim dshfuahds.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

ızgaralı mikrodalga almayı düşünüyom şu 10 gün içerisinde, herkese soruyom bunu. ızgaralı mikrodalga bildiğimiz mini fırın gibin ısıtma yetisine sahip mi değil mi? yani sostizm mi yetememiş, ızgaralı mikrodalga sadece pazarlama amaçlı gibin mi.

sostizm said:

Biz bir sürü hayal ile ızgaralı aldık bir türlü beceremedik kullanmayı. Bir kitapçığı var onu kaybetmemek lazım az bişey değiştirince kızarmış köfteden zıplayan pinpon topu köfteye geçiyor. Veya Silgi olarak kullanabileceğin hindi göğüs üretebiliyorsun.

Ben yorumların için 10 gün bekliyorum o zaman. :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:


Öte yandan neden mikro dalgayı tavaya tercih ettiğimi söyliyim; birincisi tavaya kırmak için yağ kullanmak lazım, o yağ hem tavayı hem etrafı kirletiyor; bulaşık işi çıkıyor ekstradan. İkincisi Sahanda yumurtayı tavada güzel yapmak için kapak falan kapatmak ya da uğraşıp beyazını yaydırmak gerekiyor ki beyazı iyice pişsin, sümük gibi kalmasın; mikrodalgada öyle bir olay yok her yeri güzelce pişiyor.


tereyağıyla nasıl etraf kirleniyor? sulu sulu beyazı sümüğümsü olan en iyisi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o sorumun sonucunu öğrenmeden almam yalnız, uzun bekleyebilirsin:D

Deathblade said:

sabonis said:

ızgaralı mikrodalga almayı düşünüyom şu 10 gün içerisinde, herkese soruyom bunu. ızgaralı mikrodalga bildiğimiz mini fırın gibin ısıtma yetisine sahip mi değil mi? yani sostizm mi yetememiş, ızgaralı mikrodalga sadece pazarlama amaçlı gibin mi.

sostizm said:

Biz bir sürü hayal ile ızgaralı aldık bir türlü beceremedik kullanmayı. Bir kitapçığı var onu kaybetmemek lazım az bişey değiştirince kızarmış köfteden zıplayan pinpon topu köfteye geçiyor. Veya Silgi olarak kullanabileceğin hindi göğüs üretebiliyorsun.

Ben yorumların için 10 gün bekliyorum o zaman. :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

o diil de mikrodalga çok zararlı diyen kafaları ne yapcaz? geçen bi kıza söyledim mikro alıcam bi o eksik var evde diye, aman sakin bilmemne şu bu... oturup 10 dakka anlatasım da yoktu zararlı olmadığını, falan hıı öle mi bilmiyodum falan diye geçiştirdim dshfuahds.


ben babama anlattım onu geçen gün, hatta youtube'da video falan izlettim sistemin nasıl çalıştığına dair. Hayret ki inandı ve şu anda herşeyi mikrodalga ile hallediyor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Promenader said:

deadwoll said:


Öte yandan neden mikro dalgayı tavaya tercih ettiğimi söyliyim; birincisi tavaya kırmak için yağ kullanmak lazım, o yağ hem tavayı hem etrafı kirletiyor; bulaşık işi çıkıyor ekstradan. İkincisi Sahanda yumurtayı tavada güzel yapmak için kapak falan kapatmak ya da uğraşıp beyazını yaydırmak gerekiyor ki beyazı iyice pişsin, sümük gibi kalmasın; mikrodalgada öyle bir olay yok her yeri güzelce pişiyor.


tereyağıyla nasıl etraf kirleniyor? sulu sulu beyazı sümüğümsü olan en iyisi.


Abi yag kizdigi zaman saga sola sicriyor, tezgaha falan. Uzun vadede silmesi mesakatli oluyor. Tava kullaniyorsun falan ustune. Mikrodalgada sadece fincan kirleniyor.

Scrambled egg de mesakatli bu arada 2 3 kere bi gaz yapiliyor da sonra gg. Ya da ben tembelligin kitabini yazmak uzere olabilirim bilemedim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş


deadwoll said:

Promenader said:

deadwoll said:


Öte yandan neden mikro dalgayı tavaya tercih ettiğimi söyliyim; birincisi tavaya kırmak için yağ kullanmak lazım, o yağ hem tavayı hem etrafı kirletiyor; bulaşık işi çıkıyor ekstradan. İkincisi Sahanda yumurtayı tavada güzel yapmak için kapak falan kapatmak ya da uğraşıp beyazını yaydırmak gerekiyor ki beyazı iyice pişsin, sümük gibi kalmasın; mikrodalgada öyle bir olay yok her yeri güzelce pişiyor.


tereyağıyla nasıl etraf kirleniyor? sulu sulu beyazı sümüğümsü olan en iyisi.


Abi yag kizdigi zaman saga sola sicriyor, tezgaha falan. Uzun vadede silmesi mesakatli oluyor. Tava kullaniyorsun falan ustune. Mikrodalgada sadece fincan kirleniyor.

Scrambled egg de mesakatli bu arada 2 3 kere bi gaz yapiliyor da sonra gg. Ya da ben tembelligin kitabini yazmak uzere olabilirim bilemedim.



yağı eritip cozurdamaya başladığı gibi kırıyorum yımırtayı. ekmek kızartıp yağ sürdüm o daha çok batırdı ortalığı :/ yediğin gibi sıcak sıcak temizlesen daha kolay olur ya biriktirince hem kurur hemde göze zor gelir. yumurta çok op bir yiyecek olmasa bende uğraşmam ama yapacak bir şey yok :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...