yav Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 90 model aracın 80k km'de olma ihtimali çok tatlıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 seçenekler iyiymiş yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Benim nacizane önerim bu bütçe ile cabrio ya girme. Üzülürsün şayet 60 - 70K ve üzeri bütçe olsa 2005+ sonrası kasalara bakmanı önerirdim. Şu durumda senin ilacın gene bir Mini gibi geliyor. Tavsiyem 2007 az KM de R56 Cooper S bak. Tamam bir roadster degil fakat en azından Coupe. Az yakıyor ve fena kaçmıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 En azından R52 bulsam düşürürüm ciddi ciddi, o arabaların tarzını seviyorum da, Countryman hala dururken aynısının ufağını almak istemiyorum :) Hiç bir çözüm bulamazsam hanıma A3 TDI falan bakacağız zaten, ben de Countryman ile devam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 sende bir karar ver ama 35 45 dedin simdi hanima a3 tdi lere kanat cirpiyorsun..ki sahibinden de en ucuzu 68 500.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Vodan said: En azından R52 bulsam düşürürüm ciddi ciddi, o arabaların tarzını seviyorum da, Countryman hala dururken aynısının ufağını almak istemiyorum :) Hiç bir çözüm bulamazsam hanıma A3 TDI falan bakacağız zaten, ben de Countryman ile devam :) Iç tasarım evet haklısın fakat R56 nın sürüş dinamikleri çok farklı Countryman e kıyasla. Şansın varsa test sürüşü yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 dana22 said: sende bir karar ver ama 35 45 dedin simdi hanima a3 tdi lere kanat cirpiyorsun..ki sahibinden de en ucuzu 68 500.. :) durumum yok demedim, boyle bir şey arıyorum diye önerilerinizi almak istedim. Hala da işimi görecek en uygun yol o görünüyor, Istanbul'a dönünce bu SLK ve Z3'e bakacağım. Yukarıdaki alternatiflerde ikinci arabayı ben kullanıyorum, diğer olasılıkta hanıma daha yüksek fiyatla dizel bir şey alıp yakıt masrafını yarıya düşürüyoruz. Gidip 70 bin lirayı daha yeni olan ikinci el SLK'ya falan verme niyetim yok yani. Öte yndan zaten Countryman'e kaç yıl kredi ödedim, sıkıldim. Bu yüzden 35-40 bin TL civarına keyifli de olacak bir şey alıp geçiştirmek niyetindeyim. Keyiften de kastım performans değil de biraz değişik bir şey olsun istiyorum. That's it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 bana da 25k modern görünümlü bir coupe önersenize :) kazasız filan olsun. tşk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 barbu said: bana da 25k modern görünümlü bir coupe önersenize :) kazasız filan olsun. tşk :) 206cc güzel havalarda üstünü de açarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 pejo bu ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Alfa Romeo spider al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Spider'lara cesaret edemem malesef. Yeni versiyonları inceledim çok güzel fakat fiyat yüksek. Brera var bir tane, o da 88 bin TL ki o fiyatlara da çok alternatif var. * * * Bugün mavi olanı test ettim. Aslında fiyatına göre epey sevdim arabayı ancak direksiyonda bir problem var gibi geldi, tavan kapalı durumda hareket etmiyorken de içeriye bir benzin kokusu veriyor. Muhtemelen egzoz ile alakalı bir durum ve çok masraflı olmayabilir. Yine de edeceğim masrafı baştan arabaya ekleyerek başka bir seçenek bakmaya karar verdim. İki alternatif var, ilki jantlar ve iç mekan sebebiyle biraz apaçi görünmesine rağmen aslında facelifted versiyon olduğu için bir takım avantajları var. Sahibi ile de konuştum, sol ve sağ çamurlukta boya haricinde bir problemi de yokmuş. Yarın bi uğrayıp bakacağım. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sahibinden-otomatik-temiz-full-318202759/detay Diğeri de satılıklar içerisinde en güzel görüneni. Bunu en başta fiyatı yüksek diye elemiştim ama araba iyiyse düşünülebilir. Telefonu açmadıkları için gidip bakamadım, yarın çalışıyorlarsa tekrar deneyeceğim. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-keskinler-den-1998-model-slk-230-kompressor-125.000-km-de-309125038/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Iyi bari kasetcalar yokmus arabalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Apaçiyi beğenmedim, biraz daha açılacağım galiba :) https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ss-motors-2004-bmw-z4-2.5-soft-top-isitma-borusan-302243948/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Vodan said: Diğeri de satılıklar içerisinde en güzel görüneni. Bunu en başta fiyatı yüksek diye elemiştim ama araba iyiyse düşünülebilir. Illa 98 model cabrio alacaksam bari gider bir 99 porsche boxster alirim. Iki turlu de hasati cikmis araba olacak. Bari keyfi olsun. Slk falan ugrasmam. Evet, fiyat farkinin farkindayim. Porsche daha da hasat olmus olacak. Ama iki mantiksiz secenek arasinda bari zevk konussun. Bence vazgec bu sevdadan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 bencede sen bu sevdadan vazgeç. Elin gitmeyecek zaten son aşamada paraya kıyamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 gel motor alalim sana 2-3k kiyafet 1.5k ehliyet egitim 15k ya bi 250 lik 20k para verip cok daha keyif alirisn bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 motor pismanliktir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Namessar said: Vodan said: Diğeri de satılıklar içerisinde en güzel görüneni. Bunu en başta fiyatı yüksek diye elemiştim ama araba iyiyse düşünülebilir. Illa 98 model cabrio alacaksam bari gider bir 99 porsche boxster alirim. Iki turlu de hasati cikmis araba olacak. Bari keyfi olsun. Slk falan ugrasmam. Evet, fiyat farkinin farkindayim. Porsche daha da hasat olmus olacak. Ama iki mantiksiz secenek arasinda bari zevk konussun. Bence vazgec bu sevdadan :p Al dizeli geç diyorsun sanırım :P Bu araba işinde insan kendisini kaybediyor, 35-40'a bişey alayım deyip 70'de buldum bile. Neyse bakacağım, belki gerçekten vazgeçerim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Vodan said: Al dizeli geç diyorsun sanırım :P aslinda demiyorum. ancak bu arabalar 5 yasindan buyuk alinmamali. bu tur araclarda 3 yas benim psikolojik sinirim. o paraya da kiyamayacagim icin asla almiyorum iste. hele 10 yasinda z4 falan, uygun fiyat araligi yuzunden 25 yas alti 2-3 tane serserinin elinden gecmis olacak. araba ne halde Allah bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 hele z4, ZF sanziman oncesi bildigin kanser eder seni. kasa degisiminde hemen ZF gelmedi ona. 2012 ve sonrasi zf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Benim Countryman'deki de aynı şanzıman galiba? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Vodan said: Benim Countryman'deki de aynı şanzıman galiba? :) duzelteyim, zf8 oncesi diyeyim. oncekilerde de zf ler var. sendeki ise benim eski e87 1.18i deki ile ayni 6 ileri otomatik sanziman olmasi lazim. o da kanser eder adami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar