Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uygun fiyatlı alternatif araba arayışı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar,

Yakın zamanda iş değiştireceğim için uygun fiyatlı ve tarzı olan bir araba ihtiyacım doğdu. Standart bir araba almak istemiyorum, MINI'yi günlük kullanım için eşime devredip, kendime de keyif alabileceğim, mümkünse cabrio veya coupe bir araç almak istiyorum.

Bütçe olarak çok bir yatırım yapasım yok, çünkü MINI için ciddi bir krediye girmiştim ve bir daha kolay kolay arabaya 100 bin üzeri bir para ayırmak istemiyorum. En fazla 35-45 bin TL bandında bir şey düşünüyorum.

Benim bulduğum alternatifler şu şekilde:

1997 MERCEDES SLK 230 KOMPRESSOR
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-nasyonel-1997-mercedes-slk-230-kompressor-290173889/detay

1996 Z3 1.9
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-orj-kilometre...87binde-degisensiz-tertemiz-292311661/detay

SLK hasar görmüş ancak satıcı arabanın durumunun çok iyi olduğunu söylüyor. Z3 ise epey temiz ve trameri temiz.

Şirket araç vermiyor ama yakıt masrafını karşılıyor. Dolayısıyla daha büyük motorlu, fazla problem çıkarmayacak ve vergisi yüksek olmayan bir alternatif düşünebilirim.

Öte yandan benzin canavarı iki araç yerine bir dizel almak isterdim ama istediğim şey bir Jetta, Megane değil doğrusu.

Bu iki alternatifle ilgili yorumlarınızı ve farklı önerilerinizi alabilirim.
Mesaj tarihi:
1.9 z3 nasil zevk arabasi olabilir abi? Zevk arabasi dedigin 3 litre v6-8 olacak ki zevke gelebilesin. Ya da eaki s2000 lerden bulcan falan ama zor is
Mesaj tarihi:
Rotweiler said:

60-70 bandı olsaydı direk rx8 diyecektim de.
Şimdi anca gtc 180 hp diyesim geliyor.

60-80 arası çok fazla alternatif bulunabiliyor. TT gibi bir şey tercih ederim muhtemelen o rakamlara ama belirttiğim gibi çıkmak istemiyorum.

Bu arada zevk arabası terimi nereden çıktı ki? Performans odaklı bir arayışta değilim, daha çok Cabrio olsun niyetindeyim ben. MINI Cooper R52 Cabrio bakarak başladım zaten ancak onların da otomatikleri az ve fiyatlar saçma seviyelerde.
Mesaj tarihi:
Otomatik eski araba bakiyosun, r52 nin otomatikleri baya eski tarz ve sorunlu. Tiptronic degil sanirim.

Z3 un tentesi su alir, mekanizmasi sorunludur denir.

Slk da artik tamirci arabasi abi yapma cidden :P

Sorunsuz temiz duz s2k 99-00 model bulunabir sanki o paralara
Mesaj tarihi:
Manuel sanirim onlarin çoğu. Otm olanlarında fiyatlar daha yukarıda.

S2K falan çok apaçi geliyor bana zaten düşünmem öyle bişey :)
Mesaj tarihi:
S2k nin nesi apaci abi? Z3 diyosun slk diyosun ama s2k mi apaci oluyo?

Degisik bir gorus yapisi yani.

Git cabrio fiat 500 al 307 cabrio coupe al

Bunlar gitmeyen cabrio ornekleri
Mesaj tarihi:
Esh said:

S2k nin nesi apaci abi? Z3 diyosun slk diyosun ama s2k mi apaci oluyo?

Degisik bir gorus yapisi yani.

bir tane düz çizgi üzerinde giden s2000 yok tr'de be. %100 apaçi confirmed diye görür görmez yapıştıracaksın yaftayı. cabrio sarı megan veya turuncu tigra sürücüsü travesti çıkmayabilir ama bir s2000 içinde mutlaka baba parası yiyen katıksız apaçi vardır.
Mesaj tarihi:
Vodan said:

daha çok Cabrio olsun niyetindeyim ben

http://www.autoplenum.at/Bilder/P/p0015668/RENAULT/RENAULT-Megane-1-9-dCi-FAP-Coupe-Cabriolet--2005-2005-.jpg

renault de niyet etmişti
Allah nasip etmedi
  • Yeni Oluştur...