bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 harbi güzelmiş şiir. Ablam la konuştum bu konuyu Ve aşık olmadığımı söyledi. Sadece bazı olaylar(ailevi olaylar) yüzünden artık ona ulaşamıyorsun biz başka şehire geldik birçok şey yaşadık.Şimdi o kız sadece senin eski hayatının simgesi olarak orda durduğu için sen bu kadar üzülüyorsun ister istemez yaşadıklarınıda sorguluyorsun. Eminki sen hala eskisi gibi yaşamaya devam etseydin o kızı daha çok üzücektin ve o kızı hatırlamıyacaktın bile. Sen aşık değilsin sadece acı çekmek istiyorsun. Yalnız olduğun için her yalnızlığında ona koşuyorsun çünkü en güzel ilişkin o olduğu için... her eve lazım abla =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 valla ne yalan söyliyim ablan çok güzel anlatmış :) sen ablanı forumlara üye yapsana yardımcı olsun bizlere :( çaresiz aşıklara veya acı çekmek isteyenlere.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?[code=php][/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 zamanında yapmıştım 2 yıl önce =) ama hiç girmeyerek bi rekora imza atmıştı =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 black ablanın adı guzın mı veya cagrı$tırıyor mu? :-p bu arada bu bahsettıgın kız öss hedesine ayrıldıgın mı?[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Xharloan, 02 Şubat 2005 10:06 tarihinde demiş ki: valla ne yalan söyliyim ablan çok güzel anlatmış :) sen ablanı forumlara üye yapsana yardımcı olsun bizlere :( çaresiz aşıklara veya acı çekmek isteyenlere. beni sattin 2dk da..öle olsun..[signature][hline]pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP I am the best fcuk the rest =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 yanlış anladın yaw seni nasıl satarım ayıp ettin :) sen olmasan ben naapardım :( söz gelimi söyedim $eker.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?[code=php][/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 evet pyro =) ya ablamla aslında hiç bi kız ark. konuşmam pek değer vermem zaten kıza aşka sevgiye. bu böyle oldu =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar