axedice Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Dasaa o espiriyi öbür topikte yapıyorduk ya, zaten garbagetaydı falan. Gerek var mı sündürmeye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 abi kereste getirtiyorum, güzel fiyatlar buldum. bu arada yaptım swift işlemini. sağolsunlar 20 tl masrafla gönderdim parayı :) edit: Normalde 250tl civarıymış masraf bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 axedice said: Dasaa o espiriyi öbür topikte yapıyorduk ya, zaten garbagetaydı falan. Gerek var mı sündürmeye? abi hangisini? hepsi garbage'da hepsini sunduruyoruz hepsi ayni ve her sey cok sikici... yani hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 *otosansür* dedi! *otosansür* dediii!!! BAAAAAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=efN8lXWrgDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Abi swiftte en iyi İş Bankasıydı bi ara. Baya uyguna gönderebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 aynen isbankası demeye geldimdi abd ye 1500 dolar gondermistim 13dolar mi ne ucret almislardi lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 dasaaa said: abi ne bileyim. biz zor durumdaydik, okuma imkanimiz olmadi. cam sildim abi istanbul'da ben. trafik plakalarindan ogrendim okumayi hep. hah! yalan! adam peynir beyazı yahu ışıklarda cam silenler çingen siyahı oluyor bir kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 abi beyazlara irkcilik yapiyorsun su anda. ellerinden cam silme isi bile gelmez diyorsun. cok acimasiz bu yaklasimlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 pascalnouman said: aynen isbankası demeye geldimdi abd ye 1500 dolar gondermistim 13dolar mi ne ucret almislardi lel deniz 10k euroya 20tl masraf aldı işte :) Gerçi banka ilişkileri sayesinde oldu ama. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Komodo said: 11.000 euro civarı bi ödeme yapmam gerekiyor. En masrafsız nasıl swift yaparım. Veya başka bi yöntem daha mı uygun olur. Bu ilk ödemem olacak ve ileride düzenli olarak devam edecek. Bu konularda anlaşma yapılacak kurumlar var mıdır? Teşekkürler :) Transferwise kullanabilirsin try değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar