MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Bugün ehliyeti çıkarttırayım artık diye ilçe emniyet müdürlüğüne gittim. Yakın zamanda taşınmıştım, ikametgahı falan istanbula aldırdım. Gitmişken motorun adres değişikliğini de yapayım diyordum. Ruhsatta eski adres yazıyor. Sordum, gayet polis (üniforma falan) olan biri özel araçsa adres değişikliğine gerek yok dedi. İkametgaha mı bakılıyor dedim, evet dedi. Fakat başından mı savdı emin olamadım açıkçası. Taşınma sonrası işlem yapan, tecrübesi olanınız var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Selam, Şirketlerde cezaya tabi : Şahısları bilemiycem. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Ben plakaya kesilen cezanın nereye geleceği derdindeyim. Eski adrese gitmemesi lazım şu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Ceza anı değil, cezanın kesilip gönderildiği gündeki ikamet adresine gidiyor. Kapıda verilemezse muhtara bırakıyor posta memurları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Plaka sahibinin ikamet adresine gidiyor ceza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar