Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erkek lere dıkkat!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Daha demın ızledıgım bı program da gorduklerımden utandım :( bı masaj salonunda erkekler erkeklerle ılskıye gırıor ınanın cok utandım genç cocukları bu duruma getırenlerın alllah BELASINI VERSIN
Mesaj tarihi:
hadi yaaa way utanmazlar..

[spo1=saka]ayyyy gerçekten mi neresi kiz söleee..[/spo][signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
erkeklere dikkat? kim bunlar tarikat filan mı?

hayır o diil, kendimden şüpheleniyorum, aynalardan filan çekiniyorum şimdi.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Mesaj tarihi:
dikkat demiş işte daha ne :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?
[code=php][/code]
Mesaj tarihi:
Erkeklere dikkat yanlıs yazdım erkekler dıkkat yazıcaktım konuya gelınce 16 17 yasındakı cocukları iş bahanesıyle kandırıorlar sonra cocugu kırletıp yuksek paralar teklıf edıorlar cocuklarda yapmak zorunda oluor.acıkcası ben utandım
Mesaj tarihi:
said:
nedanko, 02 Şubat 2005 00:57 tarihinde demiş ki:
o yine iyi
siz bi taylanda gidin..

öfff orası cehennemin dünya üzerindeki aynası işte...
hem sinirleniyorum hem üzülüyorum[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Mesaj tarihi:
"Sağlıklı heteroseksüel erkekler"

Hımm bu tamlama insanın aklına "eşcinsellik bir hastalık mıdır?" sorusunu getiriyor.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
  • Yeni Oluştur...