senko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 ben benim yazliga gidecem sen de senin yazligina git veya tanidiklarin yazligina
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 beraber gidelim selçük, nerde yazlık
bajazet Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Bayramdan sonra gitmelik yer diyince sanki normal zamanlarda gidilmeyen ama sadece bayramdan sonra olduğu için gidilebilir olan bir yer anlaşılmıyor mu? Bu durumda bayramı dikkate aldığını ve şeker falan yiyeceğini düşünürsek... Spora git abi.
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Bayramda o trafiklerde kalabalıkta helak olmamak için çoğu kişi iznini bayramdan sonra rahat rahat kullanmak istiyo işte
Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 herkes yunanistan ve akdenize hucum etmeycek mi
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Akdeniz eğer ruslar hakkaten gelmiyosa tur fiyatları ucuzladıysa herkez oraya abanır.Bodruma falan gideceğinide yünana kaçıyo millet akıllandı benim önerim 1-2 hafta diyosun bütçede iyiyse amerika veya uzak doğu en kötü avrupa yani türkiye de yapmada nerde yaparsan yap tatili
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 tatile gideceksen en güzel şu an türkiye
senko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 dreagloth said: beraber gidelim selçük, nerde yazlık dikili de ama tek gitcem kafa dinlyecem 20 gun mis...
Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 sorun şu ki çanakkaleden-alanya'ya kadar bilinen yerlere gittim bilinmedik ara sokak esnaf lokantası yerler lazım
senko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Valvyn said: Akdeniz eğer ruslar hakkaten gelmiyosa tur fiyatları ucuzladıysa herkez oraya abanır.Bodruma falan gideceğinide yünana kaçıyo millet akıllandı benim önerim 1-2 hafta diyosun bütçede iyiyse amerika veya uzak doğu en kötü avrupa yani türkiye de yapmada nerde yaparsan yap tatili yok abi ucuzluk fln kicikirik hepsidahiller hala 350 istiyor gunluk. alta not dusmusler bir de hersey dahile alkol dahil degil diye mk
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 akıllanmamışlar demekki hala ulan rus gelmicek işte sende biliyosun bende biliyorum yap %50 indirim millet yılda 1 kere en azından tatil yapsın
Marty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 neye akillanicaklar. banka kredileri ertelendi. bir suru destek aliyorlar. maliyetlerden kisip ayni fiyat devam edicekler. zorlasan 3 kurus indirim yaparlar. onda da gidip paranla rezil olursun. 1/4 dolulukta otelde issiz adada kalmis gibi tatil yaparsin. yok garson eksik, yok alkol yok, yok teknik bakim ekibi yok. bes para etmez yemekler yersin. muhatap olacak adam bile bulamazsin
Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 fiyatların yüksek olması normal yılın 1/4 ü çalışıyorlar
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Mrlee said: bilinmedik ara sokak esnaf lokantası yerler lazım karadeniz..
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 bayramdan sonra ole bir gecirecekler ki fiyatlari..cigliklar yurdun dort bir tarafindan duyulacak..
senko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 10 milyon kişi yolculuk yapıcakmış ya 10 milyon aq :(
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 karadeniz kesinlikle ya. denizine de girersin, ayder yaylasında polarını da giyersin
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 eylülde kurban bayramdan öncesine kadar biryere gidilmez daha. 2 hafta öncesi iyi olabilir. İlla gideceksen kuşadası falan anca.
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Başlarım deniz tatiline. Ben temmuz son haftası tatile çıkmayı düşünüyorum. Karadeniz tarafına gidicem arkadaşlarla. Samsundan girip batuma kadar geze geze gidelim diyoruz
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Giresun kümbet yaylasına çık, şurada 1 gece kal. Geri sahile in, doğuya doğru devam et, Espiye'de Park pidede kaşarlı pastırmalı pide ye. Düz devam et, tirebolu42 tesislerinde denize karşı çay+fındık ezmesi kombosu yap. İlerle, Görele'de sahilde biraz gezin, miden rahatlasın. Yola devam, Akçaabat'ta Nihat Usta'da köfte ye. On numara değil ama Antep'in imam çağdaşı gibi ünlü. Biraz sonra Trabzon, Atatürk evine neyim çık, gezin oralarda, şehir merkezine gel Ramada'da kal bi duş al. Araklı'ya doğru devam etmeden bi maçkaya kadar çık, maçka sütlacı ye. İstersen Sümela Manastırına da git ama pek bi numara yok. Geri aşağı in, Rize doğru devam, uzungöl'e bi uğra ama kalma, piç etmişler zaten. maksat görmüş ol. Sahile tekrar dön, Rize'yi transit geç, Çayeli'nde kurufasulye ye.Arhavi'ye doğru devam et ve Batum'a geç. Kumarın karı kızın dibine vur, depoyu fulle, geri dön. Negzel plan yaptım lan canım çekti şimdi.
Öne çıkan mesajlar