feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 dökme tavaya değsin, ama medium üzeri pişsin mimkinse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 eti cok pisiren koyludur. ayrica koboya laf yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Bir yiyecekten zevk almak insanlara göre değişir. Bırakın artık bu sonradan görme rare - medium rare elitizmini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 ben cok pismis severim her seyimi. patates kizartmami bile yanmaya yakin aliyorum ocaktan. size afiyet olsun medium steakleriniz, ben yemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 +1 ama patatets kızartan köylüdür fırına atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 oha iftarda firinda patates yapmistim firinda tavugun yanina..bildigin kumpir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 pişmiş et yenir mi ya kup kuru medium tamamdır işte sulu sulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 turk damak tadina gelmez ole sulu sulu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Karı dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Cep telefonu veya GSM'le çalışan tablet. Mevsimi olsa ekran kartı derdim de değil E-juice veya vape gear olabilir, buraya göndermeyen tonla firma var da bu çok spesifik oldu tabi. Geri kalan aşağı yukarı herşeyi Amazon gönderiyor zaten de fiyatı pahalı, daha uygun fiyata vergisiz alabileceğin diğer elektronik cihazlar da olabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 dana22 said: turk damak tadina gelmez ole sulu sulu.. bi tanidik vardi. kofteyi komur haline getirip oyle yiyor. kupkuru kofte. alismis. bir gun rast geldi bizim evde kofte yedi. yumusacik sulu sulu. akli gitti. bu nasil boyle lezzetli diye sordu sordu. az pisireceksin. kurutmayacaksin diyince tadi kacti. damak tadi degil, aliskanlik sikinti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 nie bu ara 1080ler çıkmıyo mu piyasaya ucuzdan alınır ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 1070 belki olabilir de AMD'nin lineup çıkınca onun da fiyatının düşme şansı mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar