sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Sıktı beni iyice bu. Sezon finalini bekliyip bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Red said: zombi apo varsa başlayayım sdfs meteor geliyo, içinden çıkan karıncalar insanları ele geçiriyo, beyaz saraya girdiler direk o yüzden biraz politika, biraz zombivari öğeler, biraz da komedi var. zombi apo yok yani (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 dizi daha çok politik satir aslında, bilim kurgu ya da zombi ile alakası yok. gene de eğlenceli baya, ben takip ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 5 bu noktadan sonra kızımızı nasıl kurtaracaklar acaba. Baya daldı bir tanesi zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 abi... s01e07'de izlediginizde goreceginiz malum sahnede anirarak guldum. spoiler vermeyim, zaten buyuk ihtimalle anirarak guleceksiniz. iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Anırmak ne kelime lan apartman inledi hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Ask olayina hic girmeselermis keske Kizla erkek arasinda hicbir cekim gorulmuyorken cok zorlama yakinlastirdilar bunlari birbirlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 1x08 Bolumun basinda abisi Laurel'in sol kulagina fisildadi da kadinin o kulaktan sagir olmasi gerekmiyo mu? Karincalar icine girdi sonucta, kulagini delmis olmalari lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 BUGSEX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Böceklerin sevdiği şarkıyı bilen var mı? Neyse buldum ''The Cars - You Might Think''. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar