Bathory Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 64kbps lik bi sarkıyı 128e cıkarmak mumkun mu? yada 128ligi 64e falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 münkün.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 kaliteyi düşürebilirsin ama arttıramazsın. bu sadece mp3 için değil herhangi bir dosya için de geçerlidir (resim, video vs). belki kbps'yi 64'ten 128'e çıkartabilirsin ama sonuçta içindeki ses 64 gibi kalacaktır. yükseltmek için tek çaren kaliteli olarak tekrar indirmek ya da tekrar compile etmek. düşürmek için jukebox'lar kullanılabilir sanırım, tam emin değilim hangi programlar ile yapabileceğinden. ha mp3 player için soruyorsan, onlarla gelen cd'ler bu işleri görüyor (genelde).[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 hmm jukeboxla denedim 128 yapılıo ama kalite yine aynı ;( off zar zor bulmustum sarkıyı bide 128ligini nası bulucam ya aman nese ;) saol yinede mirage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 rica.. az bulunan şarkılar için soulseek diye bir p2p programı var. ben kullanmadım ama kullananlar çok memnun. geçen arcane azıtıyordu her aradığımı buluyorum diye.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 teknik olarak düşürmek mümkün yükseltmek değil... yani yükselmiş gibi görünse de herhangi bir program da kalite aynı kalacaktır....[hline]uyku ölümün kardeşidir www.seksendort.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 ewt farkettim ;( bu arada soulseeki cektim ilk sarkı aramamda makina kendine reset attı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 bak demek o kadar çok buluyo ki makine dayanamıyo. :p[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 bak orası dogru bi milyon tane sarkı buldu da ben hangisini cekicem ki ;) kazaada ne guzel en cok userlı dosyayı cekiodum burda masalla milyarlarca dosya cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 biraz daha detaylı arat o zaman? hem şarkı ismini, hem grup adını yaz aslında soulseek kullanmadığım için bilemiyorum ama, kpbs falan varsa onları da yaz, ne kadar çok koşul koyarsan o kadar az çıkar yani doğal olarak[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 hehe aklıma geldi ama bi daha soulseeki acmaya yemio ;) bi reset daha cekemem ;)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 winamp DFX plugini var güzeldir. soulseek'de de [şarkı adı sanatçı adı] şeklinde yazarsan araya tire koymadan, daha iyi bulur. bikaç tane siyah (queue olmayan) bulduktan sonra da search kutucuğundaki ismi değiştiriverirsen aramayı durdurur[hline]video barbam et pallium, philosophum nondum video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 eski bir forum ama aradım buldum. 128 kbps olan bir mp3'ü hangi programla 64 kbps ye düşürürüm?[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 mesela audacity[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 nero programının extra bölümünde file-encoder var.. mp3 dosyasını önce .waw haline dönüştürüp i sonrasında daha yüksek bitrate li .mp3 haline getirirseniz kalite artışı söz konusu. ancaaak genelde bizde bulunan bundled nerolarda bu özellik 30 mp3 için geçerli. daha sonrasında .wma şekline getirme opsiyonunu kullanabilirsiniz. kalite yükseliyor sonuçta :D[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 o dediğin şey düşük kalite bi jpg resmin yüksek rezolasyonlu fotorafını çekmeye benziyo biraz.[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Nero Music Editing var onu indirebilirsin..[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 "Mp3kit" download.com a bak[signature][hline]S.Wraith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 peki sesi arttırmak mümkün mü ?[signature][hline]à Paris jusqu'a 21 janvier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ben easy cd-da kulanıyorum cok memnunum isterseniz mp3-cd track dosyaları-yada wav vs.. dosyaları arasında format değişikliği yapın isterseniz kalite, yukseltin yada dusurun. Ama tabiki kalite yükseltince bir değişiklik olmuyor diğer sadece dosyanın boyutu yükseliyor.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 DFX geçekten iyi![signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 soulseek yönetir...[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar