Moss Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Ne yani zenciler su bardagi filam mi kullanicak nasil bi zevk bu kavun karpuz pastaya yapani duymustumda bardak off yurunmez hale geldi valla[signature][hline]Istanbul seni hapsetmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 şahsen bira kupasını tercih ederdim ben olsam.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 oha hayvana bak lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Saeros, 27 Ocak 2005 23:33 tarihinde demiş ki: şahsen bira kupasını tercih ederdim ben olsam. Raki sisesi yerine mi ?[signature][hline]Istanbul seni hapsetmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 yok, alıştıra alıştıra.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 mesajlar ayrı bi olay burda :D harbi bende duydum kavuna, karpuza, pastaya, çorap içine, vazoya ciğer dolduran öküzlerini de duydum da, çay bardağı!??[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Moss, 27 Ocak 2005 23:34 tarihinde demiş ki: said: Saeros, 27 Ocak 2005 23:33 tarihinde demiş ki: şahsen bira kupasını tercih ederdim ben olsam. Raki sisesi yerine mi ? lol[signature][hline]aramaya inanmıyorum post kasıyorum kufrediyorum kavga ediyorum :hrr: nihahahaha yasasın kotuluk :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Doo_m, 27 Ocak 2005 22:49 tarihinde demiş ki: ohaa yaa masturbasyon yapacak baska bisi bulamamis mi_? seni mi çağırsymış:)[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dodo_ant Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ben o artık bu kadar azgınlığa bi şey demiorum.nefesin kesildi fln yani[signature][hline]silence dance with death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 hep çay bardağına ince belli diyenlerın hatası bu her insan düzgün anlamazkı canım almış adam ince belliyi al işte sana sonuç...[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Olan bir şey bence bizim arkadaşın başına geldi daha felaketleri ama yazamam yazık okur falan adı çıkmasın.[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 yok artık :)[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 mauahaaha[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haintapir Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: trgdy, 27 Ocak 2005 23:44 tarihinde demiş ki: said: Moss, 27 Ocak 2005 23:34 tarihinde demiş ki: said: Saeros, 27 Ocak 2005 23:33 tarihinde demiş ki: şahsen bira kupasını tercih ederdim ben olsam. Raki sisesi yerine mi ? lol hahahahahah yerlerdeyim zaten kakam var yapmayin böle seyler. hahahaua PS: kacirdim galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 olm adam bunamış naapsın o yasta ufak bişeyler arıyo adam haliyle bardagaa..[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 yanlız hastanın durumu ne olursa olsun hasta izin vermedikce asla başkasına söylenmez yasaktır yani bunun basına yansımasımasına izin veren doktoru doktorluktan men etmeleri lazım çok önemli bir kuralı çiğniyor[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 poff hemen geyiğe doktunuz dicem ama olay geyik zaten): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 hah çay bardaamı :) bunu hiç düşünmemiştim,hem temizliği de kolay :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jesterscript Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 adam inşaatta ağır işçimiymiş?[signature][hline]Melinda kıyamet gününün 7 amelesi, o gün yine düz duvarlara tırmanıyordu.. -rekorcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Chemical, 28 Ocak 2005 02:41 tarihinde demiş ki: yanlız hastanın durumu ne olursa olsun hasta izin vermedikce asla başkasına söylenmez yasaktır yani bunun basına yansımasımasına izin veren doktoru doktorluktan men etmeleri lazım çok önemli bir kuralı çiğniyor izin vermedigini kim söyledi? Çay bardagiyla mastirbasyon yapan adamdan beklenir yani :D[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 İnce belli kadin düşünüp çay bardaği almiş olaiblir tabi :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bardağı nasıl kırmış peki falza basınçmı oluşturmuş[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 yuhh... çay bardagı ha? bide gerisine bak neyse:)[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ne diyebilirizki :) trajikomik. kopmak lazim boyle seylere asdfasfsafxa ya cay bardagi. neden hedefleri kucuk tutuonki dimi amca :) al bidonu shadshifshafhaih[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Mail: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl Cs:[HoD]DaRkL!GhT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 yuhhhh[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar