Joker Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 bunu bi gece suda bekletin diyor. neden bekletiyoruz suda? bekletmezsek ne olur?
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 ne bekleticen olm ? Mercimeği direk koy kaynatmaya başla, suda bekletmeye gerek yok. Nohut fasülye değil bu
Editor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Napıyoruz mercimeği fırınamı veriyoruz ?
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 yumusak olmaz cok pişirirsin suda bekletirsen ertesi gün daha çabuk pişer daha yumuşak olur
di Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Bekletince yarim saatte pisiyo bektletmeyince 3 tup harciyosun.
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 düdüklü tenceren yok mu ? Yoksa da bekletmene gerek yok abi.Direk haşla.Kaç defa mercimek yapmışlar ömürlerinde, beni dinle sen
Joker Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 şunu uyguluyorum o zmn yaklaşık 30 dakika haşlayın. Başka bir tencerede yemeklik doğradığınız soğanları pembeleşene kadar kavurun. Üzerine 1 yemek kaşığı salçayı da ekleyip birazcık daha kavurun. Su ekleyip ardından küçük küçük doğranmış patatesleri ve bulyonu ekleyin. Su kaynayınca üzerine haşlanmış olan mercimekleri ekleyin. 10 dakika daha pişirin. Afiyet olsun…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 no bulyon.Bulyon ekleme amk ne bulyonu Patates de koyma. Bunun yerine 2 domatesi rendeleyip koy, çok daha lezzetli olacaktır.
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Duduklude yapcan bekletmek istemiyosan
Joker Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 düdüklü yok, tencereyi kaparım üstüne otururum en fazla
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 suyunu dökmeyi unutma haşladıktan sonra, yoksa havaya uçarsın
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Bende fena gaz yapiyo zaten yesil mercumek
Mal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 mercimek çorbası yapmak istiyorum ama blender yok yapamazmıyım
Mal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 nasıl poşete koyup merdaneyle ezerek mi? denedim olmuyor.
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Haslarken tulbentten sikip olabilir belki ama zor.
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Yaparsin, icindekileri tel süzgeçten gecirerek baska tencereye aktararak olur.
senko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 erkeklik bu gunleri de mi gorecekti... tulbentten mercimek sikmak sdf
Mal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Esh said: Yaparsin ama suzme mercimek olmaz illa süzme olmasına gerek yok taneli mercimek çorbası diye aratıyım yarın.
Joker Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 o ne be 15 dkda su kalmamis icinde tekrar su ekledim
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Mal said: Esh said: Yaparsin ama suzme mercimek olmaz illa süzme olmasına gerek yok taneli mercimek çorbası diye aratıyım yarın. O zaman bi top sogani al yarim tencere suya at kaynat, 250gr sari mercimegi de at icine, tuz at karabiner at, iyice kaynat erisin mercimek, istedigin yogunluga gore su ekle, ye. Sogani yemesen de olur o tat versin diye
Öne çıkan mesajlar