Joker Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 bunu bi gece suda bekletin diyor. neden bekletiyoruz suda? bekletmezsek ne olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 ne bekleticen olm ? Mercimeği direk koy kaynatmaya başla, suda bekletmeye gerek yok. Nohut fasülye değil bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Napıyoruz mercimeği fırınamı veriyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 yumusak olmaz cok pişirirsin suda bekletirsen ertesi gün daha çabuk pişer daha yumuşak olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Bekletince yarim saatte pisiyo bektletmeyince 3 tup harciyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 düdüklü tenceren yok mu ? Yoksa da bekletmene gerek yok abi.Direk haşla.Kaç defa mercimek yapmışlar ömürlerinde, beni dinle sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 şunu uyguluyorum o zmn yaklaşık 30 dakika haşlayın. Başka bir tencerede yemeklik doğradığınız soğanları pembeleşene kadar kavurun. Üzerine 1 yemek kaşığı salçayı da ekleyip birazcık daha kavurun. Su ekleyip ardından küçük küçük doğranmış patatesleri ve bulyonu ekleyin. Su kaynayınca üzerine haşlanmış olan mercimekleri ekleyin. 10 dakika daha pişirin. Afiyet olsun… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 no bulyon.Bulyon ekleme amk ne bulyonu Patates de koyma. Bunun yerine 2 domatesi rendeleyip koy, çok daha lezzetli olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Duduklude yapcan bekletmek istemiyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 düdüklü yok, tencereyi kaparım üstüne otururum en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 suyunu dökmeyi unutma haşladıktan sonra, yoksa havaya uçarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Bende fena gaz yapiyo zaten yesil mercumek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 askerde az yemedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 mercimek çorbası yapmak istiyorum ama blender yok yapamazmıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Yapamazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 nasıl poşete koyup merdaneyle ezerek mi? denedim olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Yaparsin ama suzme mercimek olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Haslarken tulbentten sikip olabilir belki ama zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Yaparsin, icindekileri tel süzgeçten gecirerek baska tencereye aktararak olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 erkeklik bu gunleri de mi gorecekti... tulbentten mercimek sikmak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Esh said: Yaparsin ama suzme mercimek olmaz illa süzme olmasına gerek yok taneli mercimek çorbası diye aratıyım yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 o ne be 15 dkda su kalmamis icinde tekrar su ekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Mal said: Esh said: Yaparsin ama suzme mercimek olmaz illa süzme olmasına gerek yok taneli mercimek çorbası diye aratıyım yarın. O zaman bi top sogani al yarim tencere suya at kaynat, 250gr sari mercimegi de at icine, tuz at karabiner at, iyice kaynat erisin mercimek, istedigin yogunluga gore su ekle, ye. Sogani yemesen de olur o tat versin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar