akirafes Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Merhaba. Bütçem sınırlı. Htc Vive aldım ekran kartımı değiştirmem gerek. Elimdeki gtx 760 amp imkanlarım ikinci el gtx 980 e ve yeni model rx 480 e izin veriyor. Araştırmalarım da gtx 980 in 2 adım onde oldugunu gösteriyor. Fakat olay virtual reality uygulamalar olduğunda yani iki ekrana görüntü vermek. Bu yeni nesil kartlar bunun için yapıldığını ve bu isi daha iyi yaptıklarını iddia ediyorlar. Amacımda htc vive uygulamaları olduğuna göre, sizce hangisini tavsiye edersiniz. ikinci el gtx 980 ile sıfır rx 480 ( asus ve msi ile gorustum ay sonu 280+ kdv den satışa çıkacak) fiyatları hemen hemen aynı gibi. Lütfen tavsiye ve bilgilerinizi paylaşın çok kararsızım. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Lütfen unutmayın yalnızca htc vive öncelikli kullanacağım ekran kartını. Elimdeki psu ile rx 480 çalışabiliyor. Ama gtx 980 ile extra psu gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Gtx 760 uzerine htc vive mi aldin sdfghs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Obsessed with technology yazmis bi de ya Adfjagdjxjsjsbx Olm ne kadar numunelik adamlar var lan bu forumda. Sorunun cevabi; 480i bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Her türlü 480. Bir de hiç mi okumadın hacım sistem ihtiyaçlarını sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 480in çıkmasını bekliyorum, çıktığı gün sip. edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 sip. edicem ne lan ahsudfhdsaufha. üşengeçliğin yeni bir boyutu. bi yaşıma daha girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 480nçıkmsınıbekliyrm,çıktgünsip.edcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Adam usengecliginden nickinin bile yarisini kullaniyo artik, normal o. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 işgünü attığım 100 mailin 80inde başlıkta sip. koyuyorum, ordan reflex olmuş. çok komikmiş saponis hehehe mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Fatos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Silphatos said: işgünü attığım 100 mailin 80inde başlıkta sip. koyuyorum, ordan reflex olmuş. çok komikmiş saponis hehehe mal ah cnms nasıl da kuyruğuna basılmış gibi tepkiler felans. chill beybi chill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Butcem sinirli htc vive aldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Bi de bu adamin londrada evi goztepede dukkanlari falan var guya. Bitcoinden mevduatina herbiseyi var. Editorun babasi falan olabilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Ne ? ha ? kim ? Baba ? Bitcoin ? Londra ? Göztepe ? Noluyor lan ? Fatoş kim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 sabonis said: Silphatos said: işgünü attığım 100 mailin 80inde başlıkta sip. koyuyorum, ordan reflex olmuş. çok komikmiş saponis hehehe mal ah cnms nasıl da kuyruğuna basılmış gibi tepkiler felans. chill beybi chill. kes lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 yalnız sip. yazmanın neyi o kadar komikti halen anlamadım, neyse eğlendiysen ne mutlu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Esh said: Bi de bu adamin londrada evi goztepede dukkanlari falan var guya. Bitcoinden mevduatina herbiseyi var. Editorun babasi falan olabilir mi acaba? Bu alaylarının sebebini sorabilir miyim? Bu tavrını gerektirecek kadar ne yaptım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Diyorum ki surekli throwing and catching takiliyosun napicaz bu durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Ne demek istediğini anlamıyorum. Kucuk bir evim olduğunu söyledim. Ama Göztepe de dükkanlarım olduğunu asla söylemedim. Bütcem de kısıtlı yoksa neden yardım isteyeyim gider 1080 alırım. Hatta psu yu bile belirttim. gtx 980 alırsam bir de psu gerekecek diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 kesinlikle bekle 480 i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Yardımlarınız için teşekkür ederim. Ay sonunu rx 480 i bekleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 980 e 500w öneriyor nvidia baya verimli amd'nin güncel serilerine göre. yeni seride enerji tüketimi noktasında devrim mi yapacak amd? resmi bi bilgi bulamadım nette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 14nm teknolojisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 8 gb rx 480 280+kdv bu ay sonu satış 4 gb rx 480 220+kdv gibiymiş temmuz ortası satış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar