darkageman Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Aklımda Gtx 1070 almak vardı ama kafam birşeye feci halde takıldı. Benim monitörümde sadece vga girişi var. Haliyle eski ve hala yaşayan efsanelerden. Benim gpu gtx 960 ben direk gidip vatandan dvi/vga kablo alıyordum şak çalışıyordu. Ama bu yeni çıkan ekran 10** serisi kartlarındaki DVI girişi benim gtx 960 dakinden farklı. İnternette araştırdım çevirici felan vs de bulamadım birşeyler. Çıkar yol gösterecek arkadaş varsa bekliyorum. Yukardaki benim Gpu daki giriş. Alttaki yeni kartlardaki giriş. Not: Hatırlatayım tekrardan monitörde sadece VGA girişi var. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 VGA :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Editor said: VGA :)-D Abi VGA diyorsunda 10xx serilerde VGA girişi yok onu geçtim çevirici bulamadım yani o kadar arattım. Saçma saçma şeyler çıktı. Bana link felan atarsanız kafamdaki soru işaretleri silinmiş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Dual link DVI-I 1070'teki abi, single link'tir, DVI-D'dir giriyor içine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 ayranı yok içmeye, tahtırevanla gider sıçmaya diye bi söz var bilir misin al bi monitör dvi li Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Brightmist said: Dual link DVI-I 1070'teki abi, single link'tir, DVI-D'dir giriyor içine. Abi bak emin misin ? Nvidia'nın sitesinde böyle yazıyor bak. Standard Display Connectors DP 1.42, HDMI 2.0b, Dual Link-DVI Hatta fotoğrafını da atayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Fistan said: ayranı yok içmeye, tahtırevanla gider sıçmaya diye bi söz var bilir misin al bi monitör dvi li Abi bilirimde. Öğrenci adamız yani dedik gpu alalım sevinelim yani. Sende öyle bir ezdin içim parçalandı ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Ahaha, harbi DVI-I koymamışlar. Da bu referans kart, custom cooler'larda değişebilir. Tabi hiç DVI koymama şansları da var onların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Brightmist said: Ahaha, harbi DVI-I koymamışlar. Da bu referans kart, custom cooler'larda değişebilir. Tabi hiç DVI koymama şansları da var onların. Bende onu anlamadım. Koskoca 980Ti da var bunda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Analog interface desteklemiyordur belki mimari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Brightmist said: Analog interface desteklemiyordur belki mimari Aynen olabilir. Çözümü olsaydı iyiydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Çözümü yeni monitör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Brightmist said: Çözümü yeni monitör Vay anam vaaaay :) diyorum sadece içim yanıyor usta. Alacağız bir tane monitör o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Var donusturucu ya ne yeni monitoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 İki DVI için de var dönüştürücü. İnternetten bulmak zor, fazla bilgi falan yazmıyorlar öyle ürünlere. Formatçı dayılardan bulursun illa ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Display Port to VGA kablo alsan olmaz mı ? Neye illa DVI da ısrar ediyorsun anlamadım ? Radeon R9 390 ile, Display port to VGA 3 adet kablo ile, sadece VGA girişi olan 3 lü Eyefinity yapıyorum ben. Gayet sağılıklı da çalışıyor. Şu kablo: http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/displayport-to-vga-display-port-vga-kablo-1-8m-224134993 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Quo-Vadis said: Display Port to VGA kablo alsan olmaz mı ? Neye illa DVI da ısrar ediyorsun anlamadım ? Radeon R9 390 ile, Display port to VGA 3 adet kablo ile, sadece VGA girişi olan 3 lü Eyefinity yapıyorum ben. Gayet sağılıklı da çalışıyor. Şu kablo: http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/displayport-to-vga-display-port-vga-kablo-1-8m-224134993 Abi böyle sağlıklı olmaz vs diyorlar. Bende gördüm dönüştürücü linkini ama güvenemedim. Gold sertifikalı var bir tane dark markasının o da 80 tl abi. Ona 80 tl vereceğime gider 0 monitör alırım daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Aluriel said: Var donusturucu ya ne yeni monitoru Abi link atabilirsen bir bakayım zahmet olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Calistirir bisi olmaz Vga girisli monitorden ne kadar saglikli goruntu istiyosun ki ben anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Esh said: Calistirir bisi olmaz Vga girisli monitorden ne kadar saglikli goruntu istiyosun ki ben anlamadim İnternette bazı fotoğraflar gördüm amazonda. Korkmadım değil haklısın zaten bu monitörden ben ne bekliyorsam. Yukardaki dönüştürücü işimi görür diyorsanız alırım abi. Siz al dedikten sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Dvi to vgada bi sorun cikmiyor bu da cok farkli bir mantikla calismiyo zaten. Baktin calismadi ya da memnun kalmadin iade et o linkteki elemana. Zaten iade sansi taniyo o satici. Kablolar ucuz cin kablosu, daha once bi kac kablo aldim. 1-2$ lik alibaba kablolari ama beklemeye degmez alibabadan gelmesini. Al gec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Tamamdır abi. Teşekkür ederim hepinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Esh said: Dvi to vgada bi sorun cikmiyor bu da cok farkli bir mantikla calismiyo zaten. Benim bildiğim vga da cpu görüntüyü vga için convert ettiği için kalitede düşüş oluyor. Çözünürlük arttıkça bu daha çok gözüküyor filan. Yani Dvi2vga kullanınca cpu algılamayınca glitch olurmu? scatter olurmu? sanki olur gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 darkageman said: Quo-Vadis said: Display Port to VGA kablo alsan olmaz mı ? Neye illa DVI da ısrar ediyorsun anlamadım ? Radeon R9 390 ile, Display port to VGA 3 adet kablo ile, sadece VGA girişi olan 3 lü Eyefinity yapıyorum ben. Gayet sağılıklı da çalışıyor. Şu kablo: http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/displayport-to-vga-display-port-vga-kablo-1-8m-224134993 Abi böyle sağlıklı olmaz vs diyorlar. Bende gördüm dönüştürücü linkini ama güvenemedim. Gold sertifikalı var bir tane dark markasının o da 80 tl abi. Ona 80 tl vereceğime gider 0 monitör alırım daha iyi. Nasıl sağılıklı olmaz yaw ? Gayet sağlıklı, 3 tane kullanıyorum diyorum. Olmaz diyen kaç tane kullanıyor ? İnternet üzerinde ağzı olan konuşuyor zaten. DP TO VGA üzerinden olmaz diye anlatıp dururlar, AMD de gayet te iyi oluyor valla. Nvidia nın da farklı olacağını zannetmiyorum. Yukarıda dedikleri gibi VGA monitörde ne görüntüsü veya sağlığı arıyorsun ki ? Görüntüsü Eskiden VGA da ne ise aynı o olacak. Yine de ısrarcı isen illa DVI to VGA olsun, buyur tam senin aradığın 24+1 lik. 2 tl fiyatı + 4 lira kargo. Araya da normal bir vga kablo al olsun bitsin. Toplam harcayacağın 20 lira para. http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/pl-8821-dvi-24-1-m-to-vga-f-cevirici-aparat-225379177 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Quo-Vadis said: darkageman said: Quo-Vadis said: Display Port to VGA kablo alsan olmaz mı ? Neye illa DVI da ısrar ediyorsun anlamadım ? Radeon R9 390 ile, Display port to VGA 3 adet kablo ile, sadece VGA girişi olan 3 lü Eyefinity yapıyorum ben. Gayet sağılıklı da çalışıyor. Şu kablo: http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/displayport-to-vga-display-port-vga-kablo-1-8m-224134993 Abi böyle sağlıklı olmaz vs diyorlar. Bende gördüm dönüştürücü linkini ama güvenemedim. Gold sertifikalı var bir tane dark markasının o da 80 tl abi. Ona 80 tl vereceğime gider 0 monitör alırım daha iyi. Nasıl sağılıklı olmaz yaw ? Gayet sağlıklı, 3 tane kullanıyorum diyorum. Olmaz diyen kaç tane kullanıyor ? İnternet üzerinde ağzı olan konuşuyor zaten. DP TO VGA üzerinden olmaz diye anlatıp dururlar, AMD de gayet te iyi oluyor valla. Nvidia nın da farklı olacağını zannetmiyorum. Yukarıda dedikleri gibi VGA monitörde ne görüntüsü veya sağlığı arıyorsun ki ? Görüntüsü Eskiden VGA da ne ise aynı o olacak. Yine de ısrarcı isen illa DVI to VGA olsun, buyur tam senin aradığın 24+1 lik. 2 tl fiyatı + 4 lira kargo. Araya da normal bir vga kablo al olsun bitsin. Toplam harcayacağın 20 lira para. http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/pl-8821-dvi-24-1-m-to-vga-f-cevirici-aparat-225379177 Alıp deneyeceğim üstad. Ya ne bileyim hani adamlar öyle şeyler deyince insanın aklında soru işaretleri kalıyor. Siz şimdi o sorularımı sildiniz direk alacağım yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar