Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telekom Çilesi Son Buldu

stormeagle

Öne çıkan mesajlar

hehe hade hayırlısı..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
birazcık düzelmiş gibi evet yurt dışı çıkışları. özellikle çıkışlar bozulunca adsl'ler perişan oluyor. kablonet olarak hiçbir sorun yaşatmadı allaha şükür :)[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
|playingarena|Pati Pet
*Kuş,tavşanlar ve balıklar için..*
orc_lord in melancholy (day 139)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
screamer, 29 Ocak 2005 23:32 tarihinde demiş ki:
Demezsem ölürüm

Telekom a kafam girsin.

hehuah evet benimde artık bu saatten sonra ne kadar düzeltirlerse düzeltsinler kafam girsin[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal)
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi telekom nefret ettiğim bir kurum ancak burada sizin serzenişlerinizi görünce sempati duymaya başlıyorum telekoma....

Bakın bir süredir internet çıkışlarımız problemli.. Ben, günde yaklaşık olarak 10 saat boyunca işlerim dolayısıyla (Profocio falan değil. yurtdışı borsalarda işlem yapıyorum, anlık veri alışverişine ihtiyaç duyuyor ve kullanıyorum) yurtdışındaki sunucularla KESİNTİSİZ veri alışverişi sağlamak durumundayım... Ve geçtiğimiz günlerde, 1 gün hariç çok ciddi problemlerle karşılaşmadım ve bana herhangi bir zarar vermedi....

Google açılmıyordu diyen var, hotmail açılmıyor diyen var, icq bile açılmıyor diyen var... Var oğlu var... Fakat durum böyle değil... Popülist olmak amacıyla, düşük performansla çalışan -ama çalışan- bir sistemi "HİÇBİR ŞEKİLDE ÇALIŞMIYORDU HAYVAN BUNLAR" şeklinde eleştirmenin yersiz olduğunu düşünüyorum...

Tamam, Türkiye'de internet Dünya genelinin çok gerisinde... Ve bundan en çok etkilenen insanlardan biriyim ve Telekoma da bu yüzden gıcık oluyorum... Ama burda 14400bps lerle bağlanıp, 30 dakikada bir netten düşen insanlardık şurda 8 sene öncesine kadar.

İnsanlar internet üzerinden para kazanıyorlar, ve bu insanlar Türkiye'de de çok sayıda... Ama bazıları, aslında sistem çalışıyor olmasına karşın "oyunda 800 ping alıyom, oynayamıyom" diye bağarıp çağarıyor... Tamam, dşük pinglerle oynamak en doğal hakkınız... Ama bunu söyleyip "hiç çalışmıyor, HİÇBİR yabancı site HİÇBİR şekilde açılmıyor" demek, tamamen popülist yaklaşımlara katılıp "dur ulan şurdan üç beş tane daha arkadaş bulurum" kendime demekten başka birşey değil......

Son olarak, Telekom görevlerini başarıyla yerine getirmeyen ve benim bu yüzden sevmediğim bir kurum... Ancak kaba etinizin üzerinden kalkmadan, birşeyler yapmadan, ve ABARTARAK eleştirmenin ne size, ne telekoma, ne türk internet kullanıcılarına bir faydası yok, olmayacak....[signature][hline]Profocio Hosting

[Bu mesaj Eno tarafından 29 Ocak 2005 23:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
rockncoke, 29 Ocak 2005 22:35 tarihinde demiş ki:
çok güzel düzelmiş :hmm:

(üstüne tıkırdatın)

Bunlar düzelmiyen kablolar. Yükselttiler çıkışları, bunlarda düzelinde 10.7GB olucak cıkışlar ne mutlu bize[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
-Aeris-, 15 Ocak 2005 09:53 tarihinde demiş ki:
Spastikmisin dostum ya?
Bi defol...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
screamer, 29 Ocak 2005 23:32 tarihinde demiş ki:
Demezsem ölürüm

Telekom a kafam girsin.

bnm girebilen her yerim girsin kopan kablonun parasınıda bize odetiyo şerefsizler sanki dalıp ben kopardım....[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J]

Only Cla.Jackal.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
telekom'da o kadar oturup, boş yere para kazanan varki. devlettede böyleleri mevcut. en basitinden müdür,baş müdür yardımcısı,müdür yardımcıları,baş müdür şefi,müdür şefi oooo :)
bi bunlara verilen para vb.'i hesaplayıp türkiye'de ilk veya birçok telekom birimlerine bölersek biraz temizlenmesi gerekmezmi?[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
|playingarena|Pati Pet
*Kuş,tavşanlar ve balıklar için..*
orc_lord in melancholy (day 139)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
orc_lord, 30 Ocak 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
telekom'da o kadar oturup, boş yere para kazanan varki. devlettede böyleleri mevcut. en basitinden müdür,baş müdür yardımcısı,müdür yardımcıları,baş müdür şefi,müdür şefi oooo :)
bi bunlara verilen para vb.'i hesaplayıp türkiye'de ilk veya birçok telekom birimlerine bölersek biraz temizlenmesi gerekmezmi?

ben sayayım istersen en alt kademeden baslayarak ne kadar luzumsuz ve fazla unvan oldugunu.
İdari kısımlar;
1-memur
2-şef
3-idari uzman
4- müdür yardımcısı
5-mudur
6-il müdür yardimcisi
7-İl müdürü
8-Sube muduru
9-Daire baskan yardimcisi
10-daire baskani
11-genel müdür yardimcisi
12-genel mudur
artı bunlara ilave olarakta teknik olarak; teknisyen yardımcısı, teknisyen,tekniker,sef tekniker,teknik uzman, muhendis, sef muhendis diye gidiyo iste:-D acaba bunlardan kac tanesi gercekten is yapiyo??[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK
Sosyal ağlarda paylaş

Telekoma oranızı buranızı sokmakla olmaz bu iş deniz altından giden 100kmlik fiber kablonun maliyetinden haberiniz yokki. Tek bildiğiniz kafam girsin bacağım girsin oram girsin buram girsin.

Şöyle oluyor;
2 Kantır
10 Dalgıç,
2 katıra 2kmlik fiber kablo yükleniyor. Dalgıçlara 20mden sonra saati 125$ ödüyorsunuz. Katırlarların saatide 1000$ diye hatırlıyorum. Her 2KMde bir birleştirici bir alet takılıyorsunuz 10bin$ değerinde. Bağlantı noktalarını denizin içinde katılaşan bir madde ile donduruyorlar. Beton gibi. Kopmalar burada meydana gelir.Depremler ile eniz tabanı çabuk kırıldığı için. Kabloların birleşme yerlerinden kopmaları olağandır. Banada çok aptalca geliyorda başka teknoloji yok. Kabloyu öle salmışlar ortadan geçiyor diye bişi yok.Deniz tabanına yapıştırıyorlar. Bir sorun oldumu onarılamayacak gibiyse 2 x 2KM lik kısım cıkıyor. Ha bu arada bu kablonun METRESI 40.000$ civarıdır. Bunu TRde üreten tek firma vardır gebzede CORNING adında. 100kmlik bir kablo döşeme işleminin maliyeti 10 milyon $ ın üzerindedir. 9.9 milyon değil 10 milyon $ ın üzerindedir.

PS:CORNING 0262 751 12 07[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
-Aeris-, 15 Ocak 2005 09:53 tarihinde demiş ki:
Spastikmisin dostum ya?
Bi defol...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...