stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 arkadaslar bu konu hakkında yeni topic acmak pekde dogru degil pelki ama bu sevinci sizle paylasmak istedim... Çilemiz son buldu vatana millete hayırlı olsun http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~12@nvid~530104,00.asp[signature][hline]S.Wraith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteppenWolf Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 valla benim yurtdışı bağlantı hala rezalet (kablo ist-b.evler) [Bu mesaj SteppenWolf tarafından 29 Ocak 2005 22:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 hehe hade hayırlısı..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Hele Sukur..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 düzgün hali buysa ben bozuk halini yaşamamışım galiba.... nerde lem attığım pingler??[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Neresi düzeldi yahu![signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 wtf hala pompok bağlantı istanbul-üstgöztepe-adsl[signature][hline]Firearrow the Assassin When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 6.9 Gbps’a wohaaaa 1mb la çekiyorum telekom sayesinde cok sgol telekom sen olmasan nederdik 6.9gbps ne ya dilenciye baglantı mı veriliyo küfür eder gibi[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Geeenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 çok güzel düzelmiş :hmm: (üstüne tıkırdatın)[signature][hline]Firearrow the Assassin When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 haah hadi bakalm bende 256k adsl alacam p.tesi peder kablonetteki elemanlarla kavga etmiş adsl alcaz fln diyo :D[signature][hline]k3nk pls bab oke? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 birazcık düzelmiş gibi evet yurt dışı çıkışları. özellikle çıkışlar bozulunca adsl'ler perişan oluyor. kablonet olarak hiçbir sorun yaşatmadı allaha şükür :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 139) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Demezsem ölürüm Telekom a kafam girsin.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 tabi tabi çok güzel düzeldi tabi tabi tabi..... eskiden girmezdi google'a şimdi yarım saatte açıo...tabi tabi...evet evet..bende ööle düşünmüştüm....[signature][hline]Ebemünk - korkunuz... O_o ---- Satılık Vivace Elektro Gitar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: screamer, 29 Ocak 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Demezsem ölürüm Telekom a kafam girsin. hehuah evet benimde artık bu saatten sonra ne kadar düzeltirlerse düzeltsinler kafam girsin[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Şimdi telekom nefret ettiğim bir kurum ancak burada sizin serzenişlerinizi görünce sempati duymaya başlıyorum telekoma.... Bakın bir süredir internet çıkışlarımız problemli.. Ben, günde yaklaşık olarak 10 saat boyunca işlerim dolayısıyla (Profocio falan değil. yurtdışı borsalarda işlem yapıyorum, anlık veri alışverişine ihtiyaç duyuyor ve kullanıyorum) yurtdışındaki sunucularla KESİNTİSİZ veri alışverişi sağlamak durumundayım... Ve geçtiğimiz günlerde, 1 gün hariç çok ciddi problemlerle karşılaşmadım ve bana herhangi bir zarar vermedi.... Google açılmıyordu diyen var, hotmail açılmıyor diyen var, icq bile açılmıyor diyen var... Var oğlu var... Fakat durum böyle değil... Popülist olmak amacıyla, düşük performansla çalışan -ama çalışan- bir sistemi "HİÇBİR ŞEKİLDE ÇALIŞMIYORDU HAYVAN BUNLAR" şeklinde eleştirmenin yersiz olduğunu düşünüyorum... Tamam, Türkiye'de internet Dünya genelinin çok gerisinde... Ve bundan en çok etkilenen insanlardan biriyim ve Telekoma da bu yüzden gıcık oluyorum... Ama burda 14400bps lerle bağlanıp, 30 dakikada bir netten düşen insanlardık şurda 8 sene öncesine kadar. İnsanlar internet üzerinden para kazanıyorlar, ve bu insanlar Türkiye'de de çok sayıda... Ama bazıları, aslında sistem çalışıyor olmasına karşın "oyunda 800 ping alıyom, oynayamıyom" diye bağarıp çağarıyor... Tamam, dşük pinglerle oynamak en doğal hakkınız... Ama bunu söyleyip "hiç çalışmıyor, HİÇBİR yabancı site HİÇBİR şekilde açılmıyor" demek, tamamen popülist yaklaşımlara katılıp "dur ulan şurdan üç beş tane daha arkadaş bulurum" kendime demekten başka birşey değil...... Son olarak, Telekom görevlerini başarıyla yerine getirmeyen ve benim bu yüzden sevmediğim bir kurum... Ancak kaba etinizin üzerinden kalkmadan, birşeyler yapmadan, ve ABARTARAK eleştirmenin ne size, ne telekoma, ne türk internet kullanıcılarına bir faydası yok, olmayacak....[signature][hline]Profocio Hosting [Bu mesaj Eno tarafından 29 Ocak 2005 23:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 doğru diyosun, ama insan stres atıo biraz böyle söyleyince, ağıra kaçmamak lazım tabiki[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 eno aslinda mantıklı dusununce haklısın. katılmamak elde degil.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: rockncoke, 29 Ocak 2005 22:35 tarihinde demiş ki: çok güzel düzelmiş :hmm: (üstüne tıkırdatın) Bunlar düzelmiyen kablolar. Yükselttiler çıkışları, bunlarda düzelinde 10.7GB olucak cıkışlar ne mutlu bize[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop-Aeris-, 15 Ocak 2005 09:53 tarihinde demiş ki: Spastikmisin dostum ya? Bi defol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: screamer, 29 Ocak 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Demezsem ölürüm Telekom a kafam girsin. bnm girebilen her yerim girsin kopan kablonun parasınıda bize odetiyo şerefsizler sanki dalıp ben kopardım....[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 telekom'da o kadar oturup, boş yere para kazanan varki. devlettede böyleleri mevcut. en basitinden müdür,baş müdür yardımcısı,müdür yardımcıları,baş müdür şefi,müdür şefi oooo :) bi bunlara verilen para vb.'i hesaplayıp türkiye'de ilk veya birçok telekom birimlerine bölersek biraz temizlenmesi gerekmezmi?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 139) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 iyi güzel demişsinde ben okul tatilinde mmorpg oynayamıyorum! ne diyebilirim aylarca ben bu günleri beklemişim şimdi mmorpg oynayamıyorum.[signature][hline]Firearrow the Assassin When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: orc_lord, 30 Ocak 2005 00:10 tarihinde demiş ki: telekom'da o kadar oturup, boş yere para kazanan varki. devlettede böyleleri mevcut. en basitinden müdür,baş müdür yardımcısı,müdür yardımcıları,baş müdür şefi,müdür şefi oooo :) bi bunlara verilen para vb.'i hesaplayıp türkiye'de ilk veya birçok telekom birimlerine bölersek biraz temizlenmesi gerekmezmi? ben sayayım istersen en alt kademeden baslayarak ne kadar luzumsuz ve fazla unvan oldugunu. İdari kısımlar; 1-memur 2-şef 3-idari uzman 4- müdür yardımcısı 5-mudur 6-il müdür yardimcisi 7-İl müdürü 8-Sube muduru 9-Daire baskan yardimcisi 10-daire baskani 11-genel müdür yardimcisi 12-genel mudur artı bunlara ilave olarakta teknik olarak; teknisyen yardımcısı, teknisyen,tekniker,sef tekniker,teknik uzman, muhendis, sef muhendis diye gidiyo iste:-D acaba bunlardan kac tanesi gercekten is yapiyo??[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 eh bence yazdıkların tamamı değil çook daha fazla olması lazım :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 139) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Telekoma oranızı buranızı sokmakla olmaz bu iş deniz altından giden 100kmlik fiber kablonun maliyetinden haberiniz yokki. Tek bildiğiniz kafam girsin bacağım girsin oram girsin buram girsin. Şöyle oluyor; 2 Kantır 10 Dalgıç, 2 katıra 2kmlik fiber kablo yükleniyor. Dalgıçlara 20mden sonra saati 125$ ödüyorsunuz. Katırlarların saatide 1000$ diye hatırlıyorum. Her 2KMde bir birleştirici bir alet takılıyorsunuz 10bin$ değerinde. Bağlantı noktalarını denizin içinde katılaşan bir madde ile donduruyorlar. Beton gibi. Kopmalar burada meydana gelir.Depremler ile eniz tabanı çabuk kırıldığı için. Kabloların birleşme yerlerinden kopmaları olağandır. Banada çok aptalca geliyorda başka teknoloji yok. Kabloyu öle salmışlar ortadan geçiyor diye bişi yok.Deniz tabanına yapıştırıyorlar. Bir sorun oldumu onarılamayacak gibiyse 2 x 2KM lik kısım cıkıyor. Ha bu arada bu kablonun METRESI 40.000$ civarıdır. Bunu TRde üreten tek firma vardır gebzede CORNING adında. 100kmlik bir kablo döşeme işleminin maliyeti 10 milyon $ ın üzerindedir. 9.9 milyon değil 10 milyon $ ın üzerindedir. PS:CORNING 0262 751 12 07[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop -Aeris-, 15 Ocak 2005 09:53 tarihinde demiş ki: Spastikmisin dostum ya? Bi defol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 kaba etinin üzerinden eleştirmeye devam etmek isteyenler, edebilirler.. en doğal hakları... bu mantıkla giderlerse de ancak bu hizmeti alırlar, ayrı konu....[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar