Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Selam. Steamde download sorunum oldu bugün. 11 tane update var 0 bytes / 0 bytes olarak kalıyor hepsi. Sırayla hepsini deniyor steam ama hiçbirini indiremiyor. Çözüm ararken servislerden application experience durmuş olabilir onu aktif hale getir diyor. Servislere girdiğimde listede Application Experience yok. napcam nasıl geri gelecek bu?(Sistem win10) Ayrıca steamapps ve steam.exe hariç her şeyi silip zoraki update yaptırdım, yemedi. Farklı download region seçtim, yemedi. Download dışında örneği Rocket League'de serverlara bağlanamıyorum. Diğer oyunlarda denemedim zaten 11 oyun update sırasındaymış, açamıyorum o yüzden. Halp! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 aşağıdakiler belkide, firewall ve anti-virüsü devre dışı bırak öyle dene bi bence, çözerse firewalla exception ekle işte. http://steamcommunity.com/discussions/forum/1/648814845269153386/ https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=3134-TIAL-4638&l=english Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 ilkini denemiştim zaten yemedi. ikinciyi de yaptım şimdi yine olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 dünden beri denemediğim şey kalmadı derken şu öneriye denk geldim. evet Vietnam yapınca çözüldü. allah belanı versin steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bilmeyinadimi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2019 On 11.06.2016 at 14:00, Cthulhu dedi ki: dünden beri denemediğim şey kalmadı derken şu öneriye denk geldim. evet Vietnam yapınca çözüldü. allah belanı versin steam Bende yaptım oldu.ALLAH SENİ KAHRETSİN BANA GELEN SANA GELSİ YAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar